Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w grudniu 2013 robiłam badania - typowe ciążówki, toxo cyto, tsh, prl i co????? Pinda spóźniła się 6 dni!!!!!!!!!!!!!!!! zrobiłam w pracy test - pomyślałam: jest wigilia, wrócę do domu z II krechami, przecież test to tylko formalność, to będą piękne święta ... i przylazła ta cholera dwa dni później !! a test negatywny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:14
Evaa lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:robie to pierwsze ciasto jakie jakja jak tam nic nie ma w przepisie... ile tych jajek ?? bo sie zakrecilam
tak jak w drugim przepisie i będzie gicio -
Ja testów nie kupuję na zapas, szkoda mi kasy... Mam taki plan, że jak się spóźni, to zatestuję Jestem w ogóle ciekawa jaki długi będzie ten cykl??? Wydaje mi się, że wszystko wróci do normy... Oby!!
Myszko aż włączyłam sobie Big in Japan i mam ochotę szaleć!!!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:No to nie mialas za ciekawych swiat,,, kazdy by sie wkurzyl...
wkurzył?
To był taki wkurw, że prawie wszystkie włosy sobie wyrwałam!!!! Co za bezczelna pinda, jak śmiała przyleźć i to po takim spóźnieniu! Noż ja cię pierdzielę... ale każdy następny miesiąc był podobny... dół za dołem... gorzej jak kret w ogrodzie... dziur nie do policzenia... ale teraz postanowiłam brać pod uwagę starania od sierpnia. TSH spadło, to trzeba na coś zrzucić porażki hehehehehheheEvaa lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:MOJA BETA NR 1 BYŁA: 65
UWAGA UWAGA BETA nr 2 PO 48H: 221,20
AAAA AŻ 240 % NORMY
Jets ok, ale chyba nie bliźniaki co? wracam do pracy, buzka
Pięknie!!!! Rośnijcie zdrowo!!!!!! -
Paulina_2603 wrote:Ja testów nie kupuję na zapas, szkoda mi kasy... Mam taki plan, że jak się spóźni, to zatestuję Jestem w ogóle ciekawa jaki długi będzie ten cykl??? Wydaje mi się, że wszystko wróci do normy... Oby!!
Myszko aż włączyłam sobie Big in Japan i mam ochotę szaleć!!!
ja przez 2 godziny ciągle coś robiłam i w ten sposób mam pranie zrobione, obiad, kolacje, deser, łazienka aż świeci tak ją wypucowałam...Paulina_2603 lubi tę wiadomość
-
mnie taka energiczna muza strasznie nakręca do działania i mam wrażenie, że wszystko idzie sprawniej dziś mnie też czeka pranie... w poniedziałek trzy pralki poszły, a w koszu nadal kipi jak to się dzieje???
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
forum znowu wygrało... mam michę popcornu oglądam jednym okiem jakiś film ... zielono się robi ... extra !!!!!!!
Evaa, Paulina_2603, Cigaretta, Ewa99 lubią tę wiadomość