Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Super wiadomość teraz tylko czekać jak pęcherzyk pęknie a potem czekać na "Rezultat" zielonosci kochana :*
Nie wiem czemu ale jak pisze z tableta to obcina mi tekst, wczesniej wszystko napisalam i obcielo
Gin chcial mi przepisac ovitrelle ale jak powiedzial ze kosztuje ok 150zl to stwierdzilam ze wole pregnyl, zwlaszcza ze juz raz go mialam i pecherzyk ładnie pękł. Jutro mam isc zrobic zastrzyk, stwierdził że jak jutro pecherzyk bedzie mial 23mm to juz bedzie gotowy do pęknięcia
ale widziałam go na usg, był naprawde dorodny hehe
kazał też odstawić encorton a siofor dalej aż do konca opakowania, potem już nie. Powiedział też że po zastrzyku moge zacząć brać luteine 2xdziennie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:U mnie było tak nie raz , jeszcze przed staraniami pamiętam sytuację jak poszłam do gina z bólem lewego jajnika. Bałam się ,że coś się dzieje z nim nie tak , a ginekolog mi mówi ,że na lewym jajniku nic się nie dzieje , za to na prawym jest piękny pęcherzyk, który na dniach pęknie. A ja przez cały tamten cykl ani razu nie poczułam prawego jajnika. Taki paradoks ale jak widać jest to na porządku dziennym , wiele dziewczyn tak ma jak ty i ja
heh no to dobrze wiedzieć że nie jestem z tym odosobniona
z tego wynika że ból owulacyjny nie jest wyznacznikiem z ktorego jajnika bedzie owulacja
- choć ostatnio bolał mnie lewy i z lewego była owulacja -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Dzięki , że pytasz :* u mnie jakoś leci , czekam na @ aby zacząć wprowadzać swoje zasady i zmiany jak narazie of wyznaczył mi owu na 2 kwietnia ale czy ona była czy nie to nie wiem i nie chcę wiedzieć, co ma być to będzie. Od wczoraj biorę dupka aby przyspieszyć przyjście @ bo nie mam pewności czy w ogóle ona będzie więc wolę nie ryzykować:p u Ciebie widzę ,że już po @ i już pewnie działacie;) będziesz robić monitoring w tym cyklu ? Jak tak to kiedy się wybierasz na pierwszą wizytę?
Ale to pranie sobie zrobie chociaz hehe. Zaczelam wczoraj pic ten syrop, co polecasz i jest obrzydliwie gorzki dzis 9dcWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 09:50
-
Sudafed muco tez go ma... widze ze duzo syropow ma go w skladzie dobrze wuedziec
Tu sa wypisane http://www.doz.pl/leki/s1356-gwajafenezynaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 15:28
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...