Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania07 wrote:Witaj
Ja niestety nie pomogę, bo nigdy tego nie miałam.
Skoro na usg nic nie widzieli to wydaje mi się, że nie masz, bo PCO charakteryzuje się wielotorbielowatymi jajnikami, nieregularnymi miesiączkami itd. Na usg byłoby widać torbiele. W sumie warto się przebadać i wykluczyć.
Tu dziewczyny Ci więcej powiedzą, bo są obeznane w temacie -
santoocha wrote:Kaśka, Bursztynka, Wy mnie nie opuszczajcie!
Ja jestem spokojna, ale nie dlatego że jestem pewna ciąży, tylko spokojna bo będzie co ma być.
Jutro jadę do mojej siostry na Warmię, będziemy pomagać jej kończyć remont mieszkania.
Nie byłam w rodzinnym domu od pogrzebu Mamy, nie widziałam jeszcze efektów głownej części remontu. Szkoda, że to tylko na weekend...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Pierwsza potwierdzona, a o drugą nie pytałam.
Ciekawe to natura kobieca jest zagadką. To znaczy ze ma szansę na bliźniaki.
Ale to musi byc zaskoczenie jak sie idzie z nadzieja usłyszeć serduszko a tu zaskoczka kumulacja i serduszka sa dwaDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyDaszka wrote:dziewczyny u mnie nadal nic ciąży brak nadziei brak, myśle nad zrezygnowaniem o starnia o dziecko ale tak na dobre przestać szukać for pisania testownia zaznaczania chyba wymiękam może nie jest mi teraz dane byc matką.
Daszka bo będzie kopniak w tyłek! Nie rezygnuj ze starań! Głowa do góry, cycki do przodu jak to dziewczyny mówiły! Wyluzuj troszkę, nie stresuj się, a będzie dobrze :* -
nick nieaktualnyZ. wrote:Ciekawe to natura kobieca jest zagadką. To znaczy ze ma szansę na bliźniaki.
Ale to musi byc zaskoczenie jak sie idzie z nadzieja usłyszeć serduszko a tu zaskoczka kumulacja i serduszka sa dwa
Dokładnie
U niej w rodzinie jest ogromne prawdopodobieństwo bliźniaków więc pewnie stąd ta podwójna owulkaZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dżona wrote:I co zamierzasz z tym zrobić? Tak z ciekawosci pytam, bo szukam opini w tym temacie?
dżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Daszka wrote:dziewczyny u mnie nadal nic ciąży brak nadziei brak, myśle nad zrezygnowaniem o starnia o dziecko ale tak na dobre przestać szukać for pisania testownia zaznaczania chyba wymiękam może nie jest mi teraz dane byc matką.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
dżona wrote:Jedni mówią że za duzo jedni właśnie w normie, też mam niby w normie i w rezultacie sama nie wiem co mam mysleć o tym
W lipcu!? To Ty zdążysz juz zaciażyćdżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:zbić musisz... nie ma wyjścia ja zasżłam to miałam 2.41 a teraz ma ponad 3. 100 Ethyroxu i powinno być oki
Może do lipca samo zejdzie ..
Nie zamierzam się nigdzie jak na razie prywatnie wybierać ..
Chyba, że do dentysty ale to po wypłacieZ. lubi tę wiadomość
-
Z lekarzem jest cieżko bo jest na zapisy i jutro już pewnie mnie nie przyjmie.
W pracy mnie dziś zestresowali i przez to mnie brzuch rozbolał.
Okazało się, że mój kierwnik nie przekzał szefostwu, że jestem w ciąży i sama to zrobiłam w 1min dostałam cały zestaw dla dziewczym co pakują prace i że od tego momentu pracuje na pakowaniu bo moja praca jest niebezpieczna itd. Tak się zestresowałam, ze moj kierownik będzie zły, że łzy miałam w oczach z przerażenia, że nic nie pamiętam z tego działu. Po 5min mnie zawołali i pow że wracam do siebie i jak dam im kartkę od położnej z potwierdzeniem ciąży przenoszą mnie na górę -
Lena87 wrote:Mozilla ..
Wszystkie suwaczki widzę, oprócz twojego
Aniu, oby oby. Ale bez ciśnienia, nie teraz to później.
Lecę się myć i pod kołderkę do mężusia. Dziś będzie spalanie kalorii, bo potem 3 noce w gościnie, więc pościk nas czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 22:22
Lena87, Ania07, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Daszka bo będzie kopniak w tyłek! Nie rezygnuj ze starań! Głowa do góry, cycki do przodu jak to dziewczyny mówiły! Wyluzuj troszkę, nie stresuj się, a będzie dobrze :*
-
no ja tez juz prawie 2 lata ale nie zrezygnuje!! nigdy daje sobie czas do 35 roku zycia potem poszukam innego rozwiazania
Nioe mozna sie poddawac bo przeciez walczymy o cos najpiekniejszegoAnia07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Może do lipca samo zejdzie ..
Nie zamierzam się nigdzie jak na razie prywatnie wybierać ..
Chyba, że do dentysty ale to po wypłacie
Apropo dentysty z problemami w zachodzeniu w ciaze zwykle idzie sie gin, endo... a gdzies czytalam ze powinno sie tez zrobic wszystkie zabki zeby byly zdrowe bo jak nie to moga byc jakies problemy. Bajki czytalam czy cos w tym jest? Moze warto tez uderzyc wlasnie do dentysty...Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Driada0102 wrote:Z lekarzem jest cieżko bo jest na zapisy i jutro już pewnie mnie nie przyjmie.
W pracy mnie dziś zestresowali i przez to mnie brzuch rozbolał.
Okazało się, że mój kierwnik nie przekzał szefostwu, że jestem w ciąży i sama to zrobiłam w 1min dostałam cały zestaw dla dziewczym co pakują prace i że od tego momentu pracuje na pakowaniu bo moja praca jest niebezpieczna itd. Tak się zestresowałam, ze moj kierownik będzie zły, że łzy miałam w oczach z przerażenia, że nic nie pamiętam z tego działu. Po 5min mnie zawołali i pow że wracam do siebie i jak dam im kartkę od położnej z potwierdzeniem ciąży przenoszą mnie na góręDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Apropo dentysty z problemami w zachodzeniu w ciaze zwykle idzie sie gin, endo... a gdzies czytalam ze powinno sie tez zrobic wszystkie zabki zeby byly zdrowe bo jak nie to moga byc jakies problemy. Bajki czytalam czy cos w tym jest? Moze warto tez uderzyc wlasnie do dentysty...
Ząbek mi się ukruszył, trzeba Go zregenerowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 22:28
Z. lubi tę wiadomość