Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHje dziewczyny:)Witam po świetach:* I od razu nurtuje mnie pytanie, byłam w piątek u gin, po zakonczonej kuracji bromergonem mam skierowanie na zbadanie poziomu prolaktyny...ponownie....bromergon mam brac dalej, ale gin przepisała mi luteinę, chcociaż progesteron mam w normie, mam zrobic też u jej męza w połowie cyklu usg i z wynikami zadzwonic....ale czy ta luteina konieczna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróbelek wrote:benia30 jak się czujesz po Bromergonie?? Ja się wystraszyłam skutków ubocznych i dostałam Norprolac.
Wróbelek lubi tę wiadomość
-
Ja musze juz zacząć Mierzyć codziennie temp bo pewnie zbliżam się do skoku tylko zas przyplatala infekcja moczu . Później zaraz po skoku idę zbadać progesteron i do ginekologa czym prędzej i zobaczymy co powie....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
benia30 wrote:Hje dziewczyny:)Witam po świetach:* I od razu nurtuje mnie pytanie, byłam w piątek u gin, po zakonczonej kuracji bromergonem mam skierowanie na zbadanie poziomu prolaktyny...ponownie....bromergon mam brac dalej, ale gin przepisała mi luteinę, chcociaż progesteron mam w normie, mam zrobic też u jej męza w połowie cyklu usg i z wynikami zadzwonic....ale czy ta luteina konieczna?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Wróbelku OF wyznacza owulacje biorąc pod uwagę temperaturę, a ta nie zawsze wzrasta zaraz po wystąpieniu owulacji , taki skok temperatury może być 3 dni przed owulacja ale także 3 dni po niej. Więc opierając się tylko i wyłącznie na temperaturze można się przejechać
Podobno właśnie tak jest że 3 dni może się wahać w jedna i drugą stronę. Ale biorąc pod uwagę inne objawy (śluz i bóle owulacyjne) to już chyba trochę pewniej? -
Czesc Dziewczyny! Czuje sie jakby nie bylo mnie tu co naj niej miesiac niestety mam kupe roboty w domu, wiec nie mam kiedy Was nadrobic. U mnie pogoda ostatnio jak w garncu byla, ale dzis sloneczko, wiec od razu lepiej sie czlowiek czuje. Morwa jak u Ciebie sytuacja?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny