Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam 24 lata I jestem ze śląska Jastrzębie-Zdrój
A tak na marginesie to strasznie dzisiaj dziwny dzień mam.. Mój śluz zmienia się jak zwariowany mam 22dc i rano był kremowo-żółty lepki, potem żółty rozciągliwy potem zaś biały gęsty i tak przez cały dzień się zmienia... a teraz mam biały jak śnieg.. Któraś tak kiedyś miała?? Może to jakaś infekcja? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykajulka wrote:Ja mam 24 i jestem z Gdańska
Aleksandrakili ja dzis mialam rano pelno w majtach jak by ktos mi jajko rozbil takiego rozciagliwego a teraz to taki lepki gesty, sprawdz sluz przy szyjce bo przy ujsciu z pochwy moze sie zmieniac -
nick nieaktualny
-
Ja jak czuje ze cos sie robi sluz 'podejrzany' - gdzie u mnie o wszelkie stany zapalne bardzo latwo - to stosuje multi gyn actigel. Jest bez recepty a zaszkodzic nie powinien. Czego ja juz nie stosowalam. Tylko to mi pomaga. Tylko pisze chyba na opakowaniu ze moze obnizac ruchliwosc plemnikow.
U mnie bardzo sie sprawdzilo badanie temperatury po obudzeniu w luzku w pochwie. 1 cylk probowania i do strszalu . Jak ja bym chciala ze w czerwcu bylo tak samo
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Tez myslimy nad morzem w tym roku. Mielismy tegoroczne lato siedziec w domu i bawic dziecko ale skoro sie tak stalo to trzeba cos urzyc jeszcze. Bedzie cieple lato czy jak zwykle??
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...