Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:hejka ja już po wizycie wszystko jest dobrze ale ciąża jest młodsza o tydzień ale ginka powiedziała ze nie ma obaw do niepokoju za 10dni ide na słuchanie serduszka
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:trudno stwierdzić
bo ostatnio owulka była 21 dc ale biorąc pod uwage ze cykl po tabsach mi sie skraca obstawiam ze będzie ok 19 dc , w 17 dc mam gina to sie czegoś dowiem a od wczoraj zaobserwowałam lekko rozciągliwy śluz ale mleczny wiec nie wiem co myśleć
Wiesz ja miałam ciągle problem ze śluzem. Cały czas mleczny i nierozciągliwy. Brałam wiesiołka przez prawie 2 cykle i troszeczkę śluz się poprawił. Zaobserwowałam wodnisty i nawet rozciągliwe glutki bj było go jak na lekarstwo, ale wystarczyło. A bierzesz coś na poprawę? Czy nie masz ogólnie problemu ze śluzem?XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Kasiula, to wspaniała wiadomość! Cieszę się z Tobą!
Monia, ale to nie tylko u Ciebie... nam też nie zawsze wszystko wychodziło... zwłaszcza jak a chciałam...
Śluz, każdy wilgotny, mokry, wodnisty, rozciągliwy jest płodny!
Bursztynka nie widzisz dpo, bo pewnie Ci się abonament skończył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:33
Ania07, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:hejka ja już po wizycie wszystko jest dobrze ale ciąża jest młodsza o tydzień ale ginka powiedziała ze nie ma obaw do niepokoju za 10dni ide na słuchanie serduszka
Kasia cudowne wieści
Pewnie nie możesz się doczekać wizyty?Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Wiesz ja miałam ciągle problem ze śluzem. Cały czas mleczny i nierozciągliwy. Brałam wiesiołka przez prawie 2 cykle i troszeczkę śluz się poprawił. Zaobserwowałam wodnisty i nawet rozciągliwe glutki bj było go jak na lekarstwo, ale wystarczyło. A bierzesz coś na poprawę? Czy nie masz ogólnie problemu ze śluzem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ania, u mnie ze śluzem też nie ma rewelki. Rozciągliwości to on nie widział jedynie wodnisty się pojawił.
Faktycznie abonament darmowy mi się skończył. Muszę sobie poradzić z liczeniem sama
Wodnisty jest płodny także spokojnie. Śluzu może być mało i dlatego jest nie zauważalny na zewnątrzBursztynka lubi tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą. Nadrobiłam, w między czasie odebrałam sporo telefonów i rzucam okiem w telewizor (na mojego ukochanego i jakże przystojnego aktora )
Bursztynko piesek się nie znalazł pewnie ktoś ją przygarnął, bo ona do każdego się cieszyła.
Muszę zjeść batonika, tak mi się chce słodkiego, że aż skręca mmm rybka, uwielbiam, dzisiaj musiałam zadowolić się sałatką z tuńczyka z puszki, ale całkiem dobra była, tylko mało.
U mnie ovu prawdopodobnie jutro będą, tak się zastanawiam nad kupnem żelu conceive plus, ale nie wiem czy nie szkoda kasy....
Stawy straszie bolą, na szczęście polopiryna troszkę złagodziła ból. Do tego przez tą sarkoidozą pomijając fakt, że codziennie wykrztuszam flegmę, to dzisiaj doszła krew już nie wiem, do lekarza w warszawie pewnie dostanę się za ponad 2 msc... Ciekawe czy rodzinna zleciłaby mi RTG płuc ? Bym zobaczyła czy są jakieś zmiany od ostatniego badania. -
nick nieaktualnyAniu u mnie dobrze dziękuje
Troszkę mnie plecy bolą nie wiem od czego
A jak u cb ?
Jak się czujecie z maleństwem ?
Bursztynko a u cb jak tam ?
Hej sara
Hej Monisiu jak u cb ? Wszystko dobrze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:41
-
Landryneczka wrote:Aniu u mnie dobrze dziękuje
A jak u cb ?
Hej sara
Hej Monisiu jak u cb ? Wszystko dobrze?Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Aniu u mnie dobrze dziękuje
A jak u cb ?
Hej sara
Hej Monisiu jak u cb ? Wszystko dobrze?
No to się cieszę, że wszystko dobrze a z plecami co się dzieje? gdzie Cię boli?
U nas w porządku. Fasolka daje o sobie znać. Jestem śpiąca, ciągle zmęczona, cyce bolą, brzusio twardy jak kamień, ale jest ok dziękuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:50
Fidelissa lubi tę wiadomość