X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy... To ja... Dołek z rana zaliczony, koniec tempki na wysokiej fali. Test jest okrutnie przejrzysty z jedną krechą. Idę się rzucić w wir sprzątania. Wieczorem mamy gości a mnie pewnie będzie brzuch napitalał. Jedyny plus to że mogę chyba już zapić smutka i nie będę siedziała o suchym pysku.

Czego ja się spodziewałam? Pewnie jednak mam te PCO i pęcherzyki mi nie pękają jak trzeba. Albo jakiś inny feler.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzańcem galicyjskim również z kuzykną w stolicy się "grzałyśmy" :)
    Wino patykiem pisane piłam za czasów młodości mieszane z colą i to był miód.
    Santoocha wybacz, ale normalnie czułam w kościach, że przechorujesz to picie z siostrą. Haha :D
    U mnie dzisiaj zapowiada się picie wieczorem u brata, opijamy moje prawko i jego urodziny :) w lodówce już się chłodzi spolica orzech laskowy. Mam nadzieję, że po `perfumowanej` wódce nic mi nie będzie ;)
    Spać nie idę. Wzięłam prysznic, obudziłam męża w bardzo przyjemny sposób, aż się biedny spocił. Przebiorę się w bojówki i lecę na bazarek lelaki poganiać :)
    Zazdroszczę słońca, u mnie zimno i szaro buro, psia jego mać :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:23

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara proszę łap :)
    qqyr.jpg

Ja na urodzinach czy weselu to z trudem bo aż mnie cofa ;P
    Bursztynko głowa do góry nie teraz to następnym razem Buziaki :* Miłego dnia Kochana <3

sara_nar lubi tę wiadomość

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i o zdrowie pytam?

kochana nie dołuj się - jak nie teraz to za chwilę - będziesz super mamą :)

witam się i do później bo lecimy na zakupy :)

Landryneczka, sara_nar lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko, przytulam mocno!! Spokojnie... JA też się napalałam jak szczerbaty na suchary mając wysoką temperaturę. Teraz mój 3 cykl starań i staram się nie myśleć, że z moim organizmem może być coś nie tak. Mam jeden jajowód i mam ciągle nadzieję, że jest sprawny, a o innych przyczynach nawet nie myślę. Czasami nawet całkiem zdrowe pary muszą się starać trochę dłużej :)

Anhe, sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość

• Anhe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyglądam temu mojemu wykresowi właśnie. Piękna parabola, haha

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Witam i o zdrowie pytam?

kochana nie dołuj się - jak nie teraz to za chwilę - będziesz super mamą :)

witam się i do później bo lecimy na zakupy :)

Witaj Kochana :)
    U mnie nawet nawet , ale budziłam się w nocy to o 1 do o 4 masakra :/ a jak u cb ?
    Miłego dnia kochana ;*

Mi spadła temp. dziś ale jak wstałam o 4 i mierzyłam to było 36,57 a o 7 36,18 :/

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na wykresach zbytnio nie znam, ale i mój zbytnio nie przypomina poprzednich.... A w czasie @ nie mierzę temperatury, więc nawet nie mam pojęcia jaka może być :) Poza tym mierzyłaś w pierwszym dniu cyklu dość późno. Postaraj się mierzyć o stałej porze zanim wstaniesz z łóżka :) Wtedy jest najbardziej wiarygodna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:32

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaalee słonko, dzięki :)
    Bursztyka nie smutaj, @ przyszła ? Nie ? To nie ma czego beczeć !!
    Swoją drogą znam dziewczynę, która z mężem kilka lat o dziecko się starała i nic. Ogólnie to ona nigdy alkoholu nie pije. Raz się zdarzyło, że się urżnęła, bzyknęła i zafasolkowała :)

Landryneczka, Fidelissa lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Anhe, Żabciu i Malinowa. I Bursztynko, Macierzanko też :D
    Wpadłam na genialny pomysł. Idę na solarium trochę tyłek pogrzać.A co! Wieki nie byłam. A blada jak śmierć jestem więc nie zszkodzi. Dzwoni teściowa i od razu daj Kasię. I już się pali żeby odprawę zrobić przed lotem do tej Holandii :/ masakra.
    A M. że jak ja chcę to on mnie odprawi :) i powiedział, że dobrze, że lecę, bo wyluzuję i zobaczę, że jak przylecę to zajdę w ciążę. Hehe .... OBY.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:38

