Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wgle nie mówiłam Ci, że rzuciłam tą robote na nocki ;-) Dlatego dzisiaj siedzę w domu haha , a dopóki nie zaczne nowej pracy a dopiero mam zacząć od nowego miesiąca chyba to znalazłam sobię taką dodatkową , zastępczą na te pare dni ;-)
    Tylko , ze weekend nocka kuźwa jak na złość haha , może uda mi się z kimś pozamieniać .! Oby bo wykończe się haha a później same dnióweczki a w nowej i dniówki i popołudnia ;)także wszystko układa się po mojej myśli .

oj ciężko ci będzie kogoś na weekend znaleźć żeby do roboty chciał iść :P

a ja nadal szukam pracy :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha o matusiu wyglądasz jakbyś w ciąży była haha ;-D
    Młodo , młodo ale powiem Ci , że chyba już na tyle jestem dojrzała mimo wieku , że wiem co robię decydując się na dziecko ;-) a raczej zdecydowaliśmy się , wiesz mamy domek , mamy prace , nawet gdybym ja nie pracowała juz to i tak pieniędzy nam wsytarczy na utrzymanie spokojnie ;-) mam kochającego narzeczonego , który tak samo pragnie wspólnego maleństwa ze mną a czuje , że bedzie cudownym ojcem <3 czego kochana mi więcej do szczęścia jak nie tylko dziecka ? :)
    Uwielbiam dzieci , zajmowałam się dziećmi ciotek cioteczek od młodego wieku i zawsze powtarzałam , że chcę być mamą z 3 /4 dzieciaków haha i w końcu dorosłam do takiej decyzji i o to są staranka ;) szkoda , że do tej pory bezowocne ;((((

ewwiel lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam rade , duzo osob chętnych własnie było na weekend a sporo z nich dostało dniówki więc może i dam rade się pozamieniać , oby ;-))
    a w jakiej miejscowości w Polsce mieszkasz ?
    Ciężko w Polsce prace znaleźć nie oszukujmy się ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 00:54

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już zrzuciłam ten brzuszek :P na szczęście :)
    no dokładnie , wiek nie ma znaczenia jak dla mnie . My już grubo ponad 1,5 roku się staramy i ciężko jest ale wierzymy że się uda . W sierpniu za rok planujemy ślub :) mam nadzieję że do tego czasu urodzę :P albo chociaż żebym z brzuszkiem była też byłoby fajnie :)
    jeżeli się jest w szczęśliwym i szczerym związku to nic tylko kochać się i starać o owoc miłości :)

e to powodzenia w szukaniu zastępcy :P
    oj w polsce bardzo cięzko dobrze że mój A. szybko znalazł drugą . Bo z poprzedniej się zwolnił . W ch... roboty a płaca że szkoda gadać
    Ja woj. Świętokrzyskie Kielce :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to jak zrzuciłaś to spoko ale życzę by niedługo taki brzuszek się pojawił a potem coraz większy i większy hehe.
    No My ślub za dwa lata w sierpniu więc też fajnie by było urodzić już bąbelka . ;-) Jasne , masz racje z tym związkiem ;-)Dla Mnie też wiek nie ma znaczenia większego bo te niektóre 18 stki są mądrzejsze, bardziej odpowiedzialne i przygotowane do zycia od tych 30 stek ... oczywiście nie obrażając tutaj nikogo bo nie o to mi chodzi ;-) Tylko sa takie przypadki .
    No w Polsce to wgle jakby mogli to by kazali ludzią pracować charytatywnie ;-)
    Ja ogólnie pochodzę z Łodzi ;) ale w Anglii mieszkam półtora roku .

ewwiel lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz mam taki http://www.iv.pl/images/23724903758462861000_thumb.jpg trochę odstaje no ale :P to nic :D

ja tobie też zyczę takiego duże brzucholka <3
    no dużo się teraz słyszy o zabijaniu i wgl i to są mądre kobiety ? :/ szkoda słów na takie
    hhehe no dokładnie pracuj za darmo :D ale teraz już znalazł dobra pracę ;) i myslimy o założeniu własnej firmy :)

