Dowcipy o ciąży, staraniach i kobiecych sprawach :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Do seksuologa przychodzi kobieta ciągnąc za sobą męża:
- Panie doktorze, mąż jest aktywnym impotentem!
- Aktywnym impotentem?! Ależ co Pani za bzdury opowiada!
- To ja to panu doktorowi pokażę, w czym problem.
Kobieta zaczyna zmysłowy, aczkolwiek energiczny striptiz, reakcja męża jest natychmiastowa i bardzo, bardzo intensywna.
- Doprawdy nie rozumiem pani problemu - stwierdza pan doktor - takiej
erekcji to tylko pozazdrościć.
- To niech go pan spróbuje oderwać od pępka!hela, Drzwiona, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Trzej mężczyźni opowiadają o narządach płciowych swoich żon i porównują je do miast. Pierwszy mówi:
- Wagina mojej żony jest jak Paryż - piękna, zachwyca zwłaszcza nocą.
Drugi mówi:
- Wagina mojej żony jest jak Londyn - zawsze taka wilgotna.
Trzeci:
- A wagina mojej żony jest jak Ciechanów.
Zapadła cisza. Pozostali dwaj patrzą na niego pytająco, wreszcie jeden nieśmiało się odzywa:
- Ciechanów? A właściwie to co masz na myśli?
- No dziura... po prostu dziura...mała_mi, vanessa, biedronka1982, Drzwiona, hela, magdzia26, Ciapulinka, paszczakin, kalitria, cedr697, marinareczka, Andzia33, celia, Fedra, aaaaga, Another, sponge, Sury, momo1009, Katarzyna87, anja83, Marta8880, KaijaUK lubią tę wiadomość
-
W pierwszej klasie pani wita nowych uczniów i widzi, że trzech jest identycznych. Pyta się:
- Czy wy jesteście trojaczkami?
- Tak - odpowiadają dzieci.
- A jak się nazywacie?
- Krzysio - mówi piskliwym głosem pierwsze dziecko.
- Zdzisio - mówi piskliwym głosem drugie dziecko.
- Władysław - mówi grubym basem trzecie dziecko.
Pani pyta - a dlaczego wy dwaj macie takie cienkie głosy, a ty taki gruby?
- Bo mama miała tylko dwa cycki i ja musiałem pić piwo.biedronka1982, Drzwiona, Makcza, Ag..., magdzia26, paszczakin, kalitria, Niania Basia, Andzia33, Fedra, Lucy91, Rudasek, tercia, Sury, Marta8880, KaijaUK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pani w szkole mówi do dziewczynek:
- Jeżeli Jasio znowu będzie Wam mówił o brzydkich zbereźnych rzeczach to uciekajcie od niego.
Jasio na drugi dzień wchodzi do klasy i mówi:
- Słuchajcie, niedaleko szkoły budują burdel będzie gdzie cipki rżnąć...
Dziewczynki wedle polecenia nauczycielki zaczęły wybiegać z klasy a Jasio do nich:
- Gdzie się tak spieszycie dopiero fundamenty leją...mała_mi, biedronka1982, Drzwiona, magdzia26, Ciapulinka, kalitria, Niania Basia, Inga, Sowa, Andzia33, Fedra, MILA, Sury, anja83, KaijaUK, nika78 lubią tę wiadomość
-
Do lekarza przychodzi facet z żona.
- Panie doktorze, ja chyba jestem chory. Moja żona mnie w ogóle nie podnieca...
- Proszę, niech pan wyjdzie do poczekalni... A pani niech teraz zdejmie stanik, majtki i położy się na leżance... no dobrze, może się pani ubrać.
Woła męża.
- Niech się pan nie martwi, jest pan zupełnie zdrowy. Ona mnie też nie podnieca.biedronka1982, vanessa, Drzwiona, Makcza, magdzia26, cedr697, Fedra, Jus1985, marti34, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Młode małżeństwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkoś pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz.
biedronka1982, vanessa, karol, basiulkaa_89, magdzia26, mała_mi, cedr697, aiwlys, marinareczka, Andzia33, celia, Fedra, Lucy91, aaaaga, Tynka1990, asiorekkkk, marti34, agawa, Sury, momo1009, Anastazjaaa, anja83, sylwiaśta159, KaijaUK, nika78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:super! ja co prawda kompletnie nie umiem opowiadać kawałów, ale jak mi jakiś fajny wpadnie to oczywiście się podzielę
-
nick nieaktualny- Odchodzę od ciebie. Mam dość tego, że mi stale docinasz z powodu wagi.
- Stój! Nie rób tego! Pomyśl o naszym dziecku!
- Jakim dziecku?!
- To ty nie jesteś w ciąży?!
Drzwiona, magdzia26, marinareczka, Andzia33, Fedra, Ita, Another, KaijaUK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki....
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko :
-...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach.
Ten mi korki wywalaDrzwiona, magdzia26, cedr697, marinareczka, mungo, Sowa, Andzia33, Fedra, MILA, Lucy91, marti34, Neyla, Sury, momo1009, Marta8880, kr0pka, KaijaUK lubią tę wiadomość
-
Przychodzi kobieta do lekarza
… i mówi:
– Panie doktorze,jestem w 3. miesiącu ciąży a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił…
Lekarz na to:
– Hmmmm… a jadła panie jabłka, odpoczywała, ćwiczyła?
Kobieta:
– Nie, a trzeba?
– Oczywiście że trzeba.
Za kilka miesięcy znowu przychodzi ta sama kobieta i mówi:
– Panie doktorze jestem już w 6 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił…
– A jadła pani pomarańcze,ryby?
– Nie, a trzeba?
– Oczywiście że trzeba
Za kilka miesięcy znów ta sama sytuacja i kobieta mówi:
– Panie doktorze jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił
– Hmmm… A kochała się pani z mężem?
– Nie, a trzeba?magdzia26, misiaczk25, KaijaUK lubią tę wiadomość
-
Polak przyleciał do USA. Idąc ulica Nowego Jorku
widzi mężczyzn stojących w długiej kolejce.
Podchodzi i pyta:
- Po co stoi ta kolejka?
- Stoimy, bo skupują spermę.
Płacą 5 dolarów za jeden wytrysk.
Polak idzie dalej. Na sąsiedniej ulicy zauważa drugą,
jeszcze dłuższą kolejkę złożoną z samych mężczyzn.
Podchodzi na jej koniec i pyta:
- Co to, tutaj też spermę skupują?
- Tak.
- A po ile za wytrysk?
- 10 dolarów!
- To i ja stanę!
Nagle za Polakiem staje jakaś kobieta.
- Po co tu pani stoi? Przecież tu skupują spermę.
Ponieważ kobieta nie odzywa się, kontynuuje:
- Co, też ma pani spermę?
Kobieta nie otwierając ust:
- Yhy...!!!magdzia26, cedr697, marinareczka, Andzia33, Fedra, sponge, momo1009, KaijaUK lubią tę wiadomość