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solarium? Podobno nie jest głupim pomysłem w sezonie zimowym :D Podobno poprawia nastrój :)
    To ja trzymam kciuki, żeby ten luz pozytywnie na Ciebie wpłynął :):)

Lenka, co się tak czaisz? :P Wskakuj na forum i pisz nam co tam u Ciebie! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:41

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobeczę wam trochę.
    Brzuch mnie boliiiiiii na całego:( ałaaaa. Będzie małpa lada moment. Tylko fak czemu na imprezkę akurat dzisiaj. Wrrrr. Zrobię kanapki i sałatkę i tyle będzie moje inwencji twórczej chyba.
    Też pójdę w przyszłym tygodniu na solarium, dobry pomysł dogrzać kości :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uszy do góry Bursztynko! :) Czytałam, że wiosna jest super momentem na ciążę! :) Słońce, wszystko budzi się do życia, mamy więcej energii :) Same pozytywy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:54

sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko to weź coś rozkurczowego. Mnie to podbrzusze, a najbardziej lewy jajnik napierdziela :/ tak myślę, żeby do gina w pn iść, ale kasy mi wtedy przybraknie na wyjazd, alebrat mi pożyczy, więc chyba pójdę.
    Heh muszę pieca pilnować, bo M. dopieo rozpalił i pojechał do pracy. Ale może uda mi się jeszcze na ten bazar iść.
    łooo matko właśnie wsunęłam trzy schabowe. Gdzie ja pół zawsze ledwo wcisnę. Mał głod mnie dopadł.
    O tak, nawet mi ten ginekolog (specjalista) mówił, że najlepiej jest na wiosnę bo wtedy już tak nie chorujemy i człowiek lepiej się czuje psychicznie. Więc same plusy. Niedługo bociany pzylecą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:56

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki, co u Was? widze, że dziś wiecej cierpiących, to i ja sie dołącze :(:(
    pogoda cudna ale niestety z rana złe wiadomości...
    w nocy krew mnie zalała :(:( fuck...
    szlak by to trafił :(:( 3 dni sie spóźniła, myślałam ze nie nadejdzie...ehhhhhhhhhhh :(:(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam, że Wy tylko w porze obiadowej o jedzeniu :P A tu jednak zaraz po śniadaniu też :D Ja to praktycznie bez przerwy jestem głodna. Dziś już muszę zabrać swój powiększający się tyłek i dać wycisk moim fałdkom na brzuchu, bo powiększa się w zatrważającym tempie.
    Mój mąż uwielbia grzebać w starociach - w przeciwieństwie do mnie :) Ja nie mam nrwów, a lumpeksy przyprawiają mnie o dreszcze (chyba uraz z dzieciństwa, bo jak moja mama wpadła do takiego wielkiego, to poniżej godziny nie schodziło zanim wyszła). No i nie mam nerwów do tego. Ja to muszę mieć wszystko na wieszakach i możliwość wyboru rozmiaru.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rudasku, powtórzę jeszcze raz - wiosna to super okres, żeby zajść w ciążę :):) Myślę, że ilość zafasolkowanych będzie się zwiększała w zdwojonym tempie :):)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem królowa lumpeksów :) od tygodnia cos przynosze :) ubrałam mojego R od stóp do głów w lacoste itd :) i sobie wczoraj wyhaczyłam cudowny szary kombinezon everlasta :):):)
    jeeeeeeeeeeeee :):)

Macierzanka:), potforzasta, Fidelissa lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam bo z moim zapędem to z domu nie wyjdę. Miłego dnia !
    out.php?i=739387_1723560-731697850188361-1876812151-n.jpg i tego się trzymajmy :)

Bursztynka, Z., Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzajemnie. Ja idę pozmywać, później pranie i do sklepu muszę podskoczyć. Miłego dnia!! :)

‹‹ 1211 1212 1213 1214 1215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