Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOjj Kochana urlop to jeszcze nie ten czas... co nie znaczy, że będziemy grzeczni niestety dni płodne z racji moich dłuższych cykli mam dość późno więc zaczną się dopiero po urlopie... no ale seks ma być przede wszystkim dla przyjemności tak więc będzie się działo...
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
wstałam obolała jak nigdy. Cycuchy to miałam wrażenie, że mi odpadną... brzuch eksploduje, a kręgosłup wyjdzie i pójdzie zupełnie w inną stronę niż ja ... pierwszy raz mam takie dolegliwości bólowe. Wszystko wskazuje, że @ czai się za rogiem i zerka kiedy przyjść i mnie porządnie wkurzyć... tempka w dół, a teraz ból z każdej możliwej strony, przez cały cykl nic mnie nie bolało ( i to też było dziwne ) poza jajnikiem z lewej. -
hej dziewczyny u mnie 4 dzień @ się spóźnia, postanowiłam zrobić kolejny test i jakiś dziwny wyszedł. Pojawiła się druga kreska ale taka słabiutka ledwo widoczna. po 26 cyklach nie wierzę że może to być "ta" kreseczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:11
małaMyszka, mała2930, Sylwusia100, Kotowa lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
Siemka wrote:hej dziewczyny u mnie 4 dzień @ się spóźnia, postanowiłam zrobić kolejny test i jakiś dziwny wyszedł. Pojawiła się druga kreska ale taka słabiutka ledwo widoczna. po 26 cyklach nie wierzę że może to być "ta" kreseczka.
Może to właśnie TA kreseczka??
Jak małpiszon się spóźnia to jest szansa... -
Wstałam po 6 odprawiłam M. do pracy a teraz idę jeszcze pospać, bo coś oczka mi się zamykają, a dzisiaj nockę mam więc lepiej się wyspać ...
Evaa lubi tę wiadomość
-
Siemka wrote:hej dziewczyny u mnie 4 dzień @ się spóźnia, postanowiłam zrobić kolejny test i jakiś dziwny wyszedł. Pojawiła się druga kreska ale taka słabiutka ledwo widoczna. po 26 cyklach nie wierzę że może to być "ta" kreseczka.https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Natu93 wrote:Hej dziewczyny nie rozumiem swojego cyklu; (
Co chwile przenosi mi sie owu -
Fatim wrote:Siemka nie lepiej na bete poleciec ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:16
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka