Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Bursztynko ładnie to tak się wyśmiewać ?
ale jak po zapuszczeniu się serduchuje
mój to już mówi, że jak nic nie działał, to mnie w przyszłym cyklu wymłóci aż szczebelki w łóżku pójdą !!!Driada0102, Lena87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny chyba jestem spisana na straty i w tym cyklu od wczoraj mam plamienie, wczoraj było wiecej śluzu jak krwi, rano mało śluzu i krwi teraz znow jest sle juz coraz wiecej kwi żywej krwi nie brazowej, zawsze dzień przed miesiaczką mialam brazowe plamienie zanim przyszło porządne krwawienie pozatym, przypuszczalny termin miesiaczki to 28.02 może jest tocoś innego masz szanse bo nie wiem czy kupic na jutro zapas chusteczek
aha dodam ze coś jak by mnie kuło od wczoraj po lewej stronie ale troche poniżej pępka nie calkiem w podbrzuszuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 20:08
-
nick nieaktualny
-
Daszka wrote:dziewczyny chyba jestem spisana na straty i w tym cyklu od wczoraj mam plamienie, wczoraj było wiecej śluzu jak krwi, rano mało śluzu i krwi teraz znow jest sle juz coraz wiecej kwi żywej krwi nie brazowej, zawsze przed miesiaczką mialam brazowe plamienie zanim przyszła małpa pozatym, przypuszczalny termin miesiaczki to 28.02 może jest tocoś innego masz szanse bo nie wiem czy kupic na jutro zapas chusteczek
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:U mnie podobny ból, do tego taki ucisk w podbrzuszu tak bardzo nisko.Jutrzejasza wizyta rozstrzygnie moje wątpliwości.Boję się troszkę
U mnie to samo. Uczucie jak na @ tylko troszkę inne niż zwykle.
Wspieram mocno i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Myśl pozytywnie Kochana!Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaszka wrote:dziewczyny chyba jestem spisana na straty i w tym cyklu od wczoraj mam plamienie, wczoraj było wiecej śluzu jak krwi, rano mało śluzu i krwi teraz znow jest sle juz coraz wiecej kwi żywej krwi nie brazowej, zawsze dzień przed miesiaczką mialam brazowe plamienie zanim przyszło porządne krwawienie pozatym, przypuszczalny termin miesiaczki to 28.02 może jest tocoś innego masz szanse bo nie wiem czy kupic na jutro zapas chusteczek
aha dodam ze coś jak by mnie kuło od wczoraj po lewej stronie ale troche poniżej pępka nie calkiem w podbrzuszu
Do terminu @ jeszcze 3 dni więc poczekaj cierpliwie. Zobaczymy czy się rozkręci, czy przejdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tylko moja waga jest ok, ale na sobie jestem tak "rozlana",że szok ... od jura ćwiczę aż do owulacji !
Monia mnie też moja pytała czy to robiliśmy bo akuram byłam chwilę po pęknięciu pęcherzyka
Czarna będzie dobrze
Daszka, póki @ nie ma to wiesz:)
groszek my też właśnie zaczynamyAnia07, XxMoniaXx, Macierzanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:tylko moja waga jest ok, ale na sobie jestem tak "rozlana",że szok ... od jura ćwiczę aż do owulacji !
Monia mnie też moja pytała czy to robiliśmy bo akuram byłam chwilę po pęknięciu pęcherzyka
Czarna będzie dobrze
Daszka, póki @ nie ma to wiesz:)
groszek my też właśnie zaczynamy -
nick nieaktualny