Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Dziękuję za wsparcie, chyba tego mi potrzeba. Ja już tyle lat staranek i może dlatego teraz taki trudny wybór mam......
Myślę, że dla każdego byłby to trudny wybór.
Ale dziewczyny tu tyle pięknych historii przywoływały, że trudno nie mieć nadziei Praktycznie każda z nas słyszała, że a to znajomy znajomego z żoną starali się tyle a tyle i nie mogli, a w końcu wyszło, a że ktoś tam nie mógł i zaadoptował a za chwilę cud jest ciąża! Pełno takich historii. Tobie też się uda, wierzę, że będziesz mogła tulić swoje maleństwo. A jakie kochane będzie, bo jakie wyczekane! Głowa do góry, silna kobitka z Ciebie poradzisz sobie ze wszystkim! A my ciotki będziemy wspierać i kibicować i ogarniać jakby przyszedł dołekWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 22:28
Laura, Anhe, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Na pewno będzie dobra, bo będzie Wasza
A ja idę spać bo jutro mój "ulubiony" dzień tygodnia... Ale nowy dzień, nowe nadzieje i jeden dzień bliżej do dwóch kresek!
Dobrej nocki życzę i do jutra!Kaśka28 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Laura decyzja jaką podejmiecie będzie na pewno najlepsza dla Was bo Wasza i tylko Wy wiecie co teraz Wam potrzeba. A ja mogę tylko trzymać kciuki za Was
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra spadam di łóżeczka Dobranoc
-
Hej,
witam się z łóżka ze szklanką herbaty z imbirem... mdli mnie
wysyłam Wam wiruski i niech Was też mdliAnhe, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć dziewczyny z rana
Nati jak wrócisz to daj znać co ciekawego się dowiedziałaś.
Malinowa współczuję i zazdroszczę ale wierzę, że 1.04 dołączę do zafasolkowanych
A reszta gdzie? Zbiera się jeszcze po ostatkach?
Miłego dnia!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej!!
Piszę wiadomość już drugi raz, bo jak wcześniej już kończyłam, to mi się komputer zresetował Myślałam, że mnie krew zaleje
Ja dziś z łóżka wstałam jak jakiś połamaniec. Wszystkie mięśnie mnie bolą. Trochę z siebie dałam podczas wczorajszych ćwiczeń...
Bursztynko, u mnie też no spa nic nie zdziała. Jedynie ibuprofen przywraca mnie do żywych. Jak @ przychodzi, to czuję jakby mi coś rozrywało w środku, a krzyż to jakby mi się skręcał... Kiedyś dostałam takie mocne tabletki od ginekolog, po których ból minął jak ręką odjął
Dżona, masz rację - odpręż się, zamiast się stresować Może to będzie u Ciebie najlepszy sposób, żeby się udało
Czarna, jak tam? Robiłaś test?
Fidelissa, Ty to imprezujesz!! :D
Agniesia, jaki ten wpis jest życiowy i podejście do sprawy bardzo ludzkie. Jak to łatwo kogoś osądzić, komuś dać etykietkę... Przecież nauka idzie do przodu, kiedyś palili "czarownice" na stosach i uważali to za słuszne. Wtedy też się naznaczało niesłusznie osobę. Za kilka lat stanie się tu zupełnie normalną sprawą i nikt nie będzie na to zwracał uwagi. Jeżeli ktoś czegoś pragnie i rozwój nauki jest w stanie spełnić jego marzenie, to nikomu nic do tego! Jak dla mnie każdy ma prawo do swoich wyborów. Trzeba być tolerancyjnym, bo tak łatwo zobaczyć coś u kogoś.
Monia, życzę Twojemu mężowi szybkiego powrotu do zdrowia Może akurat to będzie okazja do wymyślenia i przetestowania jakiejś nowej pozycji? Tylko uważaj, żeby się Wam nic więcej nie stało hehehe
Laura, masz rację - jakąkolwiek decyzję podejmiecie, to będzie ona dobra W zasadzie to wybór jednej z dróg prowadzących do jednego celu Przytulam mocno!!Fidelissa, Laura, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Poniedziałek.. Mój najnieulubieńszy dzień..
Ja też dziś do gina, ale już mi się nie chce, łazić sprawdzać, serduszkować, liczyć na cokolwiek.. Noszę się z zamiarem zmiany gina..
Miłego dnia wszystkim..
