X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca roku zobaczę II kreski
Odpowiedz

Do końca roku zobaczę II kreski

Oceń ten wątek:
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie juz sie robi brazowawe :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:30

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 00:36

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładna pogoda jest to trzeba korzystać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej musimy wskoczyc wyżej :) jak wam mina dzien ? ja po pracy, po spacerze i teraz odpoczywam :)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w pracy z plamieniami, nudzimy sie :-P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu nie dobrze ;/ a co do nudy to ja bym odczasu do czasu chciala sie w pracy ponudzic:)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie lubie sie nudzic bo czas sie ciagnie, a nie potrafie udawac,ze cos robie jak nie ma co robic XD

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D z tym masz racje czasami 8 godzin trwa cala wiecznosc :) ja niestety nie mam kiedy sie nudzic bo produkcja idzie pelna para :)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 00:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a moze akurat ziana leku dobrze wplynie :) trzymam kciukasy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 17:52

Morwa lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba probowac :-) oby to pomoglo!

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny, ja od wczoraj masakrycznie sie czuje- wczoraj tylko bolało gardło i jajniki ale dziś to już oblewały mnie poty, w gardle żyletka i od rana strasznie mi było słabo, boli mnie brzuch -czułam sie tak jakbym całą noc wymiotowała :/
    na wizycie gin zrobił mi usg i nie mam zadnych torbieli, jajniki czyste

zrobiłam też sikańca rano i niby cos tam pokazało, bardzo jasną drugą kreseczke ale wolę sie narazie nie nakręcać, gin dał mi skierowanie na betę, jutro mam dostac wyniki...eh troche sie denerwuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    A ja miałam dzisiaj trochę ciekawych rozmów ze specjalistami :) i mam chyba przyczynę rozwalonej gospodarki hormonalnej:p przez wiele lat leczę się na astmę lekiem , który pomagamy na jedno a na drugie szkodzi .. muszę go wymienić na inny, jak nie zaryzykuję to nigdy się nie dowiemy jak to u mnie tak naprawdę jest :p mam nadzieje ,ze stopniowo będzie wracać wszystko do normy , a jak nie to trudno będę szukać dalej ;)
    Morwa trzymam kciuki zeby ta zmiana leków pomogła! :)

Morwa lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity trzymam kciuki za bete! :-)

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • converse90 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa i Felicity - obu Wam życzę powodzenia i trzymam za Was kciuki :) WSZYSTKIE BĘDZIEMY MAMAMI ;) zobaczycie :*

Morwa lubi tę wiadomość

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obys miala racje i oby to bylo do konca roku :D. Swoja drogo cos nam sie lista zatrzymala i dziewczyn z fasolkami tez juz nie przybywa... :(

Jutro idziemy oddac nasienie meza... tzn. ja ide, a on probke odda w domu. Powiedzial ze tam nie pojdzie. Jakie to szczescie ze mieszkamy tylko 5 min pieszo od labolatorium :D. Ale pojade autem bo nie dosc ze trzeba to przetransportowac w temperaturze ciala to lepiej jak najwczesniej i musze sie wyrobic do 18.. nie wiem tylko jak ją przewioze... musze jutro popoludniu tam zadzwonic albo podejsc i spytac... chyba ze ktoras z Was wie?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity wrote:
    hejka dziewczyny, ja od wczoraj masakrycznie sie czuje- wczoraj tylko bolało gardło i jajniki ale dziś to już oblewały mnie poty, w gardle żyletka i od rana strasznie mi było słabo, boli mnie brzuch -czułam sie tak jakbym całą noc wymiotowała :/
    na wizycie gin zrobił mi usg i nie mam zadnych torbieli, jajniki czyste

zrobiłam też sikańca rano i niby cos tam pokazało, bardzo jasną drugą kreseczke ale wolę sie narazie nie nakręcać, gin dał mi skierowanie na betę, jutro mam dostac wyniki...eh troche sie denerwuje

Oby sie potwierdzilo :). Moze jeszcze cie chorobsko lapie? ja tez bylam slaba, od gardla mi sie zaczelo, a pozniej zawalil mi sie nos... dostalam antybiotyk. Dobrze ze juz zrobilas bete bo lekarz bedzie ci mogl odpowiednie leki przepisac w razie czego i idz do lekarza rodzinnego zeby Cie nie rozlozylo. I daj znac jaki wynik ;)

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:
    Oby sie potwierdzilo :). Moze jeszcze cie chorobsko lapie? ja tez bylam slaba, od gardla mi sie zaczelo, a pozniej zawalil mi sie nos... dostalam antybiotyk. Dobrze ze juz zrobilas bete bo lekarz bedzie ci mogl odpowiednie leki przepisac w razie czego i idz do lekarza rodzinnego zeby Cie nie rozlozylo. I daj znac jaki wynik ;)
    często mam infekcje gardła :/ gin powiedzial ze moge brac faringosept, syrop prawoslazowy i rutinoscorbin heh jak nie przejdzie to pójde do rodzinnego bo gorączki nie mam

• Vuko Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity jak beta?

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Felicity jak beta?
    nadal nie mam wyników :/

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