Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykurde czytam czytam i nie łapie jak będę miala duuuzzzzo czasu musze od poczatku prześledzić ten wątek bo tak to nie bardzo bedę mogla na co kolwiek odpisać
Miłego dnia, popijam kawę kiedy moj małżonek w pokoju gipsuje ścianyKaśka28, dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny A dupka bierze chyba nasz Bursztynka prawda?
Lenka ja tam dzisiaj sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 08:44
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daszka wrote:kurde czytam czytam i nie łapie jak będę miala duuuzzzzo czasu musze od poczatku prześledzić ten wątek bo tak to nie bardzo bedę mogla na co kolwiek odpisać
Miłego dnia, popijam kawę kiedy moj małżonek w pokoju gipsuje ścianyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Nio skrobanie szyb dziś było. Ja też już w pracy. Kawkę zaraz dopadnę, bo nieprzytomna jestem a spalam 7.5 godz. to nawet dużo rano jak wychodziłam z łazienki to weszłam w ścianę i futryne nie trafiając w otwór drzwiowy na szczęście nie mam guza, itd.
Za to od rana po przebudzeniu bolał mnie brzuch jak na @ i nie jestem głodna.
No ale na niebie jest słoneczko że aż poraża
Z., Fidelissa, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Witam Was porannie dziewczyny Humorek mi dopisuje aż podziw
Długo bez Was nie da się wytrzymać też jestem uzależniona
Piękne słoneczko dzisiaj, wiosno czekam niecierpliwie!Macierzanka:), Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Lena87 wrote:Ja też biorę, ale nic mi się nie dzieje ..
Gardełko boli już kolejny dzień .. a tak to dobrze
a Ty jak tam ? :*Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć
ale dziś miałam sen chyba gdzieś wewnętrznie przeżywam jutrzejsza wizytę u gin ;/ śniło mi się ,że powiedziała mi,że jestem w ciąży w 9 tyg a ciąża pozamaciczna matko ale sie wystrachałam we śnie. Ale naszczęście to tylko jakiś głupi sen....
Piękne słoneczko dziś u mnie więc i humor spoko jestFidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ojjj to powodzenia zycze jak ja tu dolaczylam to byly juz tylko 200str a nie mialam sily czytac tego wszytkiego dolaczylam do rozmowy i tak juz poszlo jak masz jakies pytanka to pytaj a jak masz jakis temat to dawaj pogadamy tutaj gadamy naprawde o wszytkim:D
targają mną od rana jakieś złe emocje(hormony) zdążyłam sobie popłakać, po rozrabiać w kuchni i boje się myśleć co dalej.