X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) Miłej soboty!

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Cześć dziewczyny:) Miłej soboty!

Hej..wzajemnie:)
    Ja tez zmykam na zakupy i musze cosik upichcić bo dziś mamy mała imprezke :)
    taka parapetówkowo-ostatkowa, wiec sie szykuje najazd gości :)
    całuje Was i miłego dnia!!!

Sylvka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Pobeczę wam trochę.
    Brzuch mnie boliiiiiii na całego:( ałaaaa. Będzie małpa lada moment. Tylko fak czemu na imprezkę akurat dzisiaj. Wrrrr. Zrobię kanapki i sałatkę i tyle będzie moje inwencji twórczej chyba.
    Też pójdę w przyszłym tygodniu na solarium, dobry pomysł dogrzać kości :)

Oj może jej nie będzie:)
    U mnie niestety jest od wczoraj, strasznie cierpię...
    Trzymam kciuki za miłe zakończenie

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Z. Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć u mnie spadek tempki więc nie ma złudzeń. Bursztynko łącze się z tobą w bolu.
    Życzę miłego dnia

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku witaj w klubie czerwonego morza ;)
    Ja lubię wynajdywać na ciuchach ale niestety jak się pracuje w godz. 8-16 to ciężko. Więc fajne ciuchy znajduję ale jak mam urlop :D

Co do wiosny, to faktycznie słońce daje nam naturalną witaminkę D. I boćki lecą.

Doszukałam się pozytywów mojej sytuacji:
    1. Naprawię ząbka ze znieczuleniem, bo mi się ukruszył. Może nawet odważę się wyrwać ósemkę. Bo już się bałam, że zostanę z tym biednym ząbkiem na ciążę. A w ciąży podobno zęby lecą.
    2. Pomaluję odrościki i będę extra laska.
    3. Dogrzeję kości na solarium. Już z rok nie byłam. Chodziłam sobie kiedyś tak od czasu do czasu w zimie i w sumie teraz nie byłam jakoś. No i tylko do stojącego, bo leżącego się panicznie boję, bo w kilku filmach laski się zacięły... :o
    4. Poniedzieli idę do ginki uzbrojona w zestaw pytań.
    5. Dzisiaj się napiję winka i jutro będę tego żałować ;)

Mąż mnie poprzytulał i powiedział, żebym sobie poleżała a on posprząta i że jak tylko będzie można to cytuję: będzie mnie młócił aż się będzie wylewało". No nie ma to jak pocieszenie od faceta ;)

Little Frog, Landryneczka, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzę że zbiera się nas niezła kupa zaczynających z początkiem marca! w kupie raźniej, będziemy szły łeb w łeb. Ja już wypadłam z mojego poprzedniego trójkącika, Kaska raczej też i została ostatnia muszkieterka,

Z., Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej bursztynko nie smuć mi się tutaj bo klapsa dostaniesz :P
    ja czekam na @ powinna być w poniedziałek według ovu zobaczymy

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę! Wzorowa postawa! :) Ty znalazłaś sporo pozytywów, a mąż na swój wyjątkowy też się spisuje :D:D:D

Bursztynka lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko, Ty masz takie króciutkie cykle???

• Magdas Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kurcze mi dzis termometr mało namierzył i sie zastanawiam czy on jest dobry czy co? mąż zmierzył temp to miał 36 ja pod pacha tez 36,1 nigdy az tak niskiej nie miałam i jestem w kropce

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Nati89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :) Miłego dnia zyczę:) Idę sprzątac, farbować włoski i póxniej na zakupy, małżonek z pracy przyniósł bony na moje zachcianki :D, więc sephora wita. To na poprawę humoru :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Rudasku witaj w klubie czerwonego morza ;)
    Ja lubię wynajdywać na ciuchach ale niestety jak się pracuje w godz. 8-16 to ciężko. Więc fajne ciuchy znajduję ale jak mam urlop :D

Co do wiosny, to faktycznie słońce daje nam naturalną witaminkę D. I boćki lecą.

