X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy... To ja... Dołek z rana zaliczony, koniec tempki na wysokiej fali. Test jest okrutnie przejrzysty z jedną krechą. Idę się rzucić w wir sprzątania. Wieczorem mamy gości a mnie pewnie będzie brzuch napitalał. Jedyny plus to że mogę chyba już zapić smutka i nie będę siedziała o suchym pysku.

Czego ja się spodziewałam? Pewnie jednak mam te PCO i pęcherzyki mi nie pękają jak trzeba. Albo jakiś inny feler.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzańcem galicyjskim również z kuzykną w stolicy się "grzałyśmy" :)
    Wino patykiem pisane piłam za czasów młodości mieszane z colą i to był miód.
    Santoocha wybacz, ale normalnie czułam w kościach, że przechorujesz to picie z siostrą. Haha :D
    U mnie dzisiaj zapowiada się picie wieczorem u brata, opijamy moje prawko i jego urodziny :) w lodówce już się chłodzi spolica orzech laskowy. Mam nadzieję, że po `perfumowanej` wódce nic mi nie będzie ;)
    Spać nie idę. Wzięłam prysznic, obudziłam męża w bardzo przyjemny sposób, aż się biedny spocił. Przebiorę się w bojówki i lecę na bazarek lelaki poganiać :)
    Zazdroszczę słońca, u mnie zimno i szaro buro, psia jego mać :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:23

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara proszę łap :)
    qqyr.jpg

Ja na urodzinach czy weselu to z trudem bo aż mnie cofa ;P
    Bursztynko głowa do góry nie teraz to następnym razem Buziaki :* Miłego dnia Kochana <3

sara_nar lubi tę wiadomość

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i o zdrowie pytam?

kochana nie dołuj się - jak nie teraz to za chwilę - będziesz super mamą :)

witam się i do później bo lecimy na zakupy :)

Landryneczka, sara_nar lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko, przytulam mocno!! Spokojnie... JA też się napalałam jak szczerbaty na suchary mając wysoką temperaturę. Teraz mój 3 cykl starań i staram się nie myśleć, że z moim organizmem może być coś nie tak. Mam jeden jajowód i mam ciągle nadzieję, że jest sprawny, a o innych przyczynach nawet nie myślę. Czasami nawet całkiem zdrowe pary muszą się starać trochę dłużej :)

Anhe, sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość

• Anhe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyglądam temu mojemu wykresowi właśnie. Piękna parabola, haha

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Witam i o zdrowie pytam?

kochana nie dołuj się - jak nie teraz to za chwilę - będziesz super mamą :)

witam się i do później bo lecimy na zakupy :)

Witaj Kochana :)
    U mnie nawet nawet , ale budziłam się w nocy to o 1 do o 4 masakra :/ a jak u cb ?
    Miłego dnia kochana ;*

Mi spadła temp. dziś ale jak wstałam o 4 i mierzyłam to było 36,57 a o 7 36,18 :/

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na wykresach zbytnio nie znam, ale i mój zbytnio nie przypomina poprzednich.... A w czasie @ nie mierzę temperatury, więc nawet nie mam pojęcia jaka może być :) Poza tym mierzyłaś w pierwszym dniu cyklu dość późno. Postaraj się mierzyć o stałej porze zanim wstaniesz z łóżka :) Wtedy jest najbardziej wiarygodna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:32

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaalee słonko, dzięki :)
    Bursztyka nie smutaj, @ przyszła ? Nie ? To nie ma czego beczeć !!
    Swoją drogą znam dziewczynę, która z mężem kilka lat o dziecko się starała i nic. Ogólnie to ona nigdy alkoholu nie pije. Raz się zdarzyło, że się urżnęła, bzyknęła i zafasolkowała :)

Landryneczka, Fidelissa lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Anhe, Żabciu i Malinowa. I Bursztynko, Macierzanko też :D
    Wpadłam na genialny pomysł. Idę na solarium trochę tyłek pogrzać.A co! Wieki nie byłam. A blada jak śmierć jestem więc nie zszkodzi. Dzwoni teściowa i od razu daj Kasię. I już się pali żeby odprawę zrobić przed lotem do tej Holandii :/ masakra.
    A M. że jak ja chcę to on mnie odprawi :) i powiedział, że dobrze, że lecę, bo wyluzuję i zobaczę, że jak przylecę to zajdę w ciążę. Hehe .... OBY.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:38

