Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Kochana nie nadrabiaj od poczatku bo nie zdazysz do nas dolaczyc przed tym jak zaciazysz hehehe takze wbijaj do nas
Same fajne babeczki tu sa i podejrzenie ze kilku facetów się kręci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Jak Wam Kochane wieczór mija?
Ja ogarnęłam całe mieszkanie z mężem, wypucowaliśmy auto, byliśmy u teściów na kolacji, pochłonęłam nawet rybę (!) której nienawidzę za niedługo do łóżeczka, bo w nocy wyjazdAnia07 lubi tę wiadomość
-
Hej Monia! Hej wszystkim!
Usiadłam na chwilę Ale będę podglądać
Sylvka, trzymaj się, kuruj, a potem nowy cykl jest Twój przytulam
Melula, koniec @ początek - życzę pozytywnych wibracji
Daszka, ja takie zabrudzenia zawsze traktuję płynem do naczyń, potem wodą z octem i płynem do szyb. Poleruję ręcznikiem papierowym, albo tą mikrofibrą do szyb.
Monia, ja tez na szaro jestem
Zapisuje się śluz najbardziej płodny w ciągu dnia! Działaj tam bo chyba to czas
Anhe, dobre
Santoocha, to wypij mogena i za mnie baw się dobrze na weekendzie z siostrą!
Bursztynka?!?!? I jak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:12
XxMoniaXx, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Jak Wam Kochane wieczór mija?
Ja ogarnęłam całe mieszkanie z mężem, wypucowaliśmy auto, byliśmy u teściów na kolacji, pochłonęłam nawet rybę (!) której nienawidzę za niedługo do łóżeczka, bo w nocy wyjazd
teściowie już coś wiedzą, czy narazie się nie chwalicie jeszcze? -
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Macierzanka, mam taką teorię, że moja @ wczoraj się skradała w przedpokoju i chyba się potknęła o buty i pewnie tam leży. Na razie nic nie czuję. Nie miałam odwagi dziś testować.
Bursztynka wykres masz piękny! Mi w 13dpo test nie wyszedł! dopiero elektroniczny w 15dpo. Masz duże szanse, bo tempka się trzymaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Macierzanka, mam taką teorię, że moja @ wczoraj się skradała w przedpokoju i chyba się potknęła o buty i pewnie tam leży. Na razie nic nie czuję. Nie miałam odwagi dziś testować.
A ona jak tam leży to (co prawda nie kopie się leżącego) ale zadeptaj ją i po kłopocie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:20
Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:U Ciebie Moniś już się płodne zaczęły?
bo ostatnio owulka była 21 dc ale biorąc pod uwage ze cykl po tabsach mi sie skraca obstawiam ze będzie ok 19 dc , w 17 dc mam gina to sie czegoś dowiem a od wczoraj zaobserwowałam lekko rozciągliwy śluz ale mleczny wiec nie wiem co myśleć -
Bursztynka wrote:Oj nie wiem dokładnie gdzie ona leży więc może nie będę szukać, bo jeszcze znajdę
a wiecie może dlaczego nie pokazuje mi na wykresie tych cyferek z dniami po owu?
Ja też dziś rybaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
hejka ja już po wizycie wszystko jest dobrze ale ciąża jest młodsza o tydzień ale ginka powiedziała ze nie ma obaw do niepokoju za 10dni ide na słuchanie serduszka
Ania07, XxMoniaXx, Macierzanka:), sara_nar, Little Frog, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:trudno stwierdzić
bo ostatnio owulka była 21 dc ale biorąc pod uwage ze cykl po tabsach mi sie skraca obstawiam ze będzie ok 19 dc , w 17 dc mam gina to sie czegoś dowiem a od wczoraj zaobserwowałam lekko rozciągliwy śluz ale mleczny wiec nie wiem co myśleć