Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wykres masz ładny . Ale przy teście możesz zaznaczyć pozytywny skoro mialas jasna kreskę tylko w komentarzu wpisz ze byla jasna. W tym roku z tego co widzę jest duży wysyp dzieci wiec może mamy szanse :d, ale ty chyba już będziesz zazieleniona[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Wszystkie, jestem tu zupełnie nowa, nigdy nie pisałam na forum.
Staramy się z mężem od 2 lat o dziecko, bez skutku.
W grudniu 2014 wzięłam się w garść i zaczęłam leczenie.
Zrobiono mi w styczniu hsg, jajowody okazały się drożne. Przepisał mi lekarz femoston. Ginekolog zlecił badania, wyniki zamieszczę poniżej.
Od połowy cyklu biorę euthyrox 25 1 tabl na dzień i 1/2 tabl Bromergonu. Czy któraś z Was może miała podobną sytuację? Ślędze Wasze wątki już od dawna, ale dopiero dziś odważyłam się napisać . Trzymam kciuki !!!
Oto wyniki:
Prolaktyna N59 z metoklopramidem (3 oznaczenia) przed podaniem 6,65 ng/mL, po podaniu (60min) 369,6 ng/mL; po podaniu (120min)242,90 ng/mL
Hormon lutenizujący 5,83 mlU/ml; Hormon folikulotropowy 5,97 mlU/ml; Estradiol 53,22 pg/ml; Testosteron 0,24 ng/mL; hTSH II hormon tyreotropowy 2,7 ulU/mL; Tyroksyna wolna 1,47 ng/dL; Insulina 5,9uU/ml
P.S. Felicity gratuluję -
nick nieaktualnydziewczyny jeszcze nie dziękuję co by nie zapeszyć
jutro zrobię powtórną betę i się okaże co i jak
umówiłam sie z lekarzem że gdyby beta byla ujemna to mam przyjsc we wtorek (28.04) jednak nie zapytałam czy mam przychodzic tez jeśli będzie beta dodatnia..
jak myślicie- jest sens isc za tydzien czy może jednak umówić się za 2-3tygodnie? bo teraz to pewnie nic nie będzie widać
a na belly mi pokazuje zebym zaplanowala swoją pierwszą wizyte u lekarza dopiero na 9maja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 14:38
-
nick nieaktualny
-
dzieje się dzieje widzę Felicity trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*
Morwa- ogarnij się i wracaj do nas!
u mnie trochę lipa, powtórzyłam dzisiaj badania na tarczycę i nie poprawiło się, jutro telegfon do endo i mam nadzieję, że zwiększy mi dawkę i się tsh obniży, bo może przez to nie mamy jeszcze fasoliny/fasolina do tego w nocy złapał mnie silny ból brzucha i biegunka, od pół roku mi się dość często to zdarza wystraszyłam się trochę i jutro idę w końcu na usg brzucha, mam nadzieję, że będzie ok np.że sie okaże, że jestem na coś uczulona czy coś
generalnie zaczęło się jak przestałam uprawiać sport( nie żebym jakimś sportowcem była, ale zawsze coś starałam się robić chociaż 2 razy w tygodniu), a od listopada laba totalna, treningi jestem w stanie zliczyć na palcach ;P
miałyście kiedyś jakieś problemy brzuchowe?
moja mama miała zrost jelit, właśnie przez brak ruchu, może to coś podobnego.. ?