Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJako ze pracuje w szkole poszłam do Naszej Pani higienistki.Ciśnienie dzisiaj idealne, książkowe ale temperatura 37,2.Szkoda ze przegapiłam cykl i nie mierzyłam temperatury od poczatkuVuko wrote:Prl i tsh mozna robic kiedy sie chce. No podobno po bromku mozna sie czuc jak zombie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo zobaczymy co z tego wyjdzie. Stwierdziłam ze idę do innego ginekologa, dla sprawdzenia co mi powie.Nigdy do tej pory nie miałam badania na TSH, co wydaję mi sie powinno byc zrobione dawno, no chyba ze sie nie znamVuko wrote:Niekoniecznie, ja pisalam, ja tez mam ok 37 w 2fazie cyklu

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki co tam u Was?
Mnie dzisiaj tak łeb dymi ze szok:\
Od wczoraj czekam na telefon ze szpitala w sprawie tych drożności i się doczekać nie moge ,ah ta służba zdrowia.Jak do jutra nie zadzwonia to w poniedziałek muszę dryndnac do mojego gina bo nie wiadomo co robić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak morwa biorę bromka, kończe drugie opakowanie....nie piłam alko przezd badaniem ani nie jadłam, w poczekalni tez siedziałam ale dzień wczesniej najprawdopodniej sie kochalismy z mężęm.Morwa wrote:Benia ale jak ty bierzesz Brodka to twoja prolaktyna nie będzie zakłamana jeśli chodzi o wynik ? Teraz może wyjść Ci dobra bo stężenie leków jest jeszcze we krwi ale za jakiś czas wynik może być znacznie gorszy i co wtedy ? Będziesz musiała wrócić do leków. Na prolaktyne wiele wpływa , nie można przed pić alko , ani
nie można też jest posiłku , więc najlepiej być nadczo. No i przed badaniem powinnaś posiedzieć przynajmniej 15 min w poczekalni , nie robić go z biegu.