Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobitki !
MalaMyszka trzymam kciuki aby tempka nie spadla i bylo ten teges
Po tygodniu przerwy po wczorajszej zmianie padam na pyszczek a dzis znow i to jeszcze na 20 do rana takze kolorowych snow i aby wasi meszczyzni was troszke pomeczyli przed spaniem
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. u mnie jednak fałszywy alarm,. wczoraj miałam dwie kreseczki, a dziś poszłam na betę i po chwili jeszcze będąc na badaniu przyszła @.
Strasznie się ze mnie leje i jakoś boli bardziej niż zwykle.Przez te kilka dni czułam się fatalnie, wiem, że to na pewno nie przypadek, u mnie cykle są zawsze bardzo regularne, a tym razem było inaczej.
Jedno jest pewne, nie załamuję się i cieszę się, że kolejne próby przede mnąW oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
Ja dziewczyny po wizycie u gina, miałam monitoring i okazało się że owulacji nie było i nie będzie w tym cyklu, brak śluzu owulacyjnego, progesteron mam niby w normie ale ogólnie niski, dostałam duphaston i clostilbegyl.Czy któraś z was brała te leki? One są na wywołanie owulki?
-
Hej, mnie właśnie dręczy sprawa tego Duphastonu Niektórzy mówią, że to na wywołanie okresu, a ja z kolei dostawałam to kiedyś na podtrzymanie ciąży, niestety z niepowodzeniem Więc nie nie wiem już sama co o tym myśleć.
Ja ogólnie w 40 dc , 14 dpo :p i mega wielka nerwówka ! Ukazała mi się dzisiaj na papierze bladoczerwona wydzielina. Boję się, że to po prostu @ się do mnie dobija :p -
nick nieaktualnyButter wrote:Ja dziewczyny po wizycie u gina, miałam monitoring i okazało się że owulacji nie było i nie będzie w tym cyklu, brak śluzu owulacyjnego, progesteron mam niby w normie ale ogólnie niski, dostałam duphaston i clostilbegyl.Czy któraś z was brała te leki? One są na wywołanie owulki?
-
Butter ja tez to biore. Clo od 2-6 dnia x1 i to jest stymulacja jajników do produkcji a duphestan mam 16-25 dzień na podtrzymanue albo wywolanie okresu po odstawieniu 2-5 dni powinna przyjsc @ ja to mam jeszcze dodatkowo 10-16 dc dostinex ci 2 dzien 1/2 tabl. Ale to jest na hiperprolaktynemie.
Trzymaj sie . Mamy teraz turbodopalanue to damy rade. Musimy w koncu taki plan i marzenia. -
nick nieaktualny
-
Hejo Wczoraj było Jeeeeee!! Obyło się bez rozmowy
Jeśli chodzi o tsh, to ja mam 2,34, a to chyba trochę za dużo jak na starania Niby najlepiej powinno być koło 1,00. Jak tam u Was samopoczucie?? -
Hej, jak tam dzionek mija, ja się dzisiaj wyspałam, bo mam wolne całe 6 dni yeaaa dopiero co wstałam i zjadłam śniadanie, przemyślałam sobie wszystko i stwierdziłam, że przestaję się tak nakręcać na tą ciąże, od roku kiedy się staramy zmieniłam się nie do poznania, jestem wredna i wszystko mnie wqrza, wszystko kręci się tylko wkoło jednego, nie żyje normalnie, coraz częściej kłócę się z mężem, płaczę, mierze codziennie tempe i świruje, cały czas o tym myślę.... dlatego postanowiłam przestać mierzyć temperaturę, bo oszaleję, będzie co ma być, coś czuję, że trafiłam na dobrego gina i on mnie doprowadzi do naszego szczęścia i nie wykupuję już abonamentu na owu, na cholerę mi te detektory, tylko mnie nakręcają hehe i zacznę w końcu biegać bo podobno po tych hormonach się tyje, tak gdzieś czytałam...
Miłego dzionka :*
-
nick nieaktualny
-
Butter ja w pierwszym cyklu po clo i cyclopreg zafasolkowałam jedynym minusem clo podczas jego brania i po nim był straszny ból jajników ale to nic w porównaniu ze szczęściem jakie mnie spotkało a brałam clo od 2 do 6 dnia
teraz narazie działamy bez wspomagaczy ale jesli w tym cyklu przyjdzie @ to idę do gin po clo:)Butter lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualnymała2930 wrote:Butter ja w pierwszym cyklu po clo i cyclopreg zafasolkowałam jedynym minusem clo podczas jego brania i po nim był straszny ból jajników ale to nic w porównaniu ze szczęściem jakie mnie spotkało a brałam clo od 2 do 6 dnia
teraz narazie działamy bez wspomagaczy ale jesli w tym cyklu przyjdzie @ to idę do gin po clo:)