Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Hejka wszystkim
Jestem po wizycie, uspokoiła mnie ginka
dała mężusiowi niestety na badania nasienia jakoś będziemy musieli dać radę
ja mam skierowanie na badanie krwi (progesteron i takie tam) ale to w drugiej połowie cyklu mam zrobić. Wynik z tarczyce 2.290 podobno jest ok .
Z jednego jajnika jest pęcherzyk o wielkości 1,6 cm. a wynik owulacyjnego był dziś + ale dzis 17 dc mam a w zeszłym owulka była 21 dc wiec może jeszcze biedactwo moje urośnie .. OBY
i mam skierowaie na monitoring.. ide w środe i w piątek zobaczyć.. poza tym cytologie mi zrobiła mimo że wczoraj . Ponoć to nic. a tak ogólnie to ok .. bez torbieli itp i śluz rozciągliwy, ale mleczny.. jak mi sie jeszcze cos przypomi to napisze co myślicie o tym moim pęcherzyki ? mam jeszcze szanse że coś urośnie ? -
Landrynka czasami jest tak ze ten pasek jest krzywo wstawiony w ten plastik...dlatego zrobilabym jeszcze raz test dla pewnosci ale kurcze troszke mi ta twoja tempka nie pasuje...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Landrynka czasami jest tak ze ten pasek jest krzywo wstawiony w ten plastik...dlatego zrobilabym jeszcze raz test dla pewnosci ale kurcze troszke mi ta twoja tempka nie pasuje...
pozostaje czekać na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 19:30
-
Anutka wrote:u 1,6 cm to by wypuklenie się zrobiło na jajniku
Macierzanka:), kejti91, Fidelissa, Anutka, Malinowa Panienka, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:nie możliwe że byłabym w ciąży bo mam niską temp i wgl
pozostaje czekać na @Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:a jak widac + na owu, ale już nie będzie, mężuś ma infekcję, a mi coś wyskoczyło w sensie wrzodek... wiesz gdzie a więc odpuszczamy w nadziei, że sobotnie żołnierzyki zrobią swoje
widziałam Twój wykresikAnutka lubi tę wiadomość
-
Mnie też sie wydaje, ze 1,6 cm to 16 mm
Monia no to niech sobie rośnie pęcherzy, pewnie owulka będzie podobnie jak ostatnio. Trzymam kciuki, niech rośńie i pęka, a badaniem nasienia się nie przejmuj... prawie każdy musi przez to przejść! Poradzicie sobie!
Landryneczka coś tam jest widoczne, no powtórz po prostu i będziesz mieć jasność...kejti91, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Mnie też sie wydaje, ze 1,6 cm to 16 mm
Monia no to niech sobie rośnie pęcherzy, pewnie owulka będzie podobnie jak ostatnio. Trzymam kciuki, niech rośńie i pęka, a badaniem nasienia się nie przejmuj... prawie każdy musi przez to przejść! Poradzicie sobie!
Landryneczka coś tam jest widoczne, no powtórz po prostu i będziesz mieć jasność...
Poczekam jeszcze 3 dni jak nie bd to może zrobię test tylko jak bd miała wysoką temp. bo jak spadnie to sie nie opłacakejti91, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Landryneczka masz cierpliwosc wg mnie cos tam widac na tym tescie