Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:A ja własnie zakupilam femibion jest tam folik witaminki B6 B12 b1 b2 jod i metafiline kupilam bo polecala kolezanka wiec tez zaczynam jutro lykac hehe
do tego jeszcze witaminka c i e biotyna niacyna i kwas pantotenowy:Ddżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:nono jaki zestaw, jak na wojnę
Bursztynko takich 'wojowniczek' jest dość dużo
Z. lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Hej Ania
Tak teraz pomyslalm pamietacie poczatek miesiaca? jak kazda myslala ze luty bedzie slaby w zielonych kropeczkach? a mi sie wydaje ze jest ich duzo wiecej niz bylo Macierzanko masz wszytkie zafasolkowane w pamietniku?
Dokładnie, nie zapowiadał się zielono
Jejku ja czekam na Was Kochane, mam nadzieję że szybciutko dołączycie
Z całego serca Wam tego życzę!dżona, Z., Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Aniu :*
Czasami jak ktoras z Was napisze posta, to az sie lezka zakreci w oku. Na prawde od ludzi, ktorzy nas otaczaja w realu malo kiedy slyszy sie takie slowa cieple, a w dodatku szczere. Takie czasy nastaly, zazdrosc nr 1 w zyciu...
Aniu ten pierwszy trymestr najwazniejszy i trzeba uwazac. Ale Malinowa miala racje, jak tylko zobaczysz jakikolwiek rodzaj plamienia zglos sie do gina. Lepiej chuchac na zimne. Mi gin powiedziala,ze nie powinno byc plamien w ciazy.
Nie darowalabym sobie jakby malenstwu cos sie stalo!
Bambucha, robisz smaki tymi postami
Ja sobie chlipie druga juz szklanke czerwonego...barszczykuFidelissa, Ania07, Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:nono jaki zestaw, jak na wojnę
Z., dżona, Fidelissa, Lena87, Bursztynka, Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Dziekuje Aniu :*
Czasami jak ktoras z Was napisze posta, to az sie lezka zakreci w oku. Na prawde od ludzi, ktorzy nas otaczaja w realu malo kiedy slyszy sie takie slowa cieple, a w dodatku szczere. Takie czasy nastaly, zazdrosc nr 1 w zyciu...
Aniu ten pierwszy trymestr najwazniejszy i trzeba uwazac. Ale Malinowa miala racje, jak tylko zobaczysz jakikolwiek rodzaj plamienia zglos sie do gina. Lepiej chuchac na zimne. Mi gin powiedziala,ze nie powinno byc plamien w ciazy.
Ja sobie chlipie druga juz szklanke czerwonego...barszczyku
Grubym flamastrem napisałam:)?Bursztynka, Laura, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
hahahahahah wlasnie ogladam oferty spa i wiecie co jest w ofercie?? Masaż gorąca świecą dla niej hahahahahahahahahaha padlam i wstac nie moge hahahahhaa
Lena87, Bursztynka, Fidelissa, Ania07, Laura, Misty87, santoocha, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Dziekuje Aniu :*
Zgadzam się Misty, miałam podobnie pisać nie zdążyłam bo zgłodniałam i dobieram się do pamelo właśnie (tak się zastanawiam komu przyszło do głowy i po co żeby go aż tak ubierać )Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Dziekuje Aniu :*
Są tu wspaniałe dziewczyny i tak jak mówisz, zawsze wspierają i pocieszą. Wiem jak niektórym jest ciężko, a mimo to potrafią cieszyć się razem z nami. Doceniam to bardzo i cieszę się, że tu jestem z Wami. Nie pamiętam kiedy otrzymałam tyle zrozumienia i ciepłych słów
Będę się obserwować i będę uważać. Jak tylko coś będzie się działo niepokojącego to od razu będę się kontaktować z gin. Też bym sobie nie wybaczyła gdyby coś się nie daj Boże stało. Póki co zero stresuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 21:21
Z., Laura, dżona, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:hahahahahah wlasnie ogladam oferty spa i wiecie co jest w ofercie?? Masaż gorąca świecą dla niej hahahahahahahahahaha padlam i wstac nie moge hahahahhaa
hahahahahah ryczę... że niby na wzór zakonnic hahahahaha
Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Oj dziewczyny ale się zrobiło wzruszająco weźcie się ogarnijcie bo ja mam zmienne nastroje i popłakałam się
Ania07, dżona, Lena87, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa, ale taka prawda! Tu się słyszy od dziewczyn więcej ciepłych słów niż w realu!
Jakbym mogła to każdą z osobna bym wyściskała i pozarażała wiruskami, żeby szybko dołączyły do zielonych kropek. Bociana też znajdę jak będzie trzeba. Zapłacę z góry, żeby się wziął do robotyLena87, Fidelissa, Misty87, Laura, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Oj dziewczyny ale się zrobiło wzruszająco weźcie się ogarnijcie bo ja mam zmienne nastroje i popłakałam się
Ty się ogarnij beksa lala ..
Ania07 wrote:Malinowa, ale taka prawda! Tu się słyszy od dziewczyn więcej ciepłych słów niż w realu!
Jakbym mogła to każdą z osobna bym wyściskała i pozarażała wiruskami, żeby szybko dołączyły do zielonych kropek. Bociana też znajdę jak będzie trzeba. Zapłacę z góry, żeby się wziął do roboty
Pierwsza w kolejceWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 21:29