Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara nie,nie ja w Legnicy
Natu głowa do góry,najgorsze to właśnie się załamać.. Trzema mysleć pozytywnie, musi być dobrze, do odważnych świat należy
Monia das radę, trzymam kciuki :* będzie dobrze,zobaczysz;)
Lena motywacja na dziś: ćwicz teraz bo jak po ciąży jeszcze tłuszczu dojdzie, to już w ogóle nie zrzucisz i będziesz WIELORYBEM?!! :PP
Z innej beczki: gdzie można dostać żel conceive bez zamawiania?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Spoglądam na jej profil, ale tym kończę
Ciężko odnaleźć motywację w sobie i samozaparcie
Nie, nie .. Ciuszki nie ruszają Mnie
Najciężej jest chyba przez pierwszy tydzień, potem wpadasz w rytm.
Takie ćwiczenia to chyba tylko 30 minut dziennie. Wstań rano, zrób i już - cały dzień z głowy Pomyśl, że to dla maluszka! -
Anhe wrote:
Uwaga, uwaga,
Attention please!
Zaczęłam dietę z dniem dzisiejszym
i pragnę się tym pochwalić
[jak się pochwalę wszystkim, to głupio mi będzie zrezygnować, mam nadzieję]
Ja tez zaczelam dzisiaj
Nie mam duzo do zrzucenia ale poprotu troszenke mi sie przytylo i moj luby juz to zauwazyl. Waham sie jednak troche z ta dieta. W ciele kobiety musi byc jakis tluszczyk zeby zajsc w ciaze. Ale z drugiej strony mam kolezanki chude jak szczapy a dzieci maja. Dlatego od dzisiaj stop slodyczom, stop alkoholowi, stop bialemu pieczywu. I ide dzisiaj pobiegac:)
Chodakowskiej nei lubie, nudza mnie te cwiczenia strasznie, wole jogging albo silke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 13:07
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:
Lena motywacja na dziś: ćwicz teraz bo jak po ciąży jeszcze tłuszczu dojdzie, to już w ogóle nie zrzucisz i będziesz WIELORYBEM?!! :PP
Ha Ha wielorybem Dzięki !!
Ktoś chciał by sadełko z brzuszkaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena ja od początku stycznia na ćwiczeniach teraz miałam prawie tydzień przerwy ale już dzisiaj wracam: mal b, skakanka i callanetics Przerwę miałam ze względu na nogę no ale cóż musiałam ją doprowadzić do zdrowia. A moją motywacją jest wesele siostry, 2 siostra która powiedziała mi że nie schudnę nigdy ( jeszcze jej pokażę) i to że 3 siostra odchudza się ze mną
przedszkolanka:), Little Frog, Fidelissa, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
hej:)
ale jestem po weekendzie nie przytomna nic nie piłam tzn tylko karmi a czuję się jak na mega kacu
Co do sadełka to ja też chętnie się podzielę
Dziewczyny czuję się jak na okres ale go nie chcę bo jutro mam mieć to usg (chyba dopochwowo) i jednak chciałabym je wykonać jak ma przyjść to proszę bardzo jutro ok 15:30 weźcie jakoś ją zaczarujcieFidelissa, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Santocha tulę mocno, mam cichą nadzieję że cykl jest Twój Musiała byś sobie oczka zakropić :* .. Mogen nadal wróg ?
Mogen wielki wróg!
Oczy to ja sobie zakraplam od soboty, ale niestety Lacrimalem, a go nie można przy soczewkach.
Właśnie przyszły z hurtowni porządne krople. Zaraz idę do łazienki przemyć soczewki, bo już widzę jak przez mgłę. A od rana sporo pracy i przy kompie dużo siedzę, bo muszę porobić papierologię.
Tak teraz patrzę na mój wykres, to te 2 wyższe temperatury przypadają akurat na wyjazd. Spałam w bardzo ciepłym pokoju. Myślę, że je zignoruję. Zresztą i tak mniejsza o to.
Monia współczuję bardzo. Ale myślę, że jakoś dacie radę. Szczególnie po iluś tam dniach wstrzemięźliwości Twój mąż znajdzie dogodną dla siebie pozycję
Takie piękne słońce, że poszłabym gdzieś na spacer. Ale jeszcze 6 godzin w pracy
-
Lenko, moje dzisiejsze zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach chyba nie będą najlepszą motywacją. Ale za to duma, która Cię ogarnia po skończonym treningu jest nie do opisania Zdrówko, ładniejsze, jędrne ciałko, więcej siły, lepszy nastrój Można by tak wymieniać i wymieniać Ogólnie warto, tylko trzeba się na początku troskę pozmuszać
Santoocha, ja też noszę soczewki i jak byłam na woodstocku, to musiało mi się sporo kurzu pod nie dostać. Oczy miałam tak czerwone, że szok, a dopóki nie zrobiło się zupełnie ciemno, to nie mogłam zdjąć okularów przeciwsłonecznych, łzy to mi bez przerwy płynęły. Niestety przez kolejne dwa dni byłam w połowie niewidoma, bo nie mogłam ich założyć (problem już był przy ściąganiu). Ja używam kropelek Starazolin przy takich akcjachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 14:04
-
Ewelina23 wrote:Malinkowa poczytaj sobie na moje belle cotygodniowe informacjie
Ewelina23 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150