Kawa time
Fidelissa, Anhe lubią tę wiadomość
-
Witam
Laura i ja sie dolaczam do grona wspierajacego Was! :*
Monia wspolczuje! Musisz teraz dbac mocno o swoja druga polowe :*
Zabko niech Cie bron Boze krew nie zalewa, bo bedziemy plakac za Toba!
Ja jeszcze w lozku, ale zaraz wstaje. Moj pojechal dzis do krk ze swoja mama, jednak wezmie druga partie chemii, eh do naszego wesela wezmie 4 razy...placze ciagle,ze nie pokaze sie na weselu,bo bedzie bez wlosow...Laura lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Witam
Laura i ja sie dolaczam do grona wspierajacego Was! :*
Monia wspolczuje! Musisz teraz dbac mocno o swoja druga polowe :*
Zabko niech Cie bron Boze krew nie zalewa, bo bedziemy plakac za Toba!
Ja jeszcze w lozku, ale zaraz wstaje. Moj pojechal dzis do krk ze swoja mama, jednak wezmie druga partie chemii, eh do naszego wesela wezmie 4 razy...placze ciagle,ze nie pokaze sie na weselu,bo bedzie bez wlosow...
Lauro wspieram, Wy wiecie w głębi serc co dobre:))
Misty hej, doradź peruek i jakiś kapelusz
Czesc wszystkim:))) pije kawę i sie Budzę
W sobotę wypiłam 2 kieliszki winka czerwonego .....ale pół na pół z woda
I w sałatkę zezarlam pleśniowy serek buuuuu
W razie czego moze to nic....))Laura lubi tę wiadomość
-
Misty, moja ciotka po chemii nosiła właśnie peruki i powiem Ci, że wcale nie rzucało się to w oczy. Zawsze się śmiała, że teraz ma dużo czasu rano, bo nie układa włosów, tylko zakłada
Jako psycholożka polecam pomóc teściowej znaleźć pozytywy sytuacji. Z doświadczenia wiem, że nawet drobne potrafią pomóc.
A ja dziś otrzymałam paczkę z testami owu i od razu jeden zrobiłam. Kreska jest blada, ale widoczna. Zastanawiam się kiedy mogę się spodziewać owulki, bo muszę M. ściągnąć z drugiego końca Polski. Mamusię mu się odwiedzić zachciało, no...
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane. Ja od 7 w pracy, o mały włos, a bym zaspała. Brzuch mnie boli. Szoda, że do 19 w pracy bo gotowa jestem nawet do gina się wybrać. Jutro odbieram prawko bo już jest, ale dzisiaj nie mam jak się wyrwać. O matko, jestem podekscytowana, ale pierwszy raz chyba sama się nie odważę jechać. Marek będzie musiał siedzieć obok.
"Jestem w ciąży z jakimś in-vitro" wzruszyłam się. Heh takie dopytywania wręcz wścibskie, strasznie bolą człowiek się stara, a tu nic. Wiecie co, odpuszczam sobie te starania, bez sensu. W ogóle, to wszysko chyba mnie przerasta.
Pisałyścieo spa. Słyszałam o tamponach borowinowych, chociaż ten `zabieg` to w uzdrowisku bardziej, ale ponoć poprawiają ukrwienie narządów i są wskazane dla starających się.
Przeglądam oferty szkół i chyba zdecyduję się iść na to pielęgniarstwo. .. mąż mnie zachęca, a zawsze miałam parcie na bycie lekarzem, więc może w pewien sposób zostanie pielęgniarką mi to zrekompensuje na studia medyczne za stara już jestem
Misty peruka to dobry pomysł Moja mama ś.p. miała i każdy myślał, że to jej naturalne włosy
Nawet ja mam. W czerwcu jak mi strasznie powyłaziły włosy to ogoliłam głowę, ale jak zaczęły odrastać to były łyse placki, więc na wesele kuzynki poszłam w peruce i nikt się nie zczaił. Hehe nawet ciotka powiedziała, że ładna fryzurka i pasuje mi chyba nawet pokazywałam wam zdjęcie w tej peruce i wg. mnie jest ok.
Laura trzymam kciuki. Ja zawsze jak mam dylemat to mimo iż średnio wierząca jestem modlę się i to mi zawsze pomaga podjąć słuszną decyzję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 10:07
Laura, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Malinowa , Nati , Z. , Little , Fidelissa , Anhe , Sara Witajcie Kochane :*
Jak minął weekend ? MI szybko i męcząco a zarazem miło , w zajebistym gronie
Myślałam że będę miała do nadrobienia a tu tak mało
Miłego dnia :*
A dzień dobry. :-*