Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dżona wrote:z podkarpacia - w tygodniu Rzeszów, w week okolice Brzozowa
dżona, Macierzanka:), Lena87, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
dżona wrote:z podkarpacia - w tygodniu Rzeszów, w week okolice Brzozowa
ja jod też biorę ale to biorę matruellę i tam mam dawkę odpowiednią i kwas foliowy i jakiś jeszcze zestaw witamin. oddzielnie wit. D i hormony.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Lena87 wrote:Laura nie przesadzaj z tym wiekiem ..
Ja wiem ile masz więc kobiety starsze od Ciebie zachodzą ..
przykładem jest moja szwagierka miała 42
Ale to prawda, że z wiekiem człowiek nabiera dystansu do wielu spraw...
Malinowa mi kazał endo zbić TSH do 1, albo mniej...
A ja nie robiłam nidgdy badań takich na witaminki i krzepliwość... żelazo mam w planie...Z., Lena87, dżona lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Milego wieczoru zycze !
Dobranoc :*
Dobranoc mamuśka wyspij się dobrze
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
A ja własnie zakupilam femibion jest tam folik witaminki B6 B12 b1 b2 jod i metafiline kupilam bo polecala kolezanka wiec tez zaczynam jutro lykac hehe
do tego jeszcze witaminka c i e biotyna niacyna i kwas pantotenowy:DWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 20:56
Lena87, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:no ja już jutro pojadę się pokłuć na zbadanie jeszcze raz tego czasu krzepnięcia, i przy okazji zrobię sobie tą witaminę d3.
Zaraz pomyślicie, że jestem maniaczką kłucia w laboratorium W tym cyklu byłam już 5 razyZ., Lena87, Macierzanka:), dżona, santoocha lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hej kochane co myślec o śluzie kremowym ale rozciągliwym? nie jest super rozciągliwy ale na ok centymetr sie rozciąga. Zaznacze ze biore wiesiołek od początku cyklu
Początek
Ja miałam 11 dni płonnych:))
Życzę dużej kondycji )) hehe -
Ewelina23 wrote:Milego wieczoru zycze !
Dobranoc :*
Bursztynka, a Ty nawet nie wiesz jaką ja ma ochotę na mogena! ślinotok!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 20:57
Lena87, Bursztynka, santoocha lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No dokładnie Lena!
Ale to prawda, że z wiekiem człowiek nabiera dystansu do wielu spraw...
Malinowa mi kazał endo zbić TSH do 1, albo mniej...
A ja nie robiłam nidgdy badań takich na witaminki i krzepliwość... żelazo mam w planie...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyJeju spałam prawie 4 godziny! Ale skończyłam nadrabiać. Późno bo późno, ale wreszcie mogę z Wami posiedzieć
Jak Wam dzień mija?
Paticzka gratuluję ;*
Żabcia w końcu z nami! Jupiii witaj z powrotem
Melula trzymam mocno kciuki za nowy cykl
Nati widzę, że wyniki dobre super! kibicuję owocnym starankom
Lena cieszę się, że lepiej się dzisiaj czujesz ;* niech to choróbsko wredne da Ci w końcu spokój
Misty nie stresuj się. Wszystko będzie dobrze. Mi gin dzisiaj też powiedział, że dalekie podróże nie są wskazane, bo do 12 tyg trzeba uważać. Nie przemęczaj się, odpoczywaj i zobaczysz, że nic złego się nie stanie! Maleństwo jest i będzie ;* wspieram mocno i ściskam. Będzie dobrze Kochana ;*
Magdas uśmiałam się z Twojej reklamacji pączków ja bym się chyba nie odważyła
Rudasek mnie przed terminem @ zalało 2 razy białym śluzem. Teraz też go mam, ale póki co wkładka nie potrzebna.
Złota temperatury w ciągu dnia nie powinno się mierzyć, tak jak wspomniała Ewelina, ponieważ się zmienia teraz w ciąży utrzymuje mi się na poziomie 37,0 - 37,2
Kasiula09 byłam dzisiaj u gina, bo jutro jadę na tydzień do PL. Kupiłam jeszcze jedno opakowanie witamin i mam uważać. Jak wrócę mam się zgłosić na wizytę
Laura trzymam za Ciebie kciuki i mocno kibicuję. Wielki szacunek dla Ciebie za wytrwałość podziwiam Cię za tyle optymizmu
Czarna powtórz koniecznie test!
Landryneczka wiem jak się czujesz, bo też się tak czułam jak mi się nie udawało zajść, ale wszystko na spokojnie. Mi też się zdarzało być pominiętą i sama też pomijałam posty innych dziewczyn, bo po prostu jest ich tyle, że czasami można przeoczyć, ale wystarczy się "wbić" do rozmowy i później już idzie.
Witam również wszystkie nowe staraczki
Fidelissa, Lena87, Laura, Z., Misty87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:a myślałam, że okolice Wawy to bym Ci dała namiar na dobrego endo
ja jod też biorę ale to biorę matruellę i tam mam dawkę odpowiednią i kwas foliowy i jakiś jeszcze zestaw witamin. oddzielnie wit. D i hormony.
Dzięki za chęci kochana biorę Prenatal classic i tm tez jest duża dawka jodu w stosunku do innych witamin, ale doszłam do wniosku ze to za mało i zwitamin za słabo się wchłania, ale mimo wszystko biorę i szukam innych rozwiazań jeszcze
endokrynologa też szukam w miedzy czasie
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:wzajemnie!
Bursztynka, a Ty nawet nie wiesz jaką ja ma ochotę na mogena! ślinotok!!!
Mniam Mniam .. Mój w lodówce jest i po kryjomu tam się uśmiecha do Mnie a przy tym oczka Mi puszczaKaśka28, Fidelissa, Misty87, Bursztynka, Z., Laura, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej Ania
Tak teraz pomyslalm pamietacie poczatek miesiaca? jak kazda myslala ze luty bedzie slaby w zielonych kropeczkach? a mi sie wydaje ze jest ich duzo wiecej niz bylo Macierzanko masz wszytkie zafasolkowane w pamietniku?Ania07, Laura lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Mniam Mniam .. Mój w lodówce jest i po kryjomu tam się uśmiecha do Mnie a przy tym oczka Mi puszcza
Ja chyba muszę sobie kupic tego Mogena i koniecznie spróbować, musi byc nieziemski
Lena87, Ania07, Laura lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl