Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, doradzcie. 26 lutego gin stwierdzil mi ta peknieta torbiel na prawym jajorze, po dzis dzien zdarza sie, ze mnie pobolewa..niemalze codziennie wlasciwie. Choc moze bol to za duze slowo, po prostu czasami poczuje jakies cos tam, cigniecie, klucie pare sekund..nie wiem jak to nazwac. Czy myslicie, ze to moze pobolewac ta "rana" po torbieli?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe no ja mysle ze trafilam do dobrego, ale troche mnie kolujace z ta druga faze ze powinnam brac progesteron albo luteine.
On uwaza ze moj progesteron pokazuje owu i rosnie a wie jest ok i nie ma po co brac dodatkowo.
Za co jestem mu niemiernie wdzieczna po porpzedniej lekarce to to ze nie straszy, powtorl badania i okazalo sie ze nie mam wielkich porblemow (w porownaniu z porpzednia lekarka i diagnoza bez wynikow...) i sam mowil o mozliwosci poznej owulacji ktorej poprzednia lekarka nie brala w ogole pod uwage i nie chciala nawet spradzic... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ostatnio bedac na wizycie u ginekologa mialam robione usg. W opisie mam: jajnik prawy o typie PCO, jajnik lewy drobnopecherzykowy. Mam problem z okresem -jesli nie jest stymulowany to czesto dlugo musze na niego czekac. Teraz biore luteine. Moja lekarka powiedziala ze wcale to nie musi oznaczac ze mam pco...ale to juz nie rozumiem, dlaczego jest napisane ze jest o typie pco? I o co chodzi z tym drobnopecherzykowym? Przepraszam, moze glupie pytanie ale mam nadzieje ze jednak bedziecie w stanie mi to rozjasnic...