Doszukałam się pozytywów mojej sytuacji:
    1. Naprawię ząbka ze znieczuleniem, bo mi się ukruszył. Może nawet odważę się wyrwać ósemkę. Bo już się bałam, że zostanę z tym biednym ząbkiem na ciążę. A w ciąży podobno zęby lecą.
    2. Pomaluję odrościki i będę extra laska.
    3. Dogrzeję kości na solarium. Już z rok nie byłam. Chodziłam sobie kiedyś tak od czasu do czasu w zimie i w sumie teraz nie byłam jakoś. No i tylko do stojącego, bo leżącego się panicznie boję, bo w kilku filmach laski się zacięły... :o
    4. Poniedzieli idę do ginki uzbrojona w zestaw pytań.
    5. Dzisiaj się napiję winka i jutro będę tego żałować ;)

Mąż mnie poprzytulał i powiedział, żebym sobie poleżała a on posprząta i że jak tylko będzie można to cytuję: będzie mnie młócił aż się będzie wylewało". No nie ma to jak pocieszenie od faceta ;)

Bradzo dobre podejscie oby tak dalej ;)

a co do malowania włosów znajoma jest teraz w ciąży 6-7 miesiąc i idzie już 2 raz włosy malować ja jej mówię że nie powinno się a ona "a tam to co mam chodzić z takimi odrostami , maluję na blond a on nie jest mocny " takie jej podejście :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Landryneczko, Ty masz takie króciutkie cykle???

Nie tylko ten poprzedni taki był wiec liczę że teraz koło 13 dopiero dostanę oby ...

Hej Magdas ja mam to samo z moim pod pachą też niska wychodzi dlatego mierzę 5 minut tak jak zwykłym rtęciowym ;)

Hej Nati :* Tobie również miłego dnia ;*

• Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, któraś pije olej lniany? jak to smakuje? mocno obrzydliwie? czy zastąpi siemię lniane czy wiesiołka? czy to nie w tą stronę? :) ale widzę w gazetce z biedronki i chyba się skuszę

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Anhe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    o widzę że zbiera się nas niezła kupa zaczynających z początkiem marca! w kupie raźniej, będziemy szły łeb w łeb. Ja już wypadłam z mojego poprzedniego trójkącika, Kaska raczej też i została ostatnia muszkieterka,

Ja mniej więcej na dzień kobiet powinnam mieć owulkę, także też dołączam do grona staraczek :-) już po weekendzie biorę się do roboty.

Uda nam się, prędzej czy później! Głowy do góry :-)

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane .
    Nie dam rady Was nadrobic .
    Nie weszlam wczoraj ponieważ zle sie czulam .Poszlam do sklepu iledwo z niego wrocilam .
    Takmi bylo9 slabo ze na oczy prawie nie widzialam.
    Dzis juz lepiej . Tylko bol gardla i katar .
    Milego dnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    dziewczyny, któraś pije olej lniany? jak to smakuje? mocno obrzydliwie? czy zastąpi siemię lniane czy wiesiołka? czy to nie w tą stronę? :) ale widzę w gazetce z biedronki i chyba się skuszę
    A no właśnie a jak to się pije wgl ? też mnie to zastanawia

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej Kochane .
    Nie dam rady Was nadrobic .
    Nie weszlam wczoraj ponieważ zle sie czulam .Poszlam do sklepu iledwo z niego wrocilam .
    Takmi bylo9 slabo ze na oczy prawie nie widzialam.
    Dzis juz lepiej . Tylko bol gardla i katar .
    Milego dnia
    Hej kochana uważaj na siebie i dbaj o siebie i maleństwo :*
    Miłego dnia <3

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Bradzo dobre podejscie oby tak dalej ;)

a co do malowania włosów znajoma jest teraz w ciąży 6-7 miesiąc i idzie już 2 raz włosy malować ja jej mówię że nie powinno się a ona "a tam to co mam chodzić z takimi odrostami , maluję na blond a on nie jest mocny " takie jej podejście :/

Z tym farbowaniem włosów to ja już sama nie wiem, bo niektórzy twierdzą, że wcale nie szkodzi, bo teraz się już nie używa takich substancji jak wcześniej...ja to wczoraj słyszałam tylko fragmencik programu, że w lakierze do paznokci coś jest i w trakcie ciąży "to coś" może negatywnie wpłynąć, ale nie wiem na co, bo już nie mówili...

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    A no właśnie a jak to się pije wgl ? też mnie to zastanawia
    jest zdrowy jako dodatek tłuszczu do sałaty - moja fit sis go używa - ale wiecie ona ma fioła na punkcie tłuszczu i całej reszty - jakieś zawody fitness i budowanie masy i inne takie pierdoły. Fakt wygląda ślicznie i nie jak kulturystka :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
‹‹ 1212 1213 1214 1215 1216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