Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:no u mnie to nie za bardzo ciekawie bo właśnie dostałam @, i muszę się parę dni oswoić że to jeszcze nie w tym cyklu
a tak po za tym u nas leje to już w ogóle człowieka przytłacza wszystko ( czyt. ogólny humor do dupy) -
Cześć dziewczyny
u mnie dziś pogoda idealna do zachodzenia w ciążę - szaro i ponuro,że nie chce się wychodzić z łózka szkoda tylko, że trzeba być w pracy
W tym miesiącu będzie mój drugi cykl starań, jesli będę miała ovu to zaraz po niej lecę do Maroka, mam nadzieję, że wrócę z wakacji bez @
Miłego dnia i duuużo słońca!!werni lubi tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
Wczoraj wieczór miałam chęć na "mądre filmy". Po 1 ("Niebo istnieje...naprawdę") dotarło do mnie że mogło mnie nie być już na świecie. Jak miałam 6 lat to prawie się przekręciłam- też miałam pęknięty wyrostek robaczkowy. W tych ludziach zobaczyłam moich rodziców i kurde.. nie mieli łatwo. A ten 4-o letni chłopczyk taki śliczniutki - widziałam w nim mojego synka. A potem po wielkich trudach znalazłam w necie film "October baby" i byłam tak wstrząśnięta - być człowiekiem które przeżyło aborcje - To są kurde horrory a nie jakieś zombie, wampiry itp....
Człowiek sobie nie zdaje sprawy jakie ludzie mają historie. Na szczęście nasze będą tylko szczęśliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 10:56
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny