Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
controlog control przez tydzien 1tabl. godzine przed jedzeniem na czczo. i po kazdym posilku 3 x dziennie espumisan . Dokladnie moja diagnoza to nadżerkowe zapalenie żołądka gastro. cos okropnego ale nie mialam wyjscia. po 3 dniach przeszlo. miesiac mialam diete, pozniej sobie pofolgowalam i znowu atak żoladka i kolejny tydzien leki. Musze miec caly czas diete.
-
Nie robiłam, za tydzień mam kontrolne tsh i zbadam również prolaktyne, bo mam hashimoto tsh 3, 1 i biorę od miesiąca euthyrox dawka 18,5. Jeszcze jakieś badania radzicie? Cytologie mam w normie, lekka nadzerka, usg dop.wszystko ok, morfologia też.Girl25 wrote:moze ci sie uda, a robilas juz badania hormonalne?
-
A czy to jeszcze nie za wcześnie na badania hormonalne? Mam za sobą dopiero jeden nieudany cykl, czytałam że średnio pary starają się pół roku. Normuje niedoczynność która myślę że na wstępie może być problemem o zajścia, myślę o prolaktynie która współgra z tsh, marze oczywiście o II d końca roku ale nie daję się zwariowac. Szczerze powiem że mialam nadzieję na II bo tydzień o ovu mialam delikatny różowy śluz ale @ dostalam 1 dzień przed terminem i jakaś dziwna jest bo bardzo lekka, starczaja mi dwie podpaski na dzieńMorwa wrote:Dobrze jest zbadać progesteron 7-8 dni po owu

-
Jak wcześniej takiej nie miałaś to ciazy wykluczyć nie musisz bo zdarzają się ciaze z delikatną krwia w dniach @. Zrób jeszcze raz test, a jak nie to po prostu już tak masz w głowie dziecko ze to dzieje się poprzez twoja psychikę albo taki cykl[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]

-
Czytałam że zdrowa kobieta może mieć w roku 1, 2 cykle bezowulacyjne, w przypadku dalszych niepowodzeń zrobię na pewno hormony i umowie się do gin. W zeszłym cyklu przytulalismy się tylko 3 razy, być może ominęłlam ovu, dopiero zaczelam obserwację swojego ciała. Nigdy wcześniej takiego plamienia nie miałam, cykle mam 26-27-28 dni.Morwa wrote:Równie dobrze te plamienia mogły oznaczać niedomoge ciała złotego, albo cykl był bezowulacyjny. Dlatego warto zrobić sobie ten progesteron a najlepiej dorzucić do tego monitoring. Oczywiście na konkretne badania jest zdecydowanie za wcześniej ale ja gdybym mogła cofnąć czas zaczęłabyś zdecydowanie wcześniej się diagnozowac. Słuchałam lekarzy , zwlekałam ze wszystkim , a teraz jestem po kilku nieudanych ciążach i nie mam jednego jajowodu, a co za tym idzie muszę walczyć z nieco "mniejsza szansa na sukces".

((