Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:hej Lenaa cio tam?
Hej Kasienko
Zmęczona dziś troszkę, w nocy mało co spałam o 6 pobudka i byłam dziś praktycznie cały dzień w trasie około 4 godziny za kierownicą a z powrotem jako pasażer ..
Do tego w tej śmiesznej kaplicy wymarzłam strasznieczułam się jak w kostnicy
A Ty jak tam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 23:18
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:lol nio tak pisalas ze bedziesz prowadzic... bidulaa.. a mi jakos dzien minal dosc szybko jeszcze tylko 2 dni i jade jade do mojego skarbka...
Myślałam, że tylko kawałek będę jechać tylko jak poczułam Tomka to nawet nie było mowy o Tym aby zasiadł za kierownicąna szczęście korków nie było
W sumie to pierwsza moja tak długa trasa
Te 2 dni szybko minąi będziesz tulić się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Tak, do tego etapu dojechałam
ale jak zaczęła się rozmowa o ciuszkach to odechciało Mi się już
Pogratuluję jak będzie już pewnaja zawsze z wielka przyjemnoscia kupowalam wszystkim dzieciom moich kolezanek, a troche ich jest! Zawsze w sercu mialam nadzieje,ze i ja kiedys bede kupowac dla swojego
Lena zmeczona? Nie idziesz spac?Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Oj tam ciuszki
ja zawsze z wielka przyjemnoscia kupowalam wszystkim dzieciom moich kolezanek, a troche ich jest! Zawsze w sercu mialam nadzieje,ze i ja kiedys bede kupowac dla swojego
Lena zmeczona? Nie idziesz spac?
Też lubię, ale stwierdziłam, że nie będę tego czytać ..
Chodź raz nie doczytam wszystkiegoNajważniejsze już wiem
Zmęczona ale nie do tego stopnia aby położyć się spać -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj wstalam porzed 6...a tak nie lubie wstawac tak wczenie...moja kochana babcia ma urodzinki i zamowila msze niestety na tak wczesna pore
ale jakos zyje skoczylam pozniej po swieze buleczki i moj sie ucieszyl hehe jaby pierwszy raz bulki jadl
Fidelissa, Lena87, Daszka, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nio skrobanie szyb dziś było. Ja też już w pracy. Kawkę zaraz dopadnę, bo nieprzytomna jestem a spalam 7.5 godz. to nawet dużo
rano jak wychodziłam z łazienki to weszłam w ścianę i futryne nie trafiając w otwór drzwiowy
na szczęście nie mam guza, itd.
Za to od rana po przebudzeniu bolał mnie brzuch jak na @ i nie jestem głodna.
No ale na niebie jest słoneczko że aż porażaFidelissa, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ja tez jestem uzalezniona od was to jest pewne
Co tam u was ? dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 08:35
Fidelissa, Z., dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️