Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze moze z kims skonsultowac albo na zeby takie ochraniacze . ??sara_nar wrote:Ewelino tylko, że najbardziej to szkoda jego zębów. Jak popatrzyłam na zdjęcia uzębienia osób cierpiących na bruksizm to szok....
Hmmm może jakieś tabletki uspakajające ? sama nie wiem. -
Jak pierwszy cykl to nie masz porównania do innych, nie masz się co sugerowac, ja drugi cykl mierzę, ale też sie temp nie sugeruję, po prostu chce poznać swoj organizm, kilka objaowo musi sie nalozyc wtedy wiem czy moze dojsc do owulacji czy nie, glownie chodzi o dni, bo tak na prawde mozesz mieć wszytskie objawy, skok, sluz itp a do owulacji moze nie dojscNatu93 wrote:Sara to moj 1cykl z mierzeniem itd.
Ewelina hmm jaaasne=(
eeh -
nick nieaktualny
-
Robi sie u dentysty specjalny aparat do spania. I wtedy sie nie zgrzyta:))sara_nar wrote:Natu głowa do góry, może odpuść sobie to mierzenie.Na jakiś czas.
Dziewczyny ostatnio zauważyłam, że u mego M. coraz bardziej nasilił się bruksizm tzw. zgrzytanie zębami. Zaobserwowałam to u niego już przed naszym ślubem, ale teraz to już masakra. Aż się budzę w nocy. Zapewne to w wyniku stresu i nie wiem jak mu pomóc
sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heeej!
Ale jestem skonana.
Brakuje mi jednego dnia odpoczynku po tym remoncie i podróży.
Przypałętało mi się okropne zapalenie spojówek, pewnie z podrażnienia farbami, silikonem, środkami czystości. Noszę soczewki i teraz mam mordęgę.
Kaśka, Bursztynka jak tak mogłyście!!! Zostawiłyście mnie samą
buuuuuuuuuu!
I jak ja mam teraz sama testować?
Fidelissa lubi tę wiadomość