Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu już mi lepiej dziękuje wam :*
a ja nie umiem gotować, ale podobno jest taka strona na necie gdzie są filmiki jak gotować i dzięki temu można się nauczyć. Koleżanka ma mi wysłać linka to wam podamAnia07, potforzasta, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Hahahaha u nas jest tak samo przed slubem super ubrany nigdy nie pognieciony a teraz mimo ze mu wyprasuje wszzytko on i tak bierze to co ma pomiete...
Ania07, Driada0102, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa musiałam się szybko nauczyć gotować bo w domu u siebie nigdy nie gotowałam zawsze mama a tu nagle trzeba było się nauczyć . Mojemu smakuje więc się z tego cieszę ale on wybredny i bardzo mało rzeczy lubi więc zbytniego wyboru nie mam
Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:No mój ubiera twierdząc, że na nim się wyprostuje masakra
Haha no to nie źle to tak samo by można było powiedzieć o myciu się że po co się myć jak brud sam odpadnie po centymetrze hah nie no ale mamyz tymi naszymi chłopami ;p
ja mu uprasuje a ten potem rzuci w kont i zaraz pomięte ;P -
nick nieaktualny
-
heh wracając do kłotni to u nas kilka razy przed ślubem było tak ostro że myślałam ze sie rozpadniemy , ale mój tylko zgrywa takiego macho .. raz po kłótni niedaleko mieszkania ostro było masakra.. szliśmy na spacer i sie tak pokłociliśmy że sie wkurzyłam powiedziałam ze nie wiem czy MY to jeszcze MY .. i szłam w strone domu mojego , 2 miejscowośc dalej i on szedł w swoją stronę.. szłam kilka metrów .. patrze a ten za mną lezie.. zakończyło sie łzami , i namiętnymi całusami na.... przydrożnym brzegu drogiiiic hahahahahahaha na szczęście bocznej drogi
Driada0102, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Kochane pora na mnie trzeba się zdrzemnąć chociaż z 4 godzinki. Zajrzę do Was jutro wieczorem. Życzę zatem miłego weekendu
Trzymajcie się cieplutko ;*
Dobranoc Ania :* Słodkich snów niech ci się dzidzia przyśni i powiesz nam czy chłopczyk czy dziewczynka -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:landryneczka mój też wybredny i mało co je niestety więc jak chcę poszaleć to tylko sobie albo jak komuś pomagam w jakichś imprezkach a niedługo podwójne chrzciny
ja to rzadko gotuję tylko dla siebie bo nie mam jakoś ochoty chciałabym mieć dziecko któremu bym mogla gotować ale to trzeba by było poczekać troche -
Landryneczka wrote:Jaką mam ochotkę na piwko kupiłam sb dziś smakowe i myślę czy by go nie wypić
Ja chcialam jutro sie napic ale niestety bede robila za kierowceDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:heh wracając do kłotni to u nas kilka razy przed ślubem było tak ostro że myślałam ze sie rozpadniemy , ale mój tylko zgrywa takiego macho .. raz po kłótni niedaleko mieszkania ostro było masakra.. szliśmy na spacer i sie tak pokłociliśmy że sie wkurzyłam powiedziałam ze nie wiem czy MY to jeszcze MY .. i szłam w strone domu mojego , 2 miejscowośc dalej i on szedł w swoją stronę.. szłam kilka metrów .. patrze a ten za mną lezie.. zakończyło sie łzami , i namiętnymi całusami na.... przydrożnym brzegu drogiiiic hahahahahahaha na szczęście bocznej drogi
to samo mam z moim czasami jak się pokłócimy gdzieś na ulicy to też najpierw idzie w swoją stronę a potem za mną . Kiedyś byliśmy u jego kolegi i chciałam wracać do domu a on nie no to poszłam piechotą idę a słyszę że jedzie haha już szłam chodnikiem a on jedzie ulicą zawrócił i zbrac mnie chciała a ja ze nie i tak się wydarłam ze szok cała wieś mnie chyba słyszła ;d ale rzadko się zdarza ze sie kłócimy i nie godzimyFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:wiesz mysle ze jedno piwko nie zaszkodzi nawet gdyby juz cos bylo to w tak wczesnym czasie nic dziecistku nie zaszkodzi
Ja chcialam jutro sie napic ale niestety bede robila za kierowce
ale powiem szczerze ze chciałabym nie pić ze wzgledu na fasolkę ale ten cykl to raczej dupaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 21:55