Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
od alkoholu w ogole czy jedno piwko moze? mnie raz gosciu powiedzial ze jedno dziennie moze jak musi ale nie wiecej... wiec juz nie wiem... mam nadzieje ze tyle zrobi...
converse90, u nas w labie (tam sie to robi) biora 130 zl za posiew i 40 zl za cos tam jeszcze, w sumie 170 zl albo na odwrot... najgorsze ze chyba zapodzialam ta kartke z lista tego co mam zrobic i nie wiem jak to drugie badanie sie nazywalo... oo spermatogram i posiew spermatogram 130, a posiew 40 albo na odwrotconverse90 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyMoj robił w klinice leczenia nieplodnosci - jeśli jesteś ze śląska to jest tu kilka takich klinik. koszt badania (spermiogram +testy MAR wyszlo 220zł
czyli w tym:
Parametry fiz-chem nasienia, ruchliwość,koncentracja, Morfologia plemników, Test POX, Test MAR IgG, Test MAR IgA.
A i materiał oddawany na miejscu, niby można było dowieźć ale w ciągu 30minut od oddania i w specjalnych warunkach(chyba chodzilo o temp)
Girl25 --> mój przez te 5dni nie pił nawet piwka, aż go podziwiam że wytrzymał bo po drodze tyle meczy oglądał w tvWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 11:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez lapie przyda sie w drugim cyklu, bo w nastepnym znow musze sprawdzic czy mam owulke jesli nie ma mi ginka przepisac, musze tez po swietach zrobic test z glukoza progesteron i prl, jak znow prl bedzie przy gornej granicy to tez ma mi przepisac lek. Wesolych Swiat dziewczyny co do listy widze ze sie zapelnia
-
Cześć dziewczynki .
---> też złapałam wiruska
Dziewczyny tak przeglądam forum na Ovu i często spotykam się ze stymulacją cyklu. Temat jest zupełnie obcy, lekarz nigdy nie proponował mi czegoś takiego, biore tylko Norprolac na obniżenie diabelnej prolaktyny i oczywiście Folik. W jakiej sytuacji stosuje się stymulację? Jak jest jakiś problem z owulacją? -
Stymulację stosuje się jeśli kobieta nie ma owulacji lub ma ja bardzo rzadko, nigdy w innym przypadku. Robilas juz jakieś badania? Nie mówili ci o tym bo widocznie nie potrzebujesz
Wróbelek lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny