Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Trzech facetów rozmawia o tym, jakie pochwy mają ich żony. Porównują je do miast. Pierwszy mówi, że jego żona ma jak Paryż. Dlatego, że taka jest wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn. Zawsze taka mokra, troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Kozia Wólka!
- "Dlaczego?!" - Pytają tamci.
A on na to:
- "Dziura... po prostu dziura!"
Aaaahahahahaha padłam xD -
nick nieaktualnySpotyka się dwóch kumpli. Jeden ma limo pod okiem. Kolega więc pyta go:
-Co Ci się stało?
-No wiesz stary, żona nachyliła się do lodówki i wiesz, tak kusząco to wyglądało, te pośladki i w ogóle, że nie mogłem się opanować i wziąłem ją od tylca.
-To jak, nie lubi od tyłu, czy co?
-Lubi, ale nie w Tesco...Macierzanka:), XxMoniaXx, potforzasta, Bursztynka, Z., Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Jeszcze jeden
Chłopak i dziewczyna. Późna wieczorowa pora.
- Kochanie może loda?
- Nieee...o tej porze wszystko idzie w biodra.Ania07, XxMoniaXx, potforzasta, Bursztynka, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Spotyka się dwóch kumpli. Jeden ma limo pod okiem. Kolega więc pyta go:
-Co Ci się stało?
-No wiesz stary, żona nachyliła się do lodówki i wiesz, tak kusząco to wyglądało, te pośladki i w ogóle, że nie mogłem się opanować i wziąłem ją od tylca.
-To jak, nie lubi od tyłu, czy co?
-Lubi, ale nie w Tesco... -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Ja jestem pewna, że wszystko jest pyszne
Ja niestety nie mam talentu do gotowania i pieczenia ciast
Dobrze, że mąż z zawodu cukiernik wszystko zrobi
I jeszcze masaże erotyczne serwuje
uuuuuuAnia07 lubi tę wiadomość
-
Witam wieczorem
Jestem po wizycie u lekarza, ale nic konkretnego się nie dowiedziałam. Mam odpoczywać, leków nie mogę brac tylko paracetamol. Jakby wystąpiło krwawienie mam się udać do szpitala.
Leżę sobie w łóżeczku i myślę nad swoją osobą ;/
Mam dziś jakiegoś doła
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ania u mnie spoko właśnie mężowi obierałam mandarynki bo biednemu się nie chciało a niedawno z pracy wrócił.
Co do gotowania ja uwielbiam i nawet po szkole kucharskiej jestem Ale niestety nie ma komu gotować JA mieszkałam w domu i było nas z rodzicami 14 to było wyzwanie a teraz dla 4 osób to nie to samo. -
Driada0102 wrote:Witam wieczorem
Jestem po wizycie u lekarza, ale nic konkretnego się nie dowiedziałam. Mam odpoczywać, leków nie mogę brac tylko paracetamol. Jakby wystąpiło krwawienie mam się udać do szpitala.
Mam dziś jakiegoś doła -
Driada0102 wrote:Witam wieczorem
Mam dziś jakiegoś doła
Na pewno jesteś wspaniałą kobietą, nie myśł o sobie źle!
Myśl pozytywnie, to juz połowa sukcesu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 21:12
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Witam wieczorem
Mam dziś jakiegoś doła
Jejku Kochana co się stało? Czemu do szpitala?! Z maleństwem wszystko ok?