Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejka dziewczyny, ja od wczoraj masakrycznie sie czuje- wczoraj tylko bolało gardło i jajniki ale dziś to już oblewały mnie poty, w gardle żyletka i od rana strasznie mi było słabo, boli mnie brzuch -czułam sie tak jakbym całą noc wymiotowała
na wizycie gin zrobił mi usg i nie mam zadnych torbieli, jajniki czyste
zrobiłam też sikańca rano i niby cos tam pokazało, bardzo jasną drugą kreseczke ale wolę sie narazie nie nakręcać, gin dał mi skierowanie na betę, jutro mam dostac wyniki...eh troche sie denerwuje -
nick nieaktualnyMorwa wrote:A ja miałam dzisiaj trochę ciekawych rozmów ze specjalistami i mam chyba przyczynę rozwalonej gospodarki hormonalnej:p przez wiele lat leczę się na astmę lekiem , który pomagamy na jedno a na drugie szkodzi .. muszę go wymienić na inny, jak nie zaryzykuję to nigdy się nie dowiemy jak to u mnie tak naprawdę jest :p mam nadzieje ,ze stopniowo będzie wracać wszystko do normy , a jak nie to trudno będę szukać dalej
Morwa lubi tę wiadomość
-
obys miala racje i oby to bylo do konca roku . Swoja drogo cos nam sie lista zatrzymala i dziewczyn z fasolkami tez juz nie przybywa...
Jutro idziemy oddac nasienie meza... tzn. ja ide, a on probke odda w domu. Powiedzial ze tam nie pojdzie. Jakie to szczescie ze mieszkamy tylko 5 min pieszo od labolatorium . Ale pojade autem bo nie dosc ze trzeba to przetransportowac w temperaturze ciala to lepiej jak najwczesniej i musze sie wyrobic do 18.. nie wiem tylko jak ją przewioze... musze jutro popoludniu tam zadzwonic albo podejsc i spytac... chyba ze ktoras z Was wie?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Felicity wrote:hejka dziewczyny, ja od wczoraj masakrycznie sie czuje- wczoraj tylko bolało gardło i jajniki ale dziś to już oblewały mnie poty, w gardle żyletka i od rana strasznie mi było słabo, boli mnie brzuch -czułam sie tak jakbym całą noc wymiotowała
na wizycie gin zrobił mi usg i nie mam zadnych torbieli, jajniki czyste
zrobiłam też sikańca rano i niby cos tam pokazało, bardzo jasną drugą kreseczke ale wolę sie narazie nie nakręcać, gin dał mi skierowanie na betę, jutro mam dostac wyniki...eh troche sie denerwuje
Oby sie potwierdzilo . Moze jeszcze cie chorobsko lapie? ja tez bylam slaba, od gardla mi sie zaczelo, a pozniej zawalil mi sie nos... dostalam antybiotyk. Dobrze ze juz zrobilas bete bo lekarz bedzie ci mogl odpowiednie leki przepisac w razie czego i idz do lekarza rodzinnego zeby Cie nie rozlozylo. I daj znac jaki wynik[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Oby sie potwierdzilo . Moze jeszcze cie chorobsko lapie? ja tez bylam slaba, od gardla mi sie zaczelo, a pozniej zawalil mi sie nos... dostalam antybiotyk. Dobrze ze juz zrobilas bete bo lekarz bedzie ci mogl odpowiednie leki przepisac w razie czego i idz do lekarza rodzinnego zeby Cie nie rozlozylo. I daj znac jaki wynik
-
nick nieaktualny