Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejka dziewczyny, ja od wczoraj masakrycznie sie czuje- wczoraj tylko bolało gardło i jajniki ale dziś to już oblewały mnie poty, w gardle żyletka i od rana strasznie mi było słabo, boli mnie brzuch -czułam sie tak jakbym całą noc wymiotowała
na wizycie gin zrobił mi usg i nie mam zadnych torbieli, jajniki czyste
zrobiłam też sikańca rano i niby cos tam pokazało, bardzo jasną drugą kreseczke ale wolę sie narazie nie nakręcać, gin dał mi skierowanie na betę, jutro mam dostac wyniki...eh troche sie denerwuje -
nick nieaktualnyMorwa wrote:A ja miałam dzisiaj trochę ciekawych rozmów ze specjalistami
i mam chyba przyczynę rozwalonej gospodarki hormonalnej:p przez wiele lat leczę się na astmę lekiem , który pomagamy na jedno a na drugie szkodzi .. muszę go wymienić na inny, jak nie zaryzykuję to nigdy się nie dowiemy jak to u mnie tak naprawdę jest :p mam nadzieje ,ze stopniowo będzie wracać wszystko do normy , a jak nie to trudno będę szukać dalej
Morwa lubi tę wiadomość
-
obys miala racje i oby to bylo do konca roku
. Swoja drogo cos nam sie lista zatrzymala i dziewczyn z fasolkami tez juz nie przybywa...
Jutro idziemy oddac nasienie meza... tzn. ja ide, a on probke odda w domu. Powiedzial ze tam nie pojdzie. Jakie to szczescie ze mieszkamy tylko 5 min pieszo od labolatorium. Ale pojade autem bo nie dosc ze trzeba to przetransportowac w temperaturze ciala to lepiej jak najwczesniej i musze sie wyrobic do 18.. nie wiem tylko jak ją przewioze... musze jutro popoludniu tam zadzwonic albo podejsc i spytac... chyba ze ktoras z Was wie?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Felicity wrote:hejka dziewczyny, ja od wczoraj masakrycznie sie czuje- wczoraj tylko bolało gardło i jajniki ale dziś to już oblewały mnie poty, w gardle żyletka i od rana strasznie mi było słabo, boli mnie brzuch -czułam sie tak jakbym całą noc wymiotowała
na wizycie gin zrobił mi usg i nie mam zadnych torbieli, jajniki czyste
zrobiłam też sikańca rano i niby cos tam pokazało, bardzo jasną drugą kreseczke ale wolę sie narazie nie nakręcać, gin dał mi skierowanie na betę, jutro mam dostac wyniki...eh troche sie denerwuje
Oby sie potwierdzilo. Moze jeszcze cie chorobsko lapie? ja tez bylam slaba, od gardla mi sie zaczelo, a pozniej zawalil mi sie nos... dostalam antybiotyk. Dobrze ze juz zrobilas bete bo lekarz bedzie ci mogl odpowiednie leki przepisac w razie czego i idz do lekarza rodzinnego zeby Cie nie rozlozylo. I daj znac jaki wynik
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Oby sie potwierdzilo
. Moze jeszcze cie chorobsko lapie? ja tez bylam slaba, od gardla mi sie zaczelo, a pozniej zawalil mi sie nos... dostalam antybiotyk. Dobrze ze juz zrobilas bete bo lekarz bedzie ci mogl odpowiednie leki przepisac w razie czego i idz do lekarza rodzinnego zeby Cie nie rozlozylo. I daj znac jaki wynik
gin powiedzial ze moge brac faringosept, syrop prawoslazowy i rutinoscorbin heh jak nie przejdzie to pójde do rodzinnego bo gorączki nie mam
-
nick nieaktualny