Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:hej dziewczyny
co tam słychać?
Dla mnie również jesteście wspaniałe!
Kasiu dziękuję za pączusia mniam mniam mniam
Aniu jak się czujesz?
Ja niestety jestem chora. Wróciłam z prcy z bólem brzuszka i nudnościami. Pierwsze co zrobiłam połóżyłam się do łóżka. Dopiero się przebudziłam. Boli mnie gardło brzusio i mam dreszcze
Strasznie senna jestem, spałam dzisiaj prawie 4 godziny po południu. Brzuch pobolewa, jajniki i piersi też, dreszcze mam cały czas, bo ogólnie zmarzluch jestem.
Kochana kuruj się i wygrzewaj tam! -
Lena87 wrote:Mówili, że mieszczę się w normie .. Więc obaw nie ma ..
Jak na razie nic wizytę mam dopiero 1.07
Jedni mówią że za duzo jedni właśnie w normie, też mam niby w normie i w rezultacie sama nie wiem co mam mysleć o tym
W lipcu!? To Ty zdążysz juz zaciażyć
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:hej dziewczyny
co tam słychać?
Dla mnie również jesteście wspaniałe!
Kasiu dziękuję za pączusia mniam mniam mniam
Aniu jak się czujesz?
Ja niestety jestem chora. Wróciłam z prcy z bólem brzuszka i nudnościami. Pierwsze co zrobiłam połóżyłam się do łóżka. Dopiero się przebudziłam. Boli mnie gardło brzusio i mam dreszczeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam
Czy można dołączyć?? Staramy się 3 i pół roku i 3 cykl z ovu. Jestem w trakcie badań z podejrzeniem PCO niestety dopiero jak trafiłam do endo to zasugerowała że watro to sprawdzić ale żaden z 3 ginów nic nie widział na jajnikach więc czy możliwe jest to że mam PCO?? -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:O niej Wam pisałam ostatnio, że miała 2 owulacje i przy pierwszej brak skoku. Udało się jej
https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=youstyna
A ona to miala potwierdzone u gina że rzeczywiście byly dwie czy tylko testami owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 22:11
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Kaśka, Bursztynka, Wy mnie nie opuszczajcie!
Ja jestem spokojna, ale nie dlatego że jestem pewna ciąży, tylko spokojna bo będzie co ma być.
Jutro jadę do mojej siostry na Warmię, będziemy pomagać jej kończyć remont mieszkania.
Nie byłam w rodzinnym domu od pogrzebu Mamy, nie widziałam jeszcze efektów głownej części remontu. Szkoda, że to tylko na weekend... -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Witam
Czy można dołączyć?? Staramy się 3 i pół roku i 3 cykl z ovu. Jestem w trakcie badań z podejrzeniem PCO niestety dopiero jak trafiłam do endo to zasugerowała że watro to sprawdzić ale żaden z 3 ginów nic nie widział na jajnikach więc czy możliwe jest to że mam PCO??
Witaj
Ja niestety nie pomogę, bo nigdy tego nie miałam.
Skoro na usg nic nie widzieli to wydaje mi się, że nie masz, bo PCO charakteryzuje się wielotorbielowatymi jajnikami, nieregularnymi miesiączkami itd. Na usg byłoby widać torbiele. W sumie warto się przebadać i wykluczyć.
Tu dziewczyny Ci więcej powiedzą, bo są obeznane w temaciepotforzasta lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Witam
Czy można dołączyć?? Staramy się 3 i pół roku i 3 cykl z ovu. Jestem w trakcie badań z podejrzeniem PCO niestety dopiero jak trafiłam do endo to zasugerowała że watro to sprawdzić ale żaden z 3 ginów nic nie widział na jajnikach więc czy możliwe jest to że mam PCO??Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Zmykam spać dziewczynki. Muszę wstać o 5.20
Dobranoc Miłej i spokojnej nocki100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widze, ze moje bociusie przyjelyscie z otwartymi ramionami
Driada zdrowka!
Dobrej nocki Fidelissko i Dzona!
Witaj potforzasta fajny nickWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 22:14
Lena87, dżona lubią tę wiadomość