X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 u mnie identycznie, wszyscy mi wybijali z głowy małżeństwo w takim wieku, ale jestem dość uparta :-) Podobnie było w wybieraniem imienia dla córy. Tak samo wszyscy mi podsuwali milon innych imion, żeby tylko nie Nadia, bo rusko brzmi. Dla mnie brzmiało francusko a nie rusko i to było moje ulubione imię. Pamiętam jak po porodzie w huśtawce hormonów ryczałam jak głupia z tak błahego powodu, że ktoś, chce mi cos wybić z głowy. Wtedy powiedziałam wszytskim, ze to ja rodziłam, ja cierpiałam i ja wybieram imię, bo nie wiadomo, czy jeszcze kiedykolwiek będę miała do tego okazję. I teraz tak sobie myślę, ze sobie wtedy chyba wykrakałam te problemy obecne...

Muffinka1019, więc mamy trochę wspólnego, szybkie zamązpójcie i podobny staż w staraniach :-) a miałaś już jakieś badania, diagnozy?

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Vesna Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złotowłosa! gratulacje! cudowna wiadomość :) oby jak najwięcej takich!

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlotowlosa wrote:
    Hej Dziewczyny! :-)

Wiem, ze zaledwie pare dni temu dalaczylam i nie zdazylysmy sie w sumie 'poznac'.. Zrobilam przed chwila test i sa dwie kreski! :D

Ale do konca w to nie moge uwierzyc. Jutro musze kupic jeszcze jeden test i powtorzyc tak na wszelki wypadek- moze wtedy uwierze ;-)

Organizm mnie chyba jednak nie zrobil w balona i wszystkie objawy byly prawdziwe.. Wiem tez, ze tamto smieszne odczucie to najprawdopodobniej bylo zagniezdzenie bo pasuje terminowo.

Zycze wszystkim z Was, zebyscie jak najszybciej rowniez zobaczyly dwie kreski!
    Glowy do gory i myslec pozytywnie!

Gratulacje <3 oby drugi teścik pokazał dwie kreski i obyś się cieszyła szczęśliwym macierzyństwem kochana . Daj znać co z tym drugim testem ;-)

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlotowlosa wrote:
    Dziekuje Kochane! :)
    Narazie jeszcze do mnieto nie dociera.. moze jutro jak zrobie drugi test..
    Powodzenia dziewczeta i jak najszybszego pozytywnego testa zycze!
    GRATULUJĘ ZŁOTOWŁOSA ! <3

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • mamba88 Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    złotowłosa ode mnie rownież gratulacje :) super wiadomość cieszymy się z Tobą :)

f2w3vflow9ublru0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiadomość Złotowłosa na sam wieczór na prawdę .;-D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel,
    Niedawno robiliśmy badania, mój mąż musi powtórzyć, nie wytłumaczyli dlaczego. Ja natomiast miałam robione badania krwi i częściowo potwierdzili mi że są dobre, jednakże czekałam na drugą część wyników i teraz szpital prosi o skontaktowanie się z lekarzem, lekarz mówi, żebym dzwoniła do szpitala... Muszę się umówić znów na wizytę i porozmawiać z lekarzem. Nie używam tutaj terminologii - w sensie co dokładnie miałam badane, dlatego, że jeszcze się na tym nie znam. Pani doktor wypisała skierowanie, nic nie tłumaczyła co, jak i dlaczego. Mieszkamy w Anglii i tutaj inaczej podchodzą do sprawy.
    Wracając do tematu, mój mąż brał przez bardzo długi czas Sulfafalazynę. Niestety, wpływa niekorzystnie na nasienie. Obawiam się, że w tym może tkwić problem. Zobaczymy, co wyjdzie na drugim badaniu. Oby było ok, podobno mężczyznę ciężej wyleczyć.

ewwiel lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda Muffinka1019 , że w Anglii zupełnie inaczej podchodzą do badań i ogólnie do wielu spraw niż w Polsce .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety u nas służba zdrowia nie martwi się o dobro pacjenta lecz o nasze portfele :/

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz o Polsce Truskaffeczko ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardziej miałam w swoim poście na myśli Anglie i to w złym słowa znaczeniu a nie chwaląc broń boże ... to , że w Pl martwią się bardziej o dobro naszego portfela a w sumie nawet nie martwią się bo zdzierają z niego ostatnie resztki ;-p ale w Polsce wiedzą kiedy i jakie badania mniej wiecej zrobić , zapłacisz ale czasami wiesz za co a tutaj i jak płacisz i jak nie płacisz masz jeden chuj wielki i bąbelki . Służba zdrowia w Anglii to jedna wielka kicha i kpina .! Przeraszam za brzydkie słowa ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co wy jeszcze nie śpicie łobuzy :P ?
    Złotowlosa gratulacje <3

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Landryneczko tak głowa dzisiaj napiernicza , że usnąć nie idzie ...;-// Wgle od południa Mnie tak głowa szarpie ...
    No a Ty Moja Panno to czemu po nocy buszujesz w internecie hehe , u Mnie dopiero 23:30 ale u Ciebie juz godzinke później , lulać powinnaś ;-p haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 00:29

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcoana ja buszuje w lodówce :P hahahha :D

też mnie głowa boli juz od kilku dnia :/ masakra jakaś

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co jest , no własnie Mnie tak jak Ci ostatnio mówiłam raz boli przez kilka dni przestaje na dzien dwa i znów od nowa polska ludowa ;/ już mnie to zaczyna męczyć ...
    a buszuj , chudzina jesteś to tylko Ci na dobre wyjdzie to buszowanie haha .;-d

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak byś zobacczyła mój brzuch to bys się zaskoczyła :D teraz już mniejszy ale masakra była zaraz wsatwię ci foto :D

widzę że ty też młodziutka ;P

nie wiem od czego te bóle mogą być

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wgle nie mówiłam Ci, że rzuciłam tą robote na nocki ;-) Dlatego dzisiaj siedzę w domu haha , a dopóki nie zaczne nowej pracy a dopiero mam zacząć od nowego miesiąca chyba to znalazłam sobię taką dodatkową , zastępczą na te pare dni ;-)
    Tylko , ze weekend nocka kuźwa jak na złość haha , może uda mi się z kimś pozamieniać .! Oby bo wykończe się haha a później same dnióweczki a w nowej i dniówki i popołudnia ;)także wszystko układa się po mojej myśli .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawie wszystko ;(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no , młodziutka , w styczniu 21 lat skończę ;-) a Ty który rocznik jesteś ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    95 :D to o rok starsza jesteś :)

też młodo zaczęłaś o dziecku myśleć :P ale jak się jest pewnym i ma się osobę która się kocha i chce się z nia założyc rodzinę to wiek nie ma znaczenia

A oto mój brzuchol :D

http://www.iv.pl/images/67897483889481551363_thumb.jpg

ZakręconaOna, ewwiel, Kajtka lubią tę wiadomość

‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