Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yyy... To ja... Dołek z rana zaliczony, koniec tempki na wysokiej fali. Test jest okrutnie przejrzysty z jedną krechą. Idę się rzucić w wir sprzątania. Wieczorem mamy gości a mnie pewnie będzie brzuch napitalał. Jedyny plus to że mogę chyba już zapić smutka i nie będę siedziała o suchym pysku.
Czego ja się spodziewałam? Pewnie jednak mam te PCO i pęcherzyki mi nie pękają jak trzeba. Albo jakiś inny feler. -
Grzańcem galicyjskim również z kuzykną w stolicy się "grzałyśmy"
Wino patykiem pisane piłam za czasów młodości mieszane z colą i to był miód.
Santoocha wybacz, ale normalnie czułam w kościach, że przechorujesz to picie z siostrą. Haha
U mnie dzisiaj zapowiada się picie wieczorem u brata, opijamy moje prawko i jego urodziny w lodówce już się chłodzi spolica orzech laskowy. Mam nadzieję, że po `perfumowanej` wódce nic mi nie będzie
Spać nie idę. Wzięłam prysznic, obudziłam męża w bardzo przyjemny sposób, aż się biedny spocił. Przebiorę się w bojówki i lecę na bazarek lelaki poganiać
Zazdroszczę słońca, u mnie zimno i szaro buro, psia jego maćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:23
-
nick nieaktualny
-
Witam i o zdrowie pytam?
kochana nie dołuj się - jak nie teraz to za chwilę - będziesz super mamą
witam się i do później bo lecimy na zakupyLandryneczka, sara_nar lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bursztynko, przytulam mocno!! Spokojnie... JA też się napalałam jak szczerbaty na suchary mając wysoką temperaturę. Teraz mój 3 cykl starań i staram się nie myśleć, że z moim organizmem może być coś nie tak. Mam jeden jajowód i mam ciągle nadzieję, że jest sprawny, a o innych przyczynach nawet nie myślę. Czasami nawet całkiem zdrowe pary muszą się starać trochę dłużej
Anhe, sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Witam i o zdrowie pytam?
kochana nie dołuj się - jak nie teraz to za chwilę - będziesz super mamą
witam się i do później bo lecimy na zakupy
Witaj Kochana
U mnie nawet nawet , ale budziłam się w nocy to o 1 do o 4 masakra a jak u cb ?
Miłego dnia kochana ;*
Mi spadła temp. dziś ale jak wstałam o 4 i mierzyłam to było 36,57 a o 7 36,18 -
Ja się na wykresach zbytnio nie znam, ale i mój zbytnio nie przypomina poprzednich.... A w czasie @ nie mierzę temperatury, więc nawet nie mam pojęcia jaka może być Poza tym mierzyłaś w pierwszym dniu cyklu dość późno. Postaraj się mierzyć o stałej porze zanim wstaniesz z łóżka Wtedy jest najbardziej wiarygodna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:32
-
Aaaaalee słonko, dzięki
Bursztyka nie smutaj, @ przyszła ? Nie ? To nie ma czego beczeć !!
Swoją drogą znam dziewczynę, która z mężem kilka lat o dziecko się starała i nic. Ogólnie to ona nigdy alkoholu nie pije. Raz się zdarzyło, że się urżnęła, bzyknęła i zafasolkowałaLandryneczka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej Anhe, Żabciu i Malinowa. I Bursztynko, Macierzanko też
Wpadłam na genialny pomysł. Idę na solarium trochę tyłek pogrzać.A co! Wieki nie byłam. A blada jak śmierć jestem więc nie zszkodzi. Dzwoni teściowa i od razu daj Kasię. I już się pali żeby odprawę zrobić przed lotem do tej Holandii masakra.
A M. że jak ja chcę to on mnie odprawi i powiedział, że dobrze, że lecę, bo wyluzuję i zobaczę, że jak przylecę to zajdę w ciążę. Hehe .... OBY.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:38
-
Solarium? Podobno nie jest głupim pomysłem w sezonie zimowym Podobno poprawia nastrój
To ja trzymam kciuki, żeby ten luz pozytywnie na Ciebie wpłynął
Lenka, co się tak czaisz? Wskakuj na forum i pisz nam co tam u Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:41
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Pobeczę wam trochę.
Brzuch mnie boliiiiiii na całego:( ałaaaa. Będzie małpa lada moment. Tylko fak czemu na imprezkę akurat dzisiaj. Wrrrr. Zrobię kanapki i sałatkę i tyle będzie moje inwencji twórczej chyba.
Też pójdę w przyszłym tygodniu na solarium, dobry pomysł dogrzać kościFidelissa lubi tę wiadomość
-
Bursztynko to weź coś rozkurczowego. Mnie to podbrzusze, a najbardziej lewy jajnik napierdziela tak myślę, żeby do gina w pn iść, ale kasy mi wtedy przybraknie na wyjazd, alebrat mi pożyczy, więc chyba pójdę.
Heh muszę pieca pilnować, bo M. dopieo rozpalił i pojechał do pracy. Ale może uda mi się jeszcze na ten bazar iść.
łooo matko właśnie wsunęłam trzy schabowe. Gdzie ja pół zawsze ledwo wcisnę. Mał głod mnie dopadł.
O tak, nawet mi ten ginekolog (specjalista) mówił, że najlepiej jest na wiosnę bo wtedy już tak nie chorujemy i człowiek lepiej się czuje psychicznie. Więc same plusy. Niedługo bociany pzylecąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:56
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki, co u Was? widze, że dziś wiecej cierpiących, to i ja sie dołącze
pogoda cudna ale niestety z rana złe wiadomości...
w nocy krew mnie zalała fuck...
szlak by to trafił 3 dni sie spóźniła, myślałam ze nie nadejdzie...ehhhhhhhhhhh -
Myślałam, że Wy tylko w porze obiadowej o jedzeniu A tu jednak zaraz po śniadaniu też Ja to praktycznie bez przerwy jestem głodna. Dziś już muszę zabrać swój powiększający się tyłek i dać wycisk moim fałdkom na brzuchu, bo powiększa się w zatrważającym tempie.
Mój mąż uwielbia grzebać w starociach - w przeciwieństwie do mnie Ja nie mam nrwów, a lumpeksy przyprawiają mnie o dreszcze (chyba uraz z dzieciństwa, bo jak moja mama wpadła do takiego wielkiego, to poniżej godziny nie schodziło zanim wyszła). No i nie mam nerwów do tego. Ja to muszę mieć wszystko na wieszakach i możliwość wyboru rozmiaru.sara_nar lubi tę wiadomość
-
a ja jestem królowa lumpeksów od tygodnia cos przynosze ubrałam mojego R od stóp do głów w lacoste itd i sobie wczoraj wyhaczyłam cudowny szary kombinezon everlasta
jeeeeeeeeeeeeeMacierzanka:), potforzasta, Fidelissa lubią tę wiadomość