Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvka wrote:Cześć dziewczyny:) Miłej soboty!
Hej..wzajemnie:)
Ja tez zmykam na zakupy i musze cosik upichcić bo dziś mamy mała imprezke
taka parapetówkowo-ostatkowa, wiec sie szykuje najazd gości
całuje Was i miłego dnia!!!Sylvka lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Pobeczę wam trochę.
Brzuch mnie boliiiiiii na całego:( ałaaaa. Będzie małpa lada moment. Tylko fak czemu na imprezkę akurat dzisiaj. Wrrrr. Zrobię kanapki i sałatkę i tyle będzie moje inwencji twórczej chyba.
Też pójdę w przyszłym tygodniu na solarium, dobry pomysł dogrzać kości
Oj może jej nie będzie:)
U mnie niestety jest od wczoraj, strasznie cierpię...
Trzymam kciuki za miłe zakończenie3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Rudasku witaj w klubie czerwonego morza
Ja lubię wynajdywać na ciuchach ale niestety jak się pracuje w godz. 8-16 to ciężko. Więc fajne ciuchy znajduję ale jak mam urlop
Co do wiosny, to faktycznie słońce daje nam naturalną witaminkę D. I boćki lecą.
Doszukałam się pozytywów mojej sytuacji:
1. Naprawię ząbka ze znieczuleniem, bo mi się ukruszył. Może nawet odważę się wyrwać ósemkę. Bo już się bałam, że zostanę z tym biednym ząbkiem na ciążę. A w ciąży podobno zęby lecą.
2. Pomaluję odrościki i będę extra laska.
3. Dogrzeję kości na solarium. Już z rok nie byłam. Chodziłam sobie kiedyś tak od czasu do czasu w zimie i w sumie teraz nie byłam jakoś. No i tylko do stojącego, bo leżącego się panicznie boję, bo w kilku filmach laski się zacięły... :o
4. Poniedzieli idę do ginki uzbrojona w zestaw pytań.
5. Dzisiaj się napiję winka i jutro będę tego żałować
Mąż mnie poprzytulał i powiedział, żebym sobie poleżała a on posprząta i że jak tylko będzie można to cytuję: będzie mnie młócił aż się będzie wylewało". No nie ma to jak pocieszenie od facetaLittle Frog, Landryneczka, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
o widzę że zbiera się nas niezła kupa zaczynających z początkiem marca! w kupie raźniej, będziemy szły łeb w łeb. Ja już wypadłam z mojego poprzedniego trójkącika, Kaska raczej też i została ostatnia muszkieterka,
Z., Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kurcze mi dzis termometr mało namierzył i sie zastanawiam czy on jest dobry czy co? mąż zmierzył temp to miał 36 ja pod pacha tez 36,1 nigdy az tak niskiej nie miałam i jestem w kropceW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Rudasku witaj w klubie czerwonego morza
Ja lubię wynajdywać na ciuchach ale niestety jak się pracuje w godz. 8-16 to ciężko. Więc fajne ciuchy znajduję ale jak mam urlop
Co do wiosny, to faktycznie słońce daje nam naturalną witaminkę D. I boćki lecą.
Doszukałam się pozytywów mojej sytuacji:
1. Naprawię ząbka ze znieczuleniem, bo mi się ukruszył. Może nawet odważę się wyrwać ósemkę. Bo już się bałam, że zostanę z tym biednym ząbkiem na ciążę. A w ciąży podobno zęby lecą.
2. Pomaluję odrościki i będę extra laska.
3. Dogrzeję kości na solarium. Już z rok nie byłam. Chodziłam sobie kiedyś tak od czasu do czasu w zimie i w sumie teraz nie byłam jakoś. No i tylko do stojącego, bo leżącego się panicznie boję, bo w kilku filmach laski się zacięły... :o
4. Poniedzieli idę do ginki uzbrojona w zestaw pytań.
5. Dzisiaj się napiję winka i jutro będę tego żałować
Mąż mnie poprzytulał i powiedział, żebym sobie poleżała a on posprząta i że jak tylko będzie można to cytuję: będzie mnie młócił aż się będzie wylewało". No nie ma to jak pocieszenie od faceta
Bradzo dobre podejscie oby tak dalej
a co do malowania włosów znajoma jest teraz w ciąży 6-7 miesiąc i idzie już 2 raz włosy malować ja jej mówię że nie powinno się a ona "a tam to co mam chodzić z takimi odrostami , maluję na blond a on nie jest mocny " takie jej podejście
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Landryneczko, Ty masz takie króciutkie cykle???
Nie tylko ten poprzedni taki był wiec liczę że teraz koło 13 dopiero dostanę oby ...
Hej Magdas ja mam to samo z moim pod pachą też niska wychodzi dlatego mierzę 5 minut tak jak zwykłym rtęciowym
Hej Nati :* Tobie również miłego dnia ;* -
Bursztynka wrote:o widzę że zbiera się nas niezła kupa zaczynających z początkiem marca! w kupie raźniej, będziemy szły łeb w łeb. Ja już wypadłam z mojego poprzedniego trójkącika, Kaska raczej też i została ostatnia muszkieterka,
Ja mniej więcej na dzień kobiet powinnam mieć owulkę, także też dołączam do grona staraczek już po weekendzie biorę się do roboty.
Uda nam się, prędzej czy później! Głowy do góry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:dziewczyny, któraś pije olej lniany? jak to smakuje? mocno obrzydliwie? czy zastąpi siemię lniane czy wiesiołka? czy to nie w tą stronę? ale widzę w gazetce z biedronki i chyba się skuszę
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Hej Kochane .
Nie dam rady Was nadrobic .
Nie weszlam wczoraj ponieważ zle sie czulam .Poszlam do sklepu iledwo z niego wrocilam .
Takmi bylo9 slabo ze na oczy prawie nie widzialam.
Dzis juz lepiej . Tylko bol gardla i katar .
Milego dnia
Miłego dniaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Bradzo dobre podejscie oby tak dalej
a co do malowania włosów znajoma jest teraz w ciąży 6-7 miesiąc i idzie już 2 raz włosy malować ja jej mówię że nie powinno się a ona "a tam to co mam chodzić z takimi odrostami , maluję na blond a on nie jest mocny " takie jej podejście
Z tym farbowaniem włosów to ja już sama nie wiem, bo niektórzy twierdzą, że wcale nie szkodzi, bo teraz się już nie używa takich substancji jak wcześniej...ja to wczoraj słyszałam tylko fragmencik programu, że w lakierze do paznokci coś jest i w trakcie ciąży "to coś" może negatywnie wpłynąć, ale nie wiem na co, bo już nie mówili... -
Landryneczka wrote:A no właśnie a jak to się pije wgl ? też mnie to zastanawia[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150