Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Trzymam mocno kciuki aby to było to☺ kiedy robisz test?
Test robiłam kilka dni temu (2 dni przed planowana@ bo nie mogłam się doczekać) wyszedł negatywny. a teraz nie wiem sama. może jeszcze poczekam troszkę, bo mam objawy takie jak bym miała zaraz dostać @.W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
Morwa wrote:MałaMyszka ale ty masz piękny wykres ☺ normalnie napatrzeć się nie mogę ☺ tutaj musi być zielono !!
dzisiaj nieduży spadek niestety... jeszcze za wcześnie na test i na betę chyba też, więc nie nakręcam się TYLKO obserwuję hi hi hi hi hi hi -
Ale to jest nic dziewczyny !!!! Wczoraj tak sobie leżę już w łóżeczku z M. i tak sobie marzymy o dzidzi... M. mówi - fajnie by było jakby w tym cyklu nam się udało, a ja noooo i dzidzia by była w lipcu, a M. noooo najlepiej 19 (jego urodziny).
Sprawdzam na baby online przewidywany termin porodu przy ostatniej @ 13 października a tam co ????????????????
Termin Twojego porodu to:
19 lipiec, niedziela
HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHA
PRAWIE SIĘ POSIKALIŚMY ZE ŚMIECHU
na koniec mówię do M., wycisnęłabym go na 19 lipca żebyś pamiętał datę urodzeniaEvaa, Paulina_2603, Morwa, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny Ale miałam przypał dzisiaj rano! Znowu nie zadzwonił mi budzik w telefonie... Nagle budzę się, a tu już jasno! I tekst "o k... znowu zaspałam" Trzeci raz telefon zrobił mi psikusa. Może to przekona mojego męża, że pora na nowy Na szczęście zdążyłam na następny pociąg i tylko godzinę się spóźniłam. Ostatnim razem musiałam już brać urlop na żądanie, bo nie było sensu jechać.
Co do staranek, to wkraczam chyba w płodne dni Będzie się działo Miłego dnia Wam życzę!małaMyszka, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) u mnie też zbliża się czas płodny, dziś 11 dc wiec trzeba się będzie wziąć do roboty z miśkiem.. eh czasami mnie wkurza to liczenie dni, wolałabym niepamiętać który to dzień bo się człowiek nakręca. ale ponieważ bardzo chcemy mieć dzidziusia i zależy nam abyśmy zaszli w tym roku jeszcze to się nie poddajemy.
miłego dnia lejdis:) p.s. no i słonecznegomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:MałaMyszka taki spadek to nie spadek a na testy to za wcześniej tak jak piszesz ja bym robiła betę najwcześniej za 3 dni ☺
A może w ogóle nie będę robić... e tam poczekam do soboty... co będzie to będzie... -
Hejka!
Jak minął Wam dzień? Ja mam dzisiaj coś kiepski dzień... jakoś tak mi smutno.. zjadłam już tyle słodyczy dzisiaj, że aż mnie brzuch rozbolał
A tak ogólnie to dzisiaj brałam ostatnią tabletkę Clostilbegyt, a od jutra zaczynam Estrofem a 10 listopada idę na monitoring
-
Ja juz dzis do pracy poszłam po tygodniowym siedzeniu w domu na 2 godzinki bo miałam tylko do czyszczenia maszynę do milkshake ale w końcu z domku wyszłam i tak cały dzien na biegu, pozalatwialismy sprawy na mieście, potem koleżanki córkę do polskiej szkoły zaprowadziłam i tak oo
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ja dziś do domu wróciłam po wizycie u mamy... ale tylko na jutro bo w środę rano ruszamy w góry... tak więc teraz już 2gie pranie się robi, a ja piję winko i nadrabiam zaległości na forum... @ trwa ale do wyjazdu powinna się skończyć kupiłam sobie olej lniany, zapas kwasu foliowego, magnez z b6 i żel i to będzie jedyne wsparcie w tym cyklu... nie mierzę tempki, nie zaznaczam żadnych objawów... co ma być to będzie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny