Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka w piąteczek niestety ja nadal w niepewności co z tym Mogenem na jutro...
Lenka, wyzdrowiałaś?
Sara, czy dobrze pamiętam że pisałaś że Ci psiak uciekł? Wrócił może?
Ewelina, to wygrzewaj się na słoneczku i ciesz wolnym.
Sylvka, zdrówka i Tobie też życzę żeby na nowe staranka wyzdrowieć.
Santoocha, ładny wykresik ja na razie nie sikam na teściory. Dlaczego? Boję się. Na prawdę spodziewałam się najpóźniej dzisiaj spadku i @ zwłaszcza że brałam ten duphaston, który pomaga @ wywołać. Tak jak mi pisałaś też myślałam o niedzieli.
Daszka, dzięki za kciuka! Ty już końcówkę remontu masz i ten kolorek kawowy w moich klimatach jest. No a przed nami początek generalnego. Trochę mnie zaczyna przerażać ilość robót, ale z drugiej strony już nie mogę się doczekać jak ładnie będzie.
Magdas, a nie odstawiłaś może picia kawy? bo ja cykl temu wpadłam na genialny pomysł radykalnie przestać pić kawę i kilka dni pod rząd chodziłam z migrenowymi bólami głowy, aż w końcu odkryłam, że głowa chciała kawy :o
Z. ja też zanim się odezwałam przeczytałam wszystkie. ALe fakt wtedy nie było ich w tysiącach I teraz nie poradziłabym sobie psychicznie gdybym nie przeleciała chociaż pobieżnie postów z całego dnia.
Kaśka, opuszczasz trójkącik????
Z., Ania07, Macierzanka:), sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
hej zetka, nudy w pracy, bo u mnie pod koniec miesiąca się mało dzieje.
Dziś nie czuję nadchodzącej @ tak jak wczoraj mocno czułam. Może jak skradała się po przedpokoju, to się potknęła o buty i gdzieś tam leży
a u Ciebie jak tam? widzę że tempka nie chce mocno szaleć i minusik masz. Ale pamiętaj nasze motto - póki @ nie ma to nie maZ., Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:hej zetka, nudy w pracy, bo u mnie pod koniec miesiąca się mało dzieje.
Dziś nie czuję nadchodzącej @ tak jak wczoraj mocno czułam. Może jak skradała się po przedpokoju, to się potknęła o buty i gdzieś tam leży
a u Ciebie jak tam? widzę że tempka nie chce mocno szaleć i minusik masz. Ale pamiętaj nasze motto - póki @ nie ma to nie ma -
No monia u Ciebie najwyższa pora z owulacyjnymi. Ja mam trochę tych testów ciążowych w zapasie, miałam w planie codziennie sikać, ale dziś nie miałam odwagi. W niedzielę się odważę jak nic się nie zmieni z moją tempką
Ania07, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Moze twoja malpa się przestraszyla rozmyslila i zawrocila
Ja sie po minusie nienastawiam juz na cuda. Mysle ze jutro malpiszon będzie u mnie i utopie sobie minusa w kieliszku wina no i zabawa trwa dalej runde trzecia czas zacząćDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Santoocha no ja dziś 5ty dzień po odstawieniu. Teraz mam schizy, że jak jednak coś wyszło, to może powinnam łykać dalej duphaston. Matko i tak źle i tak nie dobrze. Jutro się posiakam na tego testa jednak na wszelki wypadek.
Monia, podobno trzeba zanotować najbardziej płodny śluz zaobserwowany w ciągu całego dnia. I chyba rozciągliwy jest najbardziej spoko. -
Bursztynka wrote:Santoocha no ja dziś 5ty dzień po odstawieniu. Teraz mam schizy, że jak jednak coś wyszło, to może powinnam łykać dalej duphaston. Matko i tak źle i tak nie dobrze. Jutro się posiakam na tego testa jednak na wszelki wypadek.
Monia, podobno trzeba zanotować najbardziej płodny śluz zaobserwowany w ciągu całego dnia. I chyba rozciągliwy jest najbardziej spoko. -
wczoraj byłam u kosmetyczki i jakoś zeszło na starania bo sie pytała czy planujemy dziecko..
powiedziała , że jej brat starali sie 3 lata.
i nic..
wkońcu jego żona miała dosyć i odpuścili.. pojechali na wczasy i przyjechała z serduszkiem pod dużym serduszkiemBursztynka, Ania07, Macierzanka:), Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość