Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:hej Lenaa cio tam?
Hej Kasienko
Zmęczona dziś troszkę, w nocy mało co spałam o 6 pobudka i byłam dziś praktycznie cały dzień w trasie około 4 godziny za kierownicą a z powrotem jako pasażer ..
Do tego w tej śmiesznej kaplicy wymarzłam strasznie czułam się jak w kostnicy
A Ty jak tam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 23:18
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:lol nio tak pisalas ze bedziesz prowadzic... bidulaa.. a mi jakos dzien minal dosc szybko jeszcze tylko 2 dni i jade jade do mojego skarbka...
Myślałam, że tylko kawałek będę jechać tylko jak poczułam Tomka to nawet nie było mowy o Tym aby zasiadł za kierownicą na szczęście korków nie było
W sumie to pierwsza moja tak długa trasa
Te 2 dni szybko miną i będziesz tulić się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Tak, do tego etapu dojechałam ale jak zaczęła się rozmowa o ciuszkach to odechciało Mi się już
Pogratuluję jak będzie już pewna
Lena zmeczona? Nie idziesz spac?Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Oj tam ciuszki ja zawsze z wielka przyjemnoscia kupowalam wszystkim dzieciom moich kolezanek, a troche ich jest! Zawsze w sercu mialam nadzieje,ze i ja kiedys bede kupowac dla swojego
Lena zmeczona? Nie idziesz spac?
Też lubię , ale stwierdziłam, że nie będę tego czytać ..
Chodź raz nie doczytam wszystkiego Najważniejsze już wiem
Zmęczona ale nie do tego stopnia aby położyć się spać -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj wstalam porzed 6...a tak nie lubie wstawac tak wczenie...moja kochana babcia ma urodzinki i zamowila msze niestety na tak wczesna pore ale jakos zyje skoczylam pozniej po swieze buleczki i moj sie ucieszyl hehe jaby pierwszy raz bulki jadl
Fidelissa, Lena87, Daszka, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nio skrobanie szyb dziś było. Ja też już w pracy. Kawkę zaraz dopadnę, bo nieprzytomna jestem a spalam 7.5 godz. to nawet dużo rano jak wychodziłam z łazienki to weszłam w ścianę i futryne nie trafiając w otwór drzwiowy na szczęście nie mam guza, itd.
Za to od rana po przebudzeniu bolał mnie brzuch jak na @ i nie jestem głodna.
No ale na niebie jest słoneczko że aż porażaFidelissa, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ja tez jestem uzalezniona od was to jest pewne
Co tam u was ? dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 08:35
Fidelissa, Z., dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️