Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najbliższych specjalistów mam w Białymstoku czyli 120km dalej, u mnie w mieście niestety mało jest lekarzy takich z powołania i znających się na swoim fachu.
Pa Fidelissa i udanej soboty
ufff jeszczr 7h. Dzięki wam. czas szybciej mi zleciałWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 23:43
-
sara_nar wrote:Kurcze u mnie w mieście nie mam co liczyć na jakąkolwiek pomoc. Nawet pulmonolog jeden z najlepszych tutaj od razu wysłał nie na leczenie do Warszawy. Do bóli stawów doszło straszne `strzelanie kości` często mam, że np idąc nagle jedna z nóg mi się ugnie, że mało się nie przewrócę. Ostatnio doszło do tego, że mąż mi bluzkę ściąga przez głowę i odpina stanik bo z bólu rąk nie daję rady
Hej Panienko spod prysznica ja dziś mam dzień dziecka - rano się wykąpięsara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
O tak z tym myciem nie ma co przesadzać. Mój brat zawsze powtarza, że częste mycie skraca życie. A M. jak go gonię pod prysznic, to zasłania się tym, że mądrzy ludzie żyją w brudzie. I nie pogadasz :p
Malinowa Panienka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kurcze właśnie zobaczyłam, że dostałam wiadomość na maila o spotkaniu. Gdybym wiedziała wcześniej z chęcią bym się wybrała do stolicy http://www.fertimedica.pl/uslugi/wsparcie-terapii/sobota-z-plodnoscia.html
santoocha jak wieczór z siostrą ? Ja to czasem żałuję, że z siostrą żyjemy w dwóch różnych światach, tzn. ona pani mgr, uczy w szkole, jeszcze nie jest na etapie zakładania rodziny i myślenia o dzieciach. Inne wartości w życiu, póki co i ni jak nie jestem z nią w stanie porozmaiwać o swoich problemach, zmartwieniach a szkoda. -
Wtam moje Drogie w sobotę baaardzo rano
Mam dziś mocno pracujący dzień, wychodzę za godzinę, wrócę koło 17;00. Spróbuję wpaść wieczorkiem, albo jutro.
Życzę wszystkim miłego dnia!
A temperatura rośniesantoocha, Little Frog, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Melduję się z rana.
Nienawidzę Mogena Davida!
Tak mnie urządził jak nigdy...
Wymioty od rana, biegunka, bleee!
Tylko niech mi tu żadna nie wyskakuje z ciążą. Bo jedyną ciążę to ja mam umysłową, bo po kiego grzyba piłam po długiej podróży na pusty żołądek?
Urodziłam się głupia i głupia umrę
Dobrego dnia!Anhe, Macierzanka:), Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Widzę, że poruszyłyście temat ubrań na krzesłach itp....to akurat jest do przeżycia. Ale mój mąż jest niesamowity Nie liczę na to, że sam zabierze worek ze śmieciami, ale jak mu przygotowałam na podłodze w drodze do wyjścia, to go przekroczył!! No ręce mi opadły! Ale to jeszcze nic. Na drugi dzień oparłam go o drzwi (tak, żeby nie przekroczył) i co?! Przesunął go nogą na bok. Klękajcie narody...
Co do zazdrości, to mój też jest okropnie o mnie zazdrosny Ja w sumie póki co nie, bo nie miałam powodów. W sensie nie ma zbytnio kontaktu z jakimiś laskami i w pracy też nie ma żadnych panienek, więc luz oooo...przepraszam, ostatnio stare tajki przynoszą mu drożdżówki, albo owoce :D:D Ale to też nie powód do zazdrości Chociaż jak raz pojechał sam na koncert, to myślałam, że mnie poskręca
Oj Santoocha, to zaszalałaś... moja kumpela jak tak po winie się czuła, to już teraz chyba 5 rok mija jak nie napiła się żadnego winkaBursztynka, Kaśka28, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Witam wszystkie z rana i znikam na jakiś czas
Piękna pogoda za oknem, więc życzę dobrego, udanego dnia!
Santoocha, nie bądź aż tak krytyczna wobec siebie najlepszym się zdarza!
Żaba... skąd ja to znam, stosowałam podobne metody. A już na pewno nie mówić kilku rzeczy na raz Nie zapamięta
Złota, temperatura niech sobie rośnie Trzymam kciuki
Fidelissa, wszystkiego dobrego, udanej imprezki! Mój torcik wyszedł pyszny, a Twój? Czekalodowy mmmmmmmmmmm
Anhe, a Ty się tam ucz pilnie
Sara, ja mam dużo starszą siostrę, ale dogadujemy się od pewnego czasu bez najmniejszego problemu, mimo że jesteśmy totalnie różne. Może jak jeszcze trochę wody upłynie to będziecie się rozumieć...
Landryneczka, wzajemnie
Życzę wszystkim miłego dnia!
P.S. Bursztynka testowałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 08:58
Little Frog, Anhe, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja ogólnie za winem nie przepadam, taniego nigdy nie piłam (w sensie wino marki wino czy wino patykiem pisane) jakoś nie mogłam się przełamać. A na tego Davida to przypoluję jak będę w Polsce, bo po tych wszystkich rekomendacjach, to aż mnie skręca z ciekawości
Anhe, co studiujesz jeśli można zapytać? -
nick nieaktualnyA ja ostatnio piłam grzańca galicyjskiego ( 9zł ) kosztował i zajebisty ale popiłam potem Carlo rossi i masakra prawie zgona zaliczyłam więc dziś na imprezce nie pije
Anhe u nas jest ładnie dziś słoneczko podeślę je do cb na poprawę humorku
Little a wiesz ja znów wódki nie tknę tak się opiłam kiedyś wódką że mam wstręt teraz to albo winko jakieś dobre ( lub grzaniec ) albo piwko smakowesara_nar lubi tę wiadomość
-
Anhe, to ciekawy kierunek
Landryneczko, ja za wódką też nie przepadam, ale napiję się np na jakimś weselu Albo kieliszka na urodzinach czy coś. Z alkoholi to najbardziej lubię piwko i to też smakowe albo z sokiem malinkowym. Ale to też strasznie rzadko. Od ponad miesiąca nie wypiłam ani kropeluni alkoholuLandryneczka lubi tę wiadomość