Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wrote:Dzieki mala myszko... Ty robilas to pierwsze?
Oba przepisy są mega zajebiste, więc się nie zastanawiaj i rób dwa od razuEvaa lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj mam nockę do 7 rano, a potem dopiero w poniedziałek do pracy. Po drodze zahaczę o szkołę w weekend i laba!!!!Jutro będzie porządny obiad z mięchem, do tego ciacho zrobię na wieczór i lampka winka do kolacji
Evaa lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Dxisiaj mialam maraton dziewczyny mezula sie wrocila do domu od 14 do 17 bylo godzenie....ledwo chodze kocham go na nowo haha
hehe no to ciesze się że się POGODZILIŚCIE:)
.. mój jest na siłowni, napisałam mu żeby kupił wino,
jak wróci rozpoczynam proces podrywania...hehe właśnie mi się przypomniało, że mam jeszcze jedną z koszulek którą dostałam na wieczór panieński :P
...mam nadzieję że jutro wstanę do pracy...małaMyszka, Evaa, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Ewa daj później znać jak się sprawdziły moje przepisiki Mogę Wam podać przy najbliższej okazji przepis na zajebisty sernik
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Ewa daj później znać jak się sprawdziły moje przepisiki Mogę Wam podać przy najbliższej okazji przepis na zajebisty sernik
nigdy nie robiłam sernika -
Witam się z samego rana
Nocka nie była najgorsza, ale i tak jakoś mi zimno i ponuro
Jak tylko wyjdę to jadę na zakupy, bo ustaliliśmy z M., że będziemy jeść więcej owoców, zażyczył sobie sałatkę macedonię, więc jadę po składniki
Poza tym w lodówce aż hula echo, to przy okazji uzupełnię zapasy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny