Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Muffinka1019 u mnie identycznie, wszyscy mi wybijali z głowy małżeństwo w takim wieku, ale jestem dość uparta Podobnie było w wybieraniem imienia dla córy. Tak samo wszyscy mi podsuwali milon innych imion, żeby tylko nie Nadia, bo rusko brzmi. Dla mnie brzmiało francusko a nie rusko i to było moje ulubione imię. Pamiętam jak po porodzie w huśtawce hormonów ryczałam jak głupia z tak błahego powodu, że ktoś, chce mi cos wybić z głowy. Wtedy powiedziałam wszytskim, ze to ja rodziłam, ja cierpiałam i ja wybieram imię, bo nie wiadomo, czy jeszcze kiedykolwiek będę miała do tego okazję. I teraz tak sobie myślę, ze sobie wtedy chyba wykrakałam te problemy obecne...
Muffinka1019, więc mamy trochę wspólnego, szybkie zamązpójcie i podobny staż w staraniach a miałaś już jakieś badania, diagnozy? -
Zlotowlosa wrote:Hej Dziewczyny!
Wiem, ze zaledwie pare dni temu dalaczylam i nie zdazylysmy sie w sumie 'poznac'.. Zrobilam przed chwila test i sa dwie kreski!
Ale do konca w to nie moge uwierzyc. Jutro musze kupic jeszcze jeden test i powtorzyc tak na wszelki wypadek- moze wtedy uwierze
Organizm mnie chyba jednak nie zrobil w balona i wszystkie objawy byly prawdziwe.. Wiem tez, ze tamto smieszne odczucie to najprawdopodobniej bylo zagniezdzenie bo pasuje terminowo.
Zycze wszystkim z Was, zebyscie jak najszybciej rowniez zobaczyly dwie kreski!
Glowy do gory i myslec pozytywnie!
Gratulacje oby drugi teścik pokazał dwie kreski i obyś się cieszyła szczęśliwym macierzyństwem kochana . Daj znać co z tym drugim testemTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Ewwiel,
Niedawno robiliśmy badania, mój mąż musi powtórzyć, nie wytłumaczyli dlaczego. Ja natomiast miałam robione badania krwi i częściowo potwierdzili mi że są dobre, jednakże czekałam na drugą część wyników i teraz szpital prosi o skontaktowanie się z lekarzem, lekarz mówi, żebym dzwoniła do szpitala... Muszę się umówić znów na wizytę i porozmawiać z lekarzem. Nie używam tutaj terminologii - w sensie co dokładnie miałam badane, dlatego, że jeszcze się na tym nie znam. Pani doktor wypisała skierowanie, nic nie tłumaczyła co, jak i dlaczego. Mieszkamy w Anglii i tutaj inaczej podchodzą do sprawy.
Wracając do tematu, mój mąż brał przez bardzo długi czas Sulfafalazynę. Niestety, wpływa niekorzystnie na nasienie. Obawiam się, że w tym może tkwić problem. Zobaczymy, co wyjdzie na drugim badaniu. Oby było ok, podobno mężczyznę ciężej wyleczyć.ewwiel lubi tę wiadomość
-
Ja bardziej miałam w swoim poście na myśli Anglie i to w złym słowa znaczeniu a nie chwaląc broń boże ... to , że w Pl martwią się bardziej o dobro naszego portfela a w sumie nawet nie martwią się bo zdzierają z niego ostatnie resztki ;-p ale w Polsce wiedzą kiedy i jakie badania mniej wiecej zrobić , zapłacisz ale czasami wiesz za co a tutaj i jak płacisz i jak nie płacisz masz jeden chuj wielki i bąbelki . Służba zdrowia w Anglii to jedna wielka kicha i kpina .! Przeraszam za brzydkie słowa
-
nick nieaktualny
-
Mnie Landryneczko tak głowa dzisiaj napiernicza , że usnąć nie idzie ...;-// Wgle od południa Mnie tak głowa szarpie ...
No a Ty Moja Panno to czemu po nocy buszujesz w internecie hehe , u Mnie dopiero 23:30 ale u Ciebie juz godzinke później , lulać powinnaś ;-p hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 00:29
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem co jest , no własnie Mnie tak jak Ci ostatnio mówiłam raz boli przez kilka dni przestaje na dzien dwa i znów od nowa polska ludowa ;/ już mnie to zaczyna męczyć ...
a buszuj , chudzina jesteś to tylko Ci na dobre wyjdzie to buszowanie haha .;-d -
nick nieaktualny
-
Wgle nie mówiłam Ci, że rzuciłam tą robote na nocki Dlatego dzisiaj siedzę w domu haha , a dopóki nie zaczne nowej pracy a dopiero mam zacząć od nowego miesiąca chyba to znalazłam sobię taką dodatkową , zastępczą na te pare dni
Tylko , ze weekend nocka kuźwa jak na złość haha , może uda mi się z kimś pozamieniać .! Oby bo wykończe się haha a później same dnióweczki a w nowej i dniówki i popołudnia ;)także wszystko układa się po mojej myśli . -
nick nieaktualny95 to o rok starsza jesteś
też młodo zaczęłaś o dziecku myśleć ale jak się jest pewnym i ma się osobę która się kocha i chce się z nia założyc rodzinę to wiek nie ma znaczenia
A oto mój brzuchol
http://www.iv.pl/images/67897483889481551363_thumb.jpgZakręconaOna, ewwiel, Kajtka lubią tę wiadomość