Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie z wszystkimi nieprzywitanymi
Co do alkocholu ja ogólnie wódki nie lubię i wcześniej też nie piłam nic bo się staramy ale teraz czy piwko czy winko jak najbardziej jak mam zajść w ciążę to nawet jak bd piła to zajdęFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natu głowa do góry, może odpuść sobie to mierzenie.Na jakiś czas.
Dziewczyny ostatnio zauważyłam, że u mego M. coraz bardziej nasilił się bruksizm tzw. zgrzytanie zębami. Zaobserwowałam to u niego już przed naszym ślubem, ale teraz to już masakra. Aż się budzę w nocy. Zapewne to w wyniku stresu i nie wiem jak mu pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 12:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Natu głowa do góry, może odpuść sobie to mierzenie.Na jakiś czas.
Dziewczyny ostatnio zauważyłam, że u mego M. coraz bardziej nasilił się bruksizm tzw. zgrzytanie zębami. Zaobserwowałam to u niego już przed naszym ślubem, ale teraz to już masakra. Aż się budzę w nocy. Zapewne to w wyniku stresu i nie wiem jak mu pomócFidelissa, potforzasta, Anhe, dżona lubią tę wiadomość
-
Hejka Strasznie senna jestem od paru dni, same oczy mi lecą
Ewelka oszczędzaj się
Natu nie ma co się zalamywać kolejny cykl nowe nadzieje
Sara niw spotkałam się jeszcze z taką przypadłoscią, mój brat zgrzyta jak jest bardzo zdenerowanyEwelina23 lubi tę wiadomość
-
Landryneczka, ja też wcześniej nie pilam w ogóle alkoholu jak zaczęliśmy starania, ale to bez sensu, moze przeminąć mi pół życia, bo tak na prawdę nie wiem co będzie. Oczywiście nie mówię o upijaniu się, ale jakieś wino czy piwo smakowe owszem. Nie ma co się spinać
Landryneczka lubi tę wiadomość