a twój narzeczony ile ma lat jeśli mogę spytać ?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstaje tyle co nic , przestań chudzielcu ;p
    Oj tak na duzy brzuch mogę się zgodzić ale tylko w przypadku berbecia , który tam się zalęgnie hehe. Nooo daj spokój , Jak bym jebła za przeproszeniem taką babe , która dziecko swoje zabiła to by obsrała chmury w locie ... Ludzie się wiele lat starają o potomstwo a takiej kur*** się wpadnie i zabije dziecko albo gdzies odda bo po co jej ... znam taki przypadek takiej kretynki co ma 21 lat i 3 raz w ciąży a ciągle rodzi i zostawia dzieci bo za mało w zyciu sie wybawiła a idź Pan w ch** z taką ... No własny interes to dobry sprawa ale musi byc dobry pomysł zeby nie władować kasy a potem stracić sporo , Ja też bym chciała założyć własną firme w Anglii ale to bardziej na zasadzie , że wiesz zakładam , opłacam podatki i tyle ;-) ona istnieje na papierze ;) bo po 10 latach jak ma się własną firme emeryture można juz dostawać ;) a , że tu mieszkam to jeszcze lepiej dla Mnie bo czy jakies spotkanie coś , sprawdzenie to na miejscu jestem nie musze "pedałowac" tyle km specjalnie ;d Pewnie , że mozesz czemu nie ;-) Też młodziutki jest , rok starszy ode mnie ... ale ubóstwiam go za to jaki jest ! ;-) Jest aż za bardzo odpowiedzialny i dorósł jak na swój wiek ;) dlatego wiem , ze to ten Pan z , którym chcę spędzić resztę życia ;)

Landryneczka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja taki brzuszek mam na mysli :) jeśli duże to tylko dzięki dzidziusiowi :)
    Oj strasznie dużo jest takich kobiet niestety . Albo patologii że nie mają na chleb a 10 dzieci w domu . Niedaleko nas taka rodzina jest domek malutki że kuchnia łazienka i dwa malutkie pokoje a matka ojciec 6 dzieci bo 4 wyprowadziło się ale co z tego jak 3 wnuków jest tam jeszcze. I jak tak zyć . Rozumiem jakby jedno dziecko było czy dwoje to tak ale nie tyle . Ojciec mówił że bedzie "dzieci robił" do kiedy będzie mógł :/ aż się z gminy zainteresowalli i dali jej na zabieg bo by nadal rodziła zeby kase zbieac i obiady w szkole darmowe jeść a każde nowy telefon ciuchy markowe i skąd się pytam ? :/

No dokładnie dobry pomysł na firmę i kaska jest :P

Mój ma 24 lata :P ale czasem jak dziecko się zachowuje :P ale za to go kocham bo potrafi byc odpowiedzialny kiedy trzeba i powygłupiać też się potrafi więc jest dobrze . I ważne że chce ze mną założyc rodzinę chociaż widzę że czasem się boi ale to przez to jaką on miał rodzinę .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde coś mi się z facebookiem dzieje grrr :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój własnie identyko , odpowiedzialny aż czasami za bardzo ale oczywiscie kiedy trzeba a czub czasami taki , że potrafie pół dnia się smiać z Niego ;-) wariatów mamy no co ! i tylko ich kochać mocno <3 hehe
    Mój o dziwo się nie boi a też nie miał za ciekawie w domu ,a raczej nie było za ciekawie między rodzicami i przez to wszystko przysiągł mi , że decydując się ze mną na dziecko nigdy w życiu mnie nie zostawi bo chcę prawdziwy ciepły dom nam zapewnić ;) róznie to w zyciu bywa Ja zdaje sobię z tego sprawę ale jak narazie robi wszystko co obiecuje bynajmniej narazie dla mojej osoby a wiem , ze jak juz pojawi się dziecko to uchyli mu nieba ;)
    a co do tych sąsiadów to powiedz mi jeszcze , że nie pracują :) wcale by mnie to nie zdziwło haha jebane sępy na kase i lenie ... tu w Anglii tak samo mieliśmy takich sąsiadów ale dosłownie patologię , matka dzieci musiała bić a mąż ją bo krzyki codziennie , awantury takie , że policja po dwarazy dziennie była , juz opieka sie nimi zainteresowała ale nie zabrali im o dziwo dzieci ;o smród od nich taki , ze na km było czuć , brudasy jednym słowem , awanturnicy ... w domu była kobita , mąż , swoich miała dzieci 3 małych plus 2 duze córy ktore miały tak , jedna miała 2 małych dzieci a druga urodziła dopiero co i wszyscy w 3 pokojach plus salon oczywiscie bo w anglii tak tutaj jest , dostali mieszkanie z councilu ( od państwa ) ale po tych awanturach , ciagłym wybijaniu szyb w oknach itp kazali im się wyniesć i na całe szczęście wyniesli się tydzień temu dokąd nie mam zielonego pojęcia ale mam spokoj w domu bo nie wysłuchujemy awantur i sasiada z za płotu wybijającego szybe w domu ;/ przy dzieciach to wszystko , juz pewnie maja tak głowy zryte ze szok ;/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u Mnie wszystko okej ale może jakieś przeciążenie coś ;-p za duzo osob w nocy na necie siedzi hahaa

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i oczywiście co do moich sąsiadów to żadne z nich nie pracowało tylko zylo z benefitów na dzieci co dostawali ...;/ lenie takie , że nawet myc im się nie chciało ..

