Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powiedzcie mi. Byłam dziś na badaniu prolaktyny z metoklopramidem, czyli badanie na czczo, godzinę i dwie po tabletce. Przysłali mi na maila wynik, ale tam jest tylko jedna liczba. Czy to jest jakoś uśrednione? Czy powinni przysłać wszystkie trzy wyniki?Nic z tego nie rozumiem
Anutka lubi tę wiadomość
-
Klif wrote:Dziewczyny powiedzcie mi. Byłam dziś na badaniu prolaktyny z metoklopramidem, czyli badanie na czczo, godzinę i dwie po tabletce. Przysłali mi na maila wynik, ale tam jest tylko jedna liczba. Czy to jest jakoś uśrednione? Czy powinni przysłać wszystkie trzy wyniki?Nic z tego nie rozumiem
-
Klif wrote:Dziewczyny powiedzcie mi. Byłam dziś na badaniu prolaktyny z metoklopramidem, czyli badanie na czczo, godzinę i dwie po tabletce. Przysłali mi na maila wynik, ale tam jest tylko jedna liczba. Czy to jest jakoś uśrednione? Czy powinni przysłać wszystkie trzy wyniki?Nic z tego nie rozumiem
Anutka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Noo to jedyne z czego sie ciesze... nie powiem zaczelam cykl bardzo spokojnie nawet dni plodne przeszly spokojnie doopiero kilka dni temu jakos zaczelam miec nadzieje...wiecie jak to boli..no nic trezba isc dalej jakos damy rade bede sie trzymac tego ze polowa z nas zaczynajacych teraz cykl pod koniec marca bedzie zafasolkowana:D
I dzisiaj 7 dzien po i dopadł mnie stres:)) -
Anutka wrote:hehehe winka ???
Anutka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Kasiu ja byłam na luzie....no dobra trochę sie mobilizowalam wiecie kiedy:))
I dzisiaj 7 dzien po i dopadł mnie stres:))Kaśka28, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Kasiu ja byłam na luzie....no dobra trochę sie mobilizowalam wiecie kiedy:))
I dzisiaj 7 dzien po i dopadł mnie stres:))Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Heeej!
Ale jestem skonana.
Brakuje mi jednego dnia odpoczynku po tym remoncie i podróży.
Przypałętało mi się okropne zapalenie spojówek, pewnie z podrażnienia farbami, silikonem, środkami czystości. Noszę soczewki i teraz mam mordęgę.
Kaśka, Bursztynka jak tak mogłyście!!! Zostawiłyście mnie samą buuuuuuuuuu!
I jak ja mam teraz sama testować?Kaśka28 lubi tę wiadomość