Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Malinowa, ale taka prawda! Tu się słyszy od dziewczyn więcej ciepłych słów niż w realu!
Jakbym mogła to każdą z osobna bym wyściskała i pozarażała wiruskami, żeby szybko dołączyły do zielonych kropek. Bociana też znajdę jak będzie trzeba. Zapłacę z góry, żeby się wziął do roboty
Pierwsza w kolejceAnia07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Trzecia:)
CzwartaAnia07, Fidelissa lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Hejka ja juz wyniki mam po moich badaniach hormonow. FSH i Lh poprawilo sie, stosunek prawie 1:1 niestety TSh zwariowalo! Podskoczylo do 3,4 . Moja tarczyca szaleje i przez to tez prolaktyna podskoczyla! Oo masakra z ta tarczyca! Na 12 marca mam do endo to moze cos poradzi dzis to chyba pol dnia przeplakalam- dobrze ze moj mezus urwal sie z pracy
Powiem wam ze mam juz po uszy tych badan i tego wszystkiego... chyba stawiam na luz! Planujemy z mezusiem krotki weekend moze Zakopane albo Krakow odstresujemy sie troszke
Lena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Czeka mnie ciężki jutrzejszy dzien i ciężka sobota:)
W niedziele OdpoczneFidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Hejka ja juz wyniki mam po moich badaniach hormonow. FSH i Lh poprawilo sie, stosunek prawie 1:1 niestety TSh zwariowalo! Podskoczylo do 3,4 . Moja tarczyca szaleje i przez to tez prolaktyna podskoczyla! Oo masakra z ta tarczyca! Na 12 marca mam do endo to moze cos poradzi dzis to chyba pol dnia przeplakalam- dobrze ze moj mezus urwal sie z pracy
Powiem wam ze mam juz po uszy tych badan i tego wszystkiego... chyba stawiam na luz! Planujemy z mezusiem krotki weekend moze Zakopane albo Krakow odstresujemy sie troszkedżona lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja sie dorzuce do tego bocka
Ej e a moze on nie wyrabia na zakretach??? Moze potrzebuje kumpla po fachu???
Zatrudnilam 2 na raz!
Niech mi teraz ktoras powie,ze w tym cyklu sie jej nie udalo
kejti91, Ania07, Lena87, Laura, dżona, Fidelissa, Z., Driada0102, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Bambucza od tygodnia trąbi o Imieninach ..
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Hejka ja juz wyniki mam po moich badaniach hormonow. FSH i Lh poprawilo sie, stosunek prawie 1:1 niestety TSh zwariowalo! Podskoczylo do 3,4 . Moja tarczyca szaleje i przez to tez prolaktyna podskoczyla! Oo masakra z ta tarczyca! Na 12 marca mam do endo to moze cos poradzi dzis to chyba pol dnia przeplakalam- dobrze ze moj mezus urwal sie z pracy
Powiem wam ze mam juz po uszy tych badan i tego wszystkiego... chyba stawiam na luz! Planujemy z mezusiem krotki weekend moze Zakopane albo Krakow odstresujemy sie troszke
Endo na pewno Ci pomoże spokojnie Kochana, będzie dobrze. Wyjazd też dobrze Wam zrobi odpoczniesz i wyciszysz się troszkę. Tulę mocnodżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
To ja jednemu juz szepnelam adres i jest moj niech leci do mnie drugiego zostawiam zachlanna nie bede
Ania07, Laura, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️