Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było przez sieta ale wracam i nadrabiam zaleglosci.
Widze ze temat jes sluzowo progesteronowy ostatnio
Ja w tym cyklu mam nadzieje ze moze sie udalo.
Nie moglam zlapac owu i juz myslalam ze po a tu ost we wtorek rano w toalecie widze piekny sluz plodny na papierze toaletowym. Serduszkowalismy w niedziele a potem dopiero w srode. I schizuje ze szkoda ze nie w pon... ;/
Zbadalam w czw progesteron byl ok 8 a w ten wtoek juz pikeny 21
Zrobilam dzis test ale negatywny. Bola mnie piersi, krzyz objawy sa ale moga byc i na okres.
Jak ten sluz byl we wtrek rano to kiedy byla owu? -
No wlasnie worzenie z fusow, i jak owu byla wtrek a serduszkowanie w nd to moze plemnki nie przezyly.
Mam taka fobie (i wiele innych ) ze mam nieduzo tego sluzu wiec im blizej owu tym lepiej.
Chcialabymz robic monitoring jak sie nie uda w tym cyklu, zobaczyc czy wszystko jest ok i czy pecherzyk peka ale z moim lekarzem i cena zwyklej wizyty chyba zbankruowalabym.... -
Cześć Dziewczyny. Mam pytanie do bardziej doświadczonych staraczek
Czy są jakieś jeszcze podstawowe badania które można sobie zrobić i sprawdzić czy wszystko OK na własną rękę?? Miałam hormony LH, FSH, prolaktyna, progesteron, hormony tarczycy, monitoring owulacji, usg na każdej wizycie (nie wiem czy to ważne), badanie nasienia partnera, hsg.
Plisss poradźcie czy coś jeszcze mogę sprawdzić? -
nick nieaktualny
-
Toksoplazmoze robiłam przez staraniami (mieszkam z dwoma kotami). Wszystko podobno mam w normie - tylko progesteron mi się ostatnio nie podobał bo było 0,60 (dzień przed owulacją) a norma w fazie owulacyjnej jest chyba od 0,80 o ile dobrze pamiętam (dzień przed owulacją to już faza owulacyjna?) ale lekarz tego nie skomentował więc pewnie nie jest to jakieś znaczące.
Cykle mam chyba owulacyjne, zawsze śluz płodny, ból owulacyjny, a na wizycie u gin zawsze trafiałam około owulacji - był dominujący pęcherzyk (wiem że to nie znaczy że pęka) albo lekarz twierdził że jestem zaraz po owulacji. Temperaturę mierzą dopiero drugi cykl narazie OF też twierdzi że mam owulację -
Ja juz po monitoringu, dzis 10dc i pecherzyk 13mm, ale tym razem na lewym jajniku. Usg piersi w normie, mowi, ze nie widzi nic nieprawidlowego. Kazal sie wstrzymac z bzykaniem do niedzieli wieczor, ale ostatnio tak mi sie kazal wstrzymywac, ze kuzwa owulacje przegapilam, wiec chyba sie nie bede tym razem stosowac
Morwa lubi tę wiadomość