Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Malinowa ja barszcz biały
Ewelinka nim się obejrzysz a maleństwo bd na rączkach trzymać
Lenka ale nie nerwuj się nie warto :*
Nie czytałam a która to strona ?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Dziewczyny co to za wisielczy nastrój? Jakaś masakra dzisiaj!!!
A jaki nastrój może być przy poniedziałku i szarej pogodzie?
Ja się staram jakoś rozruszać, ale co wstanę i coś zrobię, to siadam i zastygam. Narobiłam sobie chętki na jakąś imprezkę przez Was i coś tak czuję, że weekend będzie mój
Uwaga, uwaga,
Attention please!
Zaczęłam dietę z dniem dzisiejszym
i pragnę się tym pochwalić
[jak się pochwalę wszystkim, to głupio mi będzie zrezygnować, mam nadzieję]Lena87, Little Frog, sara_nar, Kaśka28, Fidelissa, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka chciałam ci podziękować że stanęłaś w mojej obronie. Wiem ze ja się tez głupio i nie na miejscu zachowałam ale nie powinno się tak obrażać nikogo . Ale nie mam do Złotej pretensji więc Złota ROZEJM ?
Lenka jeszcze raz dziękuję Ci :*
Następnym razem się powstrzymam jak bd miała zły humor najwyżej sie nie bd udzielać i tyle
Ewelinka papa :* Wracaj szybko do nasFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:A jaki nastrój może być przy poniedziałku i szarej pogodzie?
Ja się staram jakoś rozruszać, ale co wstanę i coś zrobię, to siadam i zastygam. Narobiłam sobie chętki na jakąś imprezkę przez Was i coś tak czuję, że weekend będzie mój
Uwaga, uwaga,
Attention please!
Zaczęłam dietę z dniem dzisiejszym
i pragnę się tym pochwalić
[jak się pochwalę wszystkim, to głupio mi będzie zrezygnować, mam nadzieję]
No kochana to powodzenia
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Lenka chciałam ci podziękować że stanęłaś w mojej obronie. Wiem ze ja się tez głupio i nie na miejscu zachowałam ale nie powinno się tak obrażać nikogo . Ale nie mam do Złotej pretensji więc Złota ROZEJM ?
Lenka jeszcze raz dziękuję Ci :*
Następnym razem się powstrzymam jak bd miała zły humor najwyżej sie nie bd udzielać i tyle
Ewelinka papa :* Wracaj szybko do nas
Nie chodziło Mi o żadne podziękowania tylko żeby nie było żadnych zgrzytów i dziwnej atmosfery między Wami, bo tak pomyślałam że nie czytałaś tych naszych wypocinWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 12:53
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Poproszę o motywację abym zaczęła ćwiczyć ..
Dla mnie motywacją jest profil Chodakowskiej na facebooku, a szczególnie zdjęcia dziewczyn, które z nią pochudły bardzo ładnie i w miarę szybko, a przede wszystkim zdrowo Poza tym, wiosna idzie, poogladaj może jakieś ciuszki z mody wiosennejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 12:59
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Wiem ale chciałam ci podziękować . myśle że złota nie jest obrażona
Jeśli czytałaś kolejną stronę, Złota grzecznie przeprosiła ..
Wiem, że pewne sytuację mogą człowieka wyprowadzić z równowagi
Jesteśmy po to aby sprowadzić człowieka na ziemię i sprawić aby nie czuła się gorsza od Nas -
Lena87 wrote:
Złota co tam słychać ciekawego ?
Witam Wszystkie po kolei
Zarobiona jestem. Czasu nie miałam w ten weekend nawet żeby się po nosie podrapać, o wejściu na forum -zapomnij! Dziś w pracy do 16:00, potem wizyta w szpitalu u staruszka 88-letniego (wujek mojego Małżonka), potem obiad na jutro i paść - wstaję codziennie o 5:30,więc dość wcześnie chodzę spać.
Waham się czy zatestować na próbę. Zatestować?
Tyle z grubsza u mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 13:01
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:Dla mnie motywacją jest profil Chodakowskiej na facebooku, a szczególnie zdjęcia dziewczyn, które z nią pochudły bardzo ładnie i w miarę szybko, a przede wszystkim zdrowo Poza tym, wiosna idzie, poogladaj może jakieś ciuszki z mody wiosennej
Spoglądam na jej profil, ale tym kończę
Ciężko odnaleźć motywację w sobie i samozaparcie
Nie, nie .. Ciuszki nie ruszają Mnie -
nick nieaktualnyZłota wrote:Zarobiona jestem. Czasu nie miałam w ten weekend nawet żeby się po nosie podrapać, o wejściu na forum -zapomnij! Dziś w pracy do 16:00, potem wizyta w szpitalu u staruszka 88-letniego (wujek mojego Małżonka), potem obiad na jutro i paść - wstaję codziennie o 5:30,więc dość wcześnie chodzę spać.
Waham się czy zatestować na próbę. Zatestować?
Tyle z grubsza u mnie.
Na testowanie masz jeszcze czas dopiero jesteś 8 dpo ..
Nie zaprzątaj tym sobie głowy ..
Mnie też w weekend nie było na forum, raczej nic straconego wszystko można nadrobić ..
Zapewne staruszek będzie zadowolony z odwiedzin
Ja za chwilę idę ziemniaczki postawić i doprowadzić kuchnię do ładu ..
Troszkę w szafkach poukładaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 13:04