Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja sie tam ciesze bo nie byłam pierwsza kobietą moego męza ale to z nim miałam swoj pierwszy raz i on ze mną też i z tego sie ciesze e żadna inna nie była przede mną bo nie ukrywam mi by to przeszkadzało
sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
dobranoc ;*
Moj jest mega zazdrosny, a jeszcze w pracy same chłopaki wkoło. Jeden to już przegina stary ma żonę i dziecko a do mnie jakieś podrywy robi, codziennie zagaduje, widzi kiedy mam makijaż itd na walentynki dał mi lizaka. Stare a głupie. Drugi z którym pracuje to dla żartów dokuczanie, a tu mi ściągnie rzęsę a tu paproch, a mój widzi i się wkurza -
Driada0102 wrote:dobranoc ;*
Moj jest mega zazdrosny, a jeszcze w pracy same chłopaki wkoło. Jeden to już przegina stary ma żonę i dziecko a do mnie jakieś podrywy robi, codziennie zagaduje, widzi kiedy mam makijaż itd na walentynki dał mi lizaka. Stare a głupie. Drugi z którym pracuje to dla żartów dokuczanie, a tu mi ściągnie rzęsę a tu paproch, a mój widzi i się wkurza -
Hehe ja zazdrosna jestem, ale może badziej o te byłe np. taką Sylwię co uważa się za przyjaciółkę M. był z nią na weselu na, którym mnie poznał spali w hotelu na oddzielnych łóżkach (niby) ale po prysznicu S. wylazła całkiem naga, a M. był już w łóżku. Jeszcze jak mi powiedział, że ją widział i nawet była `reakcja` .... to aż mnie skręca.Swoją drogą M. powiedział, że może i by coś było z tą Sywlią, tylko ona straszna latawica i bał się złamanego serca.
-
XxMoniaXx wrote:hehehe a gdzie pracujesz ?
Nie wiem już jak mam dać temu gościowi do zrozumienia, że mnie nie interesuje tym bardziej, że wie że mam partnera i jestem w ciąży to on i tak przyjdzie i powie dzień dobry śliczna -
sara_nar wrote:Hehe ja zazdrosna jestem, ale może badziej o te byłe np. taką Sylwię co uważa się za przyjaciółkę M. był z nią na weselu na, którym mnie poznał spali w hotelu na oddzielnych łóżkach (niby) ale po prysznicu S. wylazła całkiem naga, a M. był już w łóżku. Jeszcze jak mi powiedział, że ją widział i nawet była `reakcja` .... to aż mnie skręca.Swoją drogą M. powiedział, że może i by coś było z tą Sywlią, tylko ona straszna latawica i bał się złamanego serca.
-
sara_nar wrote:Hehe ja zazdrosna jestem, ale może badziej o te byłe np. taką Sylwię co uważa się za przyjaciółkę M. był z nią na weselu na, którym mnie poznał spali w hotelu na oddzielnych łóżkach (niby) ale po prysznicu S. wylazła całkiem naga, a M. był już w łóżku. Jeszcze jak mi powiedział, że ją widział i nawet była `reakcja` .... to aż mnie skręca.Swoją drogą M. powiedział, że może i by coś było z tą Sywlią, tylko ona straszna latawica i bał się złamanego serca.
-
Driada0102 wrote:na magazynie. ale jestem jedyną dziewczyną na dole, reszta dziewczyn pracuje na piętrze. Pewnie, ale czasami mnie to drażni.
Nie wiem już jak mam dać temu gościowi do zrozumienia, że mnie nie interesuje tym bardziej, że wie że mam partnera i jestem w ciąży to on i tak przyjdzie i powie dzień dobry śliczna -
Driada0102 wrote:to i tak nie fajnie ci powiedział. A zareagował jakoś jak ona tak zrobiła? Mój by zaraz się odezwał co wyprawia i żeby dała sobie na wstrzymanie bo ma dziewczynę i sobie nie życzy takiego zachowania
-
potforzasta wrote:Wiecie co właśnie na fejsie siostra dodała zdjęcie dzieci w namiocie z koca i krzeseł kurde fajne wspomnienia wróciły <marzy>
potforzasta lubi tę wiadomość