Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Kasiula, to wspaniała wiadomość! Cieszę się z Tobą!
Monia, ale to nie tylko u Ciebie... nam też nie zawsze wszystko wychodziło... zwłaszcza jak a chciałam...
Śluz, każdy wilgotny, mokry, wodnisty, rozciągliwy jest płodny!
Bursztynka nie widzisz dpo, bo pewnie Ci się abonament skończył
Macierzanka Kochana pichcisz coś dobrego dzisiaj?
Podesłała byś coś takie pyszności codziennie robisz, aż ślinka leci hehe
Jak Ci wieczór mija? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sara, szkoda że piesek nie wrócił. Ja to się zawsze zwierzątkami przejmuję.
Landrynko, jestem na etapie zawieszenia w niewiedzy.
kurcze, mi właśnie mąż imprezkę w domu nakręcił. Średnio mam ochotę, zwłaszcza że jak nie dostanę @ to się nie napiję. I jeszcze jakieś żarcie muszę wymyślić. -
nick nieaktualnyBursztynko my jutro na imprezkę do znajomych idziemy do tych co ostatnio a o 11 na zakupki z koleżanką jakieś jedzonko itp. ale też nie bd piła chyba bo dziś 1 termin @ jeżeli maiłam ovulkę w 8dc to dziś powinnam dostać okres tak ovu wyznaczyło ale potem jak linia znikła to @ na 3 marca jest ale mam nadzieję ze nie przyjdzie
Moniu uda wam się zobaczyszXxMoniaXx, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:No Macierzanka to normalnie mistrzyni kuchni!
Jak zafasolkuję to zrobię baby shower dla ovu-ciotek i Was zaproszęAnia07, Driada0102, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Jeszcze nie próbowałyście
Jak zafasolkuję to zrobię baby shower dla ovu-ciotek i Was zaproszę
Ja jestem pewna, że wszystko jest pyszne
Ja niestety nie mam talentu do gotowania i pieczenia ciast
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 21:28
Macierzanka:), Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzech facetów rozmawia o tym, jakie pochwy mają ich żony. Porównują je do miast. Pierwszy mówi, że jego żona ma jak Paryż. Dlatego, że taka jest wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn. Zawsze taka mokra, troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Kozia Wólka!
- "Dlaczego?!" - Pytają tamci.
A on na to:
- "Dziura... po prostu dziura!"Ania07, Driada0102, potforzasta, Bursztynka, Kaśka28, sara_nar, Z., Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny