Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nie uniosłam się chciałam Ci przedstawić swój punkt widzenia , że nie każdy postępuje tak jak napisałaś , że nie pije alkoholu bo się boi o dziecko(niepotrzebnie bo jemu nic nie zagraża na tak wczesnym etapie ) , ja tu się boje bardziej o siebie , ja lubię sobie wypić i bawić się na całego ale teraz nie mogę tego robić, bo musiałabym rezygnować z leków a to nie ma sensu. Poza tym alko niekorzystnie działa na moja gospodarkę hormonalna.
Przepraszam jak Cię urazilam nie miałam tego w zamiarze :* wybacz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 21:40
-
nick nieaktualny
-
Do Maroka Moja psychika zdecydowanie potrzebuje wolnego
a gdzie byś chciała pojechać na urlop? Ja czasami marzę o tym, żeby przez tydzień po prostu siedzieć w domu i leżeć na kocu przed domem nic nie robiąc, ale jak przychodzi co do czego i chcę brać urlop to szkoda gdzieś nie pojechać
starania od 2015 roku
-
nick nieaktualny
-
Ja bym chętnie do Włoch się wybrała, uwielbiam włoską kuchnię i chciałabym spróbowac tych wszsytkich prawdziwych makaronów...
Benia, a jakiej długości cykle masz zazwyczaj? Jeśli długie to być może jest to późna owulacja.
Mnie dziś lekko kłuje lewy jajnik, trochę pobolewają plecy. Gdyby nie to, że chciałabym żeby się udało, pewnie nie zwróciłabym na to uwagi. Ciężko mi przychodzi nienakręcanie się
starania od 2015 roku
-
nick nieaktualnykolka wrote:Ja bym chętnie do Włoch się wybrała, uwielbiam włoską kuchnię i chciałabym spróbowac tych wszsytkich prawdziwych makaronów...
Benia, a jakiej długości cykle masz zazwyczaj? Jeśli długie to być może jest to późna owulacja.
Mnie dziś lekko kłuje lewy jajnik, trochę pobolewają plecy. Gdyby nie to, że chciałabym żeby się udało, pewnie nie zwróciłabym na to uwagi. Ciężko mi przychodzi nienakręcanie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 12:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale szalejecie . Nadrobie was wieczorem i dopisze nowe dziewczyny do listy. Na razie wzielam sie na wiosenne porzadki . Chyba wezme sie tez za okna bo jest sliczna pogoda i pozniej nie wiadomo jak bedzie, a swieta tuż, tuż[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dzis moj 20dc, właśnie wracam od ginekologa i niestety pecherzyk tylko 16 mm ,endometrium 8,4 mm i z owulacji na razie nici, możliwe że będzie cykl bezowulacyjny.. w piątek mam zbadać progesteron i w następny wtorek do kontroli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:37