Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez powoli uciekam bo do pracy musze... milego dnia dziewczynki i trzymam kciuki za te co dzisiaja testuja powodzenia
Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Ewelinko! Miłego dnia!
Paticzka, powtórz test za jakiś czas, albo idź na betę i będziesz mieć jasność
pa Natu!
pa Kasia, miłego dnia w pracy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 09:58
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dwa pytanka:
1) macie dobry przepis na kruchutkie faworki?
2) Wszystko mnie boli, ale nie czuję się chora. Za to bardzo chce mi się spać. Czy to grypa bez gorączki, czy to ciąża bez miesiączki?Lena87, dżona, Fidelissa, Z., santoocha, Bursztynka, Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:1)a gdzieś miałam, ale zawieruszyłam. Poszukaj w necie. Ja szukam na takich stronach albo blogach, gdzie są wypróbowane i komentowane przepisy.
2) niezła rymowanka Ci wyszła a ciąża to raczej zazwyczaj jet bez miesiączki
1) na stronach szukam, ale są duże rozbieżności pomiędzy przepisami i ciężko mi wybrać. Zawsze to bezpieczniej, jak ktoś robi od lat i poleci przepis. Ale jak nikt się nie podzieli, to wezmę z neta.
2) rymowanka wyszła jak wyszła, nic mi się nie chciało zrymować do gorączki i z ciążą poza "miesiączki" -
Hej dziewczyny. Co tam u Was? U mnie juz niestety @ bliziutko temperatura spadla tak wiec jeszcze dzis albo najpozniej jutro bedzie u mnie juz mi sie plakac chce.... jescze sie z M wczoraj wieczorem poklocilam, ale moze to i lepiej bo przynajmniej o nic nie pyta, nawet mi sie gadac nie chce. no ale nic.
Zamawiam te ziola sroki. Nie wiecie czy te gotowe mieszanki z allegro sa dobre? Ktoras moze stosowala? -
Daszka wrote:dziewczyny może któraś wie jeśli np przypuszczalnie wczoraj miałam impantacje dzis 12dzień po Owu potwierdzonej USg to kiedy mogę zatestować? do miesiaczki mam 2-3 dni.
dżona lubi tę wiadomość
-
Pa Nati Miłej pracy!
Kejti ja miałam zamiar kupić, ale narazie nie chcę eksperymentować z lekami. Na allegro zależy jaki sprzedawca.
Dziewczyny kupowały w zielarskich,każde zioło osobno, a potem robiły mieszankę.