Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDżona Dobranoc :*
Hej Moniu :* Poradzicie sobie dla chcącego nic trudnego
My wróciliśmy dziś o 5 do domu masakra mieliśmy spać u znajomych ale wróciliśmy mój mało wypił przespał się trochę ja siedziałam ze znajomymi potem poszłam do niego spać ale mówił że nie może usnąć bo się budzi i wróciliśmy do domu nie mieliśmy daleko . O 9 mierzyłam temp. ale chyba nie liczy się co nie ?
Dziś po 12 kolega nas obudził pojechaliśmy po 13 do znajomych co byliśmy na ostatkach i dopiero co wróciliśmy taka zmęczona jestem szokFidelissa lubi tę wiadomość
-
My bawilismy sie do 3, znajomi zostali do 6 rano...
bylismy w dwoch klubach, fajna muza...
do jedengo jechalismy milicyjna nyska ale czad:)))
boli mnie dzisiaj podbrzusze czuje staly ucisk, dziwne...
jestem placzliwa strasznie sie szybko denerwuje...masakra jakas..
komunikaty i reportaze o Ukrainie powoduja ze placze..
-
Laura wrote:Monia wspólczuję wiem że dla ciebie to kolejny cykl stracony. Mnie też czas pogania a nie wiem co zrobić czy wybrać in vitro czy laparaskopie.
Kochana, a jak Ty czujesz? Na pewno doradzą Wam coś w tej klinice co będzie dla Was lepsze. Ja ze względu na swoje przekonania nie mogłabym zdecydować się na invitro, ale daleka jestem od mówienia komuś co ma robić i co dla niego jest dobre. Mówiłaś, że masz możliwość też skorzystania z wizyty u psychologa? Może warto spróbować w trosce o swoje samopoczucie bo to wymaga na pewno siły psychicznej. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie Twoich odczuć, ale baardzo bardzo mocno Cię wspieram!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Ech ledwo wróciłam od babci i pasowało by iść spać ale noga mi dzisiaj daje znać o sobie
Monia szkoda ja mam ledwo naciągniętą i już narzekam a co dopiero jakby była złamana współczuję mężowi.