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No gdzie pracuja jak tyle dzieci co ty :P
    mój się boi czasem tego czy podoła ale wiem że damy rady :) jego tata zmarł ( zginął w wypadku samochodowym ) 6 lat temu nawet go nie poznałam jego mama pije z kasą tez mieli krucho dlatego on chce żeby niczego mi nie brakowało . Zmienił się bardzo odkąd jesteśmy razem .Na lepsze oczywiście nie mówię że wtedy był zły ale jakoś coraz bardziej odpowiedzialny i opiekuńczy sięrobi . Żyjemy na własny rachunek odcięlismy się od jego mamy i jest super :)
    Ludzie robia dzieci żeby kase zdzierać i obijać się :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kochana ja to zmykam bo o 7 wstaje zmierzyć temp i niestety nie położe się już bo muszę ogarniać dom i po 10 po babcie pojechać :) a tu już 2 godz A. już dawno śpi :D a mieliśmy się poprzytulać :D

czuje że już głodna się robię ale nie nie nie :P nie będę jeść . Chyba że ogóraska :D bo A. mi kupił mało solne :P a chciałam kiszone do sałatki z zupki chińskiej na jutro bo chodzi za mną już odkąd :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubię takich osób , które po to tylko dzieci sobie robią . Ojj przykro mi ;(
    No to faktycznie za ciekawie mama jego też się nie prowadzi ... a nie zaczeło się to wszystko po śmierci ojca ? Bo najczęściej takie rzeczy dopadają jak alkoholizm po stracie kogoś , może kobieta nie może sobię poradzić z tym . Sa tacy ludzie .
    Pewnie kurczę , życie na własny rachunek dopiero uczy człowieka oszczędności , odpowiedzialności nie tylko za siebie a jak już jest dziecko to wgle ... tzn w niektórych przypadkach .;-) haha nie w przypadku naszych sąsiadów hahaha ... będzie dobrze i oby dwie będziemy miały wspaniałe rodziny w najbliższym czasie ;) wiem to ! <3 wszystko się ułoży ;-D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko jakbym mojego D słyszałam haha on też za sałatką z zupką chińską po prostu wręcz przepada ;-D haha no kładź się , Ja też jutro musze ranow stać bo zakupy i wgle , w lodówce pustka ahahaha . Wole kiszaki niż mało solne ;p
    Dobranocki i oczywiście do później na Ovufriend haha . bużka . A Twój A czekał czekał i się nie doczekał przytulanek haha . papa

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co przed śmiercią popijała sobie ale A. tata nie dawał jej tak na picie a po śmierci bardzo zaczęła może i pzez to ale chłopaki chcieli jej pomóc to ona nie chce . Zgłosili że pije miała iść na odwyk nie poszła :/ więc my się odcieliśmy od niej a A. brat nie bo on ma dziewczyne ale nie mieszka z nia i tak po pracy wraca o 18 od 7 godz i ani nie ugotowane ani nie poprane :/ bo tamta pije . Czasem jak kasy nie ma no to cos ogarnie w domu a tak to pije i pije . Oj tak uczy życie oszczędności ale niektórych nie jak sąsiadów :D buahahahhahha

oczywiście że będzie dobrze musi byc i będziemy niedługo z brzuszkami oczywiśie ciążowymi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 02:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    O matko jakbym mojego D słyszałam haha on też za sałatką z zupką chińską po prostu wręcz przepada ;-D haha no kładź się , Ja też jutro musze ranow stać bo zakupy i wgle , w lodówce pustka ahahaha . Wole kiszaki niż mało solne ;p
    Dobranocki i oczywiście do później na Ovufriend haha . bużka . A Twój A czekał czekał i się nie doczekał przytulanek haha . papa

o no widzisz haha a mój A. nie lubi te sałatki aa ja kocham i duzo duzo majonezu :P
    u nas tez pustki wszystkoo wyjedzone :D i to przez kogo ciekawe :D
    ja tez lubie kiszone mniam ale nie mam :( musze sie tymi zadowolić :D

A tam czekał :D oglądał hahah i się nie przejął a potem usnął i dupa :D

Dobranoc i do później papa :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wtedy będziemy sobie wysyłac zdjęcia brzuszków z dzidzią a nie najedzonych hahahahaha ;-d no to cięzko Twojemu facetowi pewnie , że jednego rodzica juz nie ma a drugi nawet nie stara sie nim być ... może kiedyś zrozumie , ze traci wszystkich jego matka .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana. Nadrobie nocne pisanie w pracy przy sniadaniu. A dzis jak nie bedzie @ kupuje test I jutro testuje!

Kaśka, anka418, Vesna, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