Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Ahoj:) Nie nadrobię trzech dni, nie dam rady. Więc po prostu witam się z Wami
dżona wrote:Witam Was porannie dziewczyny Humorek mi dopisuje aż podziw
Długo bez Was nie da się wytrzymać też jestem uzależniona
Piękne słoneczko dzisiaj, wiosno czekam niecierpliwie!dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyNatu93 wrote:Chyba z 5 dzien biore.
Kiedys bralam tez pare lat w stecz i nic totalnie mi nie bylo.
Od jakiegos tyg chodze co 30min -1Godz siku, mam zgage i nudnosci bol lewego jajnika i takie ciagniecie w dol
który masz d.c? obecnie?
-
olka25 wrote:Wracam do Was, na razie trochę odpocznę. Mam torbiel na jajniku. Ciążę poroniłam. Teraz muszą sprawdzić, co z tym zrobić i zobaczymy, kiedy będzie można wznowić starania. Tak mi źle...
Ola współczuję i wspieram bardzo czas zagoi ból- on mimo wszystko jest najlepszym lekarstwem, bądz silna, trzymaj się i nie poddawaj kochana100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Daszka wrote:no nie wiem o co pytać co miesiąc to samo że pewnie macie dość jak ktoś mówi o objawach a potem się okazuje że to fikcja
targają mną od rana jakieś złe emocje(hormony) zdążyłam sobie popłakać, po rozrabiać w kuchni i boje się myśleć co dalej.Macierzanka:), Z., Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Witam z rana
Jestem nieprzytomna .. nie mogłam wstać z łóżka. Tempka 37,2.
Właśnie jem śniadanko i zmykam na kurs.
Miłego dnia Wam życzę Serduszka ;*
A gdzie ta twoja kropeczka zielona na wykresie?? Trzymam kciukiAnia07 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatu93 wrote:oj to trudna sprawa.
Mam76dc. I mam brac 2x1 rano i wieczorem przez 10 dni i odstawiczobaczyc czy @ bedzie jak nie to brac znowu dupka
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Co tam słychać... Skok temperatury jeszcze ZANIM wzięłam luteinę. Nieśmiało dobija mi się do drzwi nadzieja, ale odganiam cholerę. A kysz![/QUOTE
]
Dziewczyny może któraś mi dokładnie wytłumaczy jak wygląda z tą Temparatura gdzie sie ją mierzy jak ją interpretować i ile czasu trzeba na to by wiedzieć jaką ma się stałą a jaka to wyższa? -
nick nieaktualnyNatu93 wrote:oj to trudna sprawa.
Mam76dc. I mam brac 2x1 rano i wieczorem przez 10 dni i odstawiczobaczyc czy @ bedzie jak nie to brac znowu dupka
Wydaję Mi się że za dużo tego bierzesz
Bo chcesz wywołać @ ..
Ja brałam 2x1 przez 5 dni .. i @ przyszła w 5 dniu po odstawieniu tabletek . -
nick nieaktualny
-
Daszka wrote:Dziewczyny może któraś mi dokładnie wytłumaczy jak wygląda z tą Temparatura gdzie sie ją mierzy jak ją interpretować i ile czasu trzeba na to by wiedzieć jaką ma się stałą a jaka to wyższa?
Zależy czego używasz do mierzenia. Ja używam Baby Compa, więc temperaturę mierzę codziennie o 5:30 w ustach. Są też termometry doustne i dopochwowe. Nie można zmieniać miejsca mierzenia. Jeśli zaczęłaś od ust, to już musisz mierzyć, bo temperatura w rożnych miejscach mierzona o tej samej porze da Ci rozbieżne wyniki. Nie mierzy się pod pachą.
Mi ustalenie podstawowej temperatury ciała zajęło ze dwa-trzy cykle. Jeśli regularnie notujesz wszystko, to samo widać -
Daszka wrote:Złota wrote:Co tam słychać... Skok temperatury jeszcze ZANIM wzięłam luteinę. Nieśmiało dobija mi się do drzwi nadzieja, ale odganiam cholerę. A kysz![/QUOTE
]
Dziewczyny może któraś mi dokładnie wytłumaczy jak wygląda z tą Temparatura gdzie sie ją mierzy jak ją interpretować i ile czasu trzeba na to by wiedzieć jaką ma się stałą a jaka to wyższa?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:A wiesz ze dzisiaj o Tobie myslalam? widze zmiana avatarka
Zmiana avatarka i myślenia w leszym kierunku, bo jestem ostatnio jak sinusoida pracuje i więcej będe was podglądać
Lena87, Kaśka28, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. :* Robię wszystko, żeby nie myśleć o tym, co się stało, odganiam myśli od siebie. Nie poddam się nigdy, bo bardzo pragnę mieć dzieci. Czekam niecierpliwie na wizytę, żeby lekarz mi wszystko wyjaśnił, powiedział, co z torbielą i kiedy można będzie wznowić starania. Przepraszam, że wprowadziłam niepokój u naszych mamuś. Dziewczyny, spokojnie, wszystko będzie dobrze. Myślcie pozytywnie, to najlepsze dla maluszków. :* Miłego dnia.
Hej Kochana, bardzo Mi przykro ..
niestety tego nie unikniemy i nie jesteśmy z tym same, jest tysiące dziewczyn które przeszły to samo co My ..
Pocieszające jest to, że jednak Ci się udałodżona, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość