Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Wszyskim
U mnie też słoneczko!
Daszka, gadaj o czym chcesz i pytaj o co chcesz, objawy to ważna rzecz.
Co do duphka to ja też kiedyś brałam i wiadome, że objawy są po nim nasilone, bo podnosi poziom progesteronu w organizmie.
Widzę jednak, że w większości humorki dopisują
U mnie w sumie też dzis jest OK, kawa się dopiero robidżona, Lena87, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Daszka wrote:Dziewczyny może któraś mi dokładnie wytłumaczy jak wygląda z tą Temparatura gdzie sie ją mierzy jak ją interpretować i ile czasu trzeba na to by wiedzieć jaką ma się stałą a jaka to wyższa?
Ja mierzę w ustach, bo zależy mi na mierzeniu od 1dc. i mam elektroniczny, choć bardzo żałuję, że mój rtęciowy skończył swój żywot.
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:No ponoć żeby dobrze interpretować swoje cykle to wymaga wielu wykresów.
Ja mierzę w ustach, bo zależy mi na mierzeniu od 1dc. i mam elektroniczny, choć bardzo żałuję, że mój rtęciowy skończył swój żywot.
A w tym elektronicznym jest bateryjka? Na ile ona starcza?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
olka25 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. :* Robię wszystko, żeby nie myśleć o tym, co się stało, odganiam myśli od siebie. Nie poddam się nigdy, bo bardzo pragnę mieć dzieci. Czekam niecierpliwie na wizytę, żeby lekarz mi wszystko wyjaśnił, powiedział, co z torbielą i kiedy można będzie wznowić starania. Przepraszam, że wprowadziłam niepokój u naszych mamuś. Dziewczyny, spokojnie, wszystko będzie dobrze. Myślcie pozytywnie, to najlepsze dla maluszków. :* Miłego dnia.
Tobie również życzę miłego dnia! -
Z. wrote:A w tym elektronicznym jest bateryjka? Na ile ona starcza?
Macierzanka:), Lena87, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:A w tym elektronicznym jest bateryjka? Na ile ona starcza?
hej Lena, Nati! U mnie humor dopisuje narazieZ., Nati89, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Jest. Nie wiem na ile starcza, ale mój śmiga tak dzieńw dzień od wakacji
hej Lena, Nati! U mnie humor dopisuje narazie
Slowo wakacje wywoluje we mnie meeeega tesknote za urlopem i slonkiem.
A poki co w drodze do pracy a w pracy kawka. Nie odrzuca mnie od niej wiec tym bardziej nie mam co sie nastawiac. Jak przyjdzie @ bedziecie mnie musiały reanimowac i pocieszacMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
podglądam z pracy, czekam na klientkę. jakoś mi niedobrze i w głowie mi się kreci. dzisiaj 36,02 i sluz kremowy bardzo...
ovu milczy
u mnie przymrozek brak słońca zimno brrrrrrrrrrrrr
chęć snu.............
wczoraj w nocy oglądałam komedie dla Pan o bajkowym świecie Jane Austin....
potem były sny w kostiumach z epoki:))
witam wszystkie których nie było przed 8 rano:)) -
Ja dzisiaj się biorę a okna, ale ejstem nie wyspana, o 12 obudziła mnie awantura u patologicznej rodziny zza sciany, wszyscy normalni tylko taki jeden elemnt się musi zdarzyć, właśnie szukam wzrou skargi do Spółdzielni mieszkaniowej, bo już dłuzej się nie da, oboje piją, a potem on ja leje a ta wzywa pomocy ratunku na klatce .. porażka, ale nikt nie wychodzi w tym ja też, bo skoro ona pije razem z nim to wie jak się skonczy, ja zawsze czekam do 22 potem dzwonię na policję, ehh wszystko mnie jakoś dołuje, mąż od wczoraj w Warszawie, sama jestem jakoś mii smutno nic mnie cieszy i ta pogoda szara i bura
-
Nati89 wrote:Ja dzisiaj się biorę a okna, ale ejstem nie wyspana, o 12 obudziła mnie awantura u patologicznej rodziny zza sciany, wszyscy normalni tylko taki jeden elemnt się musi zdarzyć, właśnie szukam wzrou skargi do Spółdzielni mieszkaniowej, bo już dłuzej się nie da, oboje piją, a potem on ja leje a ta wzywa pomocy ratunku na klatce .. porażka, ale nikt nie wychodzi w tym ja też, bo skoro ona pije razem z nim to wie jak się skonczy, ja zawsze czekam do 22 potem dzwonię na policję, ehh wszystko mnie jakoś dołuje, mąż od wczoraj w Warszawie, sama jestem jakoś mii smutno nic mnie cieszy i ta pogoda szara i buraW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Ja dzisiaj się biorę a okna, ale ejstem nie wyspana, o 12 obudziła mnie awantura u patologicznej rodziny zza sciany, wszyscy normalni tylko taki jeden elemnt się musi zdarzyć, właśnie szukam wzrou skargi do Spółdzielni mieszkaniowej, bo już dłuzej się nie da, oboje piją, a potem on ja leje a ta wzywa pomocy ratunku na klatce .. porażka, ale nikt nie wychodzi w tym ja też, bo skoro ona pije razem z nim to wie jak się skonczy, ja zawsze czekam do 22 potem dzwonię na policję, ehh wszystko mnie jakoś dołuje, mąż od wczoraj w Warszawie, sama jestem jakoś mii smutno nic mnie cieszy i ta pogoda szara i bura
Kochana taka mała rozbieżność w kilometrach jest .. i tak różne pogody ?
u Mnie lekko słońce świeci i lekko mglisto jest .. -
nick nieaktualnyNati89 wrote:Ja dzisiaj się biorę a okna, ale ejstem nie wyspana, o 12 obudziła mnie awantura u patologicznej rodziny zza sciany, wszyscy normalni tylko taki jeden elemnt się musi zdarzyć, właśnie szukam wzrou skargi do Spółdzielni mieszkaniowej, bo już dłuzej się nie da, oboje piją, a potem on ja leje a ta wzywa pomocy ratunku na klatce .. porażka, ale nikt nie wychodzi w tym ja też, bo skoro ona pije razem z nim to wie jak się skonczy, ja zawsze czekam do 22 potem dzwonię na policję, ehh wszystko mnie jakoś dołuje, mąż od wczoraj w Warszawie, sama jestem jakoś mii smutno nic mnie cieszy i ta pogoda szara i bura