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solarium? Podobno nie jest głupim pomysłem w sezonie zimowym :D Podobno poprawia nastrój :)
    To ja trzymam kciuki, żeby ten luz pozytywnie na Ciebie wpłynął :):)

Lenka, co się tak czaisz? :P Wskakuj na forum i pisz nam co tam u Ciebie! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:41

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobeczę wam trochę.
    Brzuch mnie boliiiiiii na całego:( ałaaaa. Będzie małpa lada moment. Tylko fak czemu na imprezkę akurat dzisiaj. Wrrrr. Zrobię kanapki i sałatkę i tyle będzie moje inwencji twórczej chyba.
    Też pójdę w przyszłym tygodniu na solarium, dobry pomysł dogrzać kości :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uszy do góry Bursztynko! :) Czytałam, że wiosna jest super momentem na ciążę! :) Słońce, wszystko budzi się do życia, mamy więcej energii :) Same pozytywy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:54

sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko to weź coś rozkurczowego. Mnie to podbrzusze, a najbardziej lewy jajnik napierdziela :/ tak myślę, żeby do gina w pn iść, ale kasy mi wtedy przybraknie na wyjazd, alebrat mi pożyczy, więc chyba pójdę.
    Heh muszę pieca pilnować, bo M. dopieo rozpalił i pojechał do pracy. Ale może uda mi się jeszcze na ten bazar iść.
    łooo matko właśnie wsunęłam trzy schabowe. Gdzie ja pół zawsze ledwo wcisnę. Mał głod mnie dopadł.
    O tak, nawet mi ten ginekolog (specjalista) mówił, że najlepiej jest na wiosnę bo wtedy już tak nie chorujemy i człowiek lepiej się czuje psychicznie. Więc same plusy. Niedługo bociany pzylecą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:56

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki, co u Was? widze, że dziś wiecej cierpiących, to i ja sie dołącze :(:(
    pogoda cudna ale niestety z rana złe wiadomości...
    w nocy krew mnie zalała :(:( fuck...
    szlak by to trafił :(:( 3 dni sie spóźniła, myślałam ze nie nadejdzie...ehhhhhhhhhhh :(:(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam, że Wy tylko w porze obiadowej o jedzeniu :P A tu jednak zaraz po śniadaniu też :D Ja to praktycznie bez przerwy jestem głodna. Dziś już muszę zabrać swój powiększający się tyłek i dać wycisk moim fałdkom na brzuchu, bo powiększa się w zatrważającym tempie.
    Mój mąż uwielbia grzebać w starociach - w przeciwieństwie do mnie :) Ja nie mam nrwów, a lumpeksy przyprawiają mnie o dreszcze (chyba uraz z dzieciństwa, bo jak moja mama wpadła do takiego wielkiego, to poniżej godziny nie schodziło zanim wyszła). No i nie mam nerwów do tego. Ja to muszę mieć wszystko na wieszakach i możliwość wyboru rozmiaru.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rudasku, powtórzę jeszcze raz - wiosna to super okres, żeby zajść w ciążę :):) Myślę, że ilość zafasolkowanych będzie się zwiększała w zdwojonym tempie :):)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem królowa lumpeksów :) od tygodnia cos przynosze :) ubrałam mojego R od stóp do głów w lacoste itd :) i sobie wczoraj wyhaczyłam cudowny szary kombinezon everlasta :):):)
    jeeeeeeeeeeeee :):)

Macierzanka:), potforzasta, Fidelissa lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam bo z moim zapędem to z domu nie wyjdę. Miłego dnia !
    out.php?i=739387_1723560-731697850188361-1876812151-n.jpg i tego się trzymajmy :)

Bursztynka, Z., Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzajemnie. Ja idę pozmywać, później pranie i do sklepu muszę podskoczyć. Miłego dnia!! :)

‹‹ 1211 1212 1213 1214 1215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