Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W mieście mamy Państwową Wyższą Szkołę Zawodową więc tam. Jeszcze mają filologię angielsko-rosyjską, ale po pielęgniarstwie łatwiej pracę znaleźć, nawet przyjaciółka mnie namawiała na ten kierunek, bo jej szwagierka ma przychodnię i zawsze to po znajomości jest możliwość pracy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co wczoraj tak z Piotrkem sobie rozmawialismy . Ze jak staralam sie unikac alkoholu to dzidzi nie bylo a w sylwka najebalam sie ze zasnelam w aucie jak wracalismy do domu . Pozniej poprawilismy u kumpla . Pozniej Piotrek mial urodziny moja siostra i pilam sobie piwko i wino . I sie udalo ajak unikalam alkoholu to nic
Natu93, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Wiecie co wczoraj tak z Piotrkem sobie rozmawialismy . Ze jak staralam sie unikac alkoholu to dzidzi nie bylo a w sylwka najebalam sie ze zasnelam w aucie jak wracalismy do domu . Pozniej poprawilismy u kumpla . Pozniej Piotrek mial urodziny moja siostra i pilam sobie piwko i wino . I sie udalo ajak unikalam alkoholu to nic
Ja też słyszałam, że po pijaku najłatwiej zajść. Może dlatego, że stresy i bariery znikają Mam koleżankę, która nie brała tabletek dobre 3 lata, zawsze serduszkowali do końca i nic, a raz była tak pijana, że już po serduchach nie miała siły wstać z łóżka i zasnęła - teraz ma śliczną córeczkę
Koleżanka z roku tak samo zaszła w ciążę po alkoholu
To co? Kiedy pijemy? -
nick nieaktualnyAnhe wrote:Ja też słyszałam, że po pijaku najłatwiej zajść. Może dlatego, że stresy i bariery znikają Mam koleżankę, która nie brała tabletek dobre 3 lata, zawsze serduszkowali do końca i nic, a raz była tak pijana, że już po serduchach nie miała siły wstać z łóżka i zasnęła - teraz ma śliczną córeczkę
Koleżanka z roku tak samo zaszła w ciążę po alkoholu
To co? Kiedy pijemy?
Ja moge sie z wami soczku napic teraz a jak skacze karmic piersia o ile bede miala pokarm bo to roznie bywa . To sie napije A niewiem jak bedxzie z Wami bo za chwile i wy z brzuszkami bedziecie chodzilyFidelissa, Anhe, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Anhe- Suwałki.
Ale piękna pogoda, słońce grzeje akurat prosto we mnie. Głowa mi pęka. Swoją rogą ostatnio co raz częściej dopada mnie ból głowy
O tak po alkoholu powiem wam, że jakoś lepiej i się skupić na ,bo normalnie to w głowie tysiąc myśli mam i jakoś ciężko mi nie myśleć, czy się uda czy nie. W sumie, żeby tak zapomnieć o tym całym staraniu to nawet gotowa byłabym jakiegoś speeda wziąć, albo tabletkę gwałtu hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 11:05
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Witam po przerwie
Nie naprodukowałyście całe szczęście tak dużo
Witam nowe dziewczyny
Monia strasznie mi przykro z powodu męża ale wiesz...dla chcącego nic trudnego
Laura, a może przestań o tym myśleć i zrób coś dla siebie? Jakiś relaks?
Misty wspieraj teściową, nie ważne włosy, ważna jej obecność
Sara ja do PWSZ chodzę
U mnie dziś jakoś ponuro, tyle spałam a zmęczona jestem... dziwny ten poniedziałek
Miłego dnia :*Fidelissa, Laura lubią tę wiadomość
-
Sara a nie lepiej iść do Białegostoku na pielęgniartswo na AM? zaoczne a zawsze lepiej będzie wyglądać na dyplomie
sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
sara_nar wrote:Przedszkolanka do PWSZ ale chyba nie w S-kach ??
Malinowa w sumie nie głupi pomysł z tym białymstokiem zorientuję się co i jak. Chociaż wolałabym na miejscu mieć szkołę.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150